26-08-2011, 09:55
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.10.06
הודעות: 6,922
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי MS_Rogue
יש מקורות אחרים לסידן (ונדמה לי, אם כי ייתכן שאני טועה, שמחקרים טוענים שסידן חלב בכלל לא נספג בגוף)....
מעבר לכך, חלבון חלב הוא בדיחה לעומת חלבונים מביצים ובשר.
טוב זה ברור, רק ניראה לי ששמעתי איפשהו שלמרות שבבשר הרבה יותר חלבונים, הם נספגים פחות טוב... חפיף
ומעבר מעבר לכך, במאמר מוסגר, הפרה הישראלית הממוצעת נותנת לך בערך 3 אחוז חלבון בחלב... תהליכים ההחרבה שהחלב עובר במחלבות מעקר אותו גם מזה.
וכל זה לא משנה את הנקודה הראשונה והחשובה שלך: זה לא רק החלב. כל השוק מוטה למחירים מנופחים.
|
|