לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-08-2011, 19:00
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
ככה זה בסוף אוגוסט, המארגנים מניף בחופשת מולדת, והבובות מאבדות שליטה...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "עימותים קשים פרצו בין פעילי המאהלים במסיבת העיתונאים בת"א"

מי שלא ראה את דפני ליף (שאמנם באה מבית עשיר, אבל הידע שלה בכלכלה מקביל ליכולת שלה לסרב
לעוגת שוקולד...) קוראת להתפטרות של טרכטנברג, בגלל שסירב לתמוך בפריצת מסגרת התקציב, לא ראה
ישורון בועט מימיו...

הגברת הזו, שיזמה או לא יזמה את הקמת המאהל הראשון (ככל שאני שומע אותה יותר, כך אני פחות ופחות
קונה את הטענה שהיא יזמה אפילו אפילו את הודעת הפייסבוק המסכנה שלה על הקמת אוהל...), שכחה לגמרי
מה היא בכלל אמרה בימים הראשונים. היא לא באמת אשמה, כמובן, מכיוון שבדיוק כמו ויקי כנפו, אלה
שמרקידים אותה על חוט, בחרו בכוונה מישהי שלא חוננה ביותר מדי תאים אפורים - כזו שלא תתווכח ולא
תסטה מהקו הרשמי (יהיה אשר יהיה, בהתאם לאג'נדה הניפית של אותו יום).

מלחמות המאהלים הן דבר טבעי מאין כמותו, שכן מי שמדברר את המאהלים, מייצגים בערך שבריר של אחוז
מאלה שמצהירים על תמיכה במחאה החברתית. אלה שהביאו "מומחים כלכליים" (אם יוסי יונה היה מנהל את
משק המדינה, כנראה שהיינו מסתכלים על יוון מלמטה...), ואלה שהביאו את המימון, ואלה שהביאו את
התקשורת - לא באמת מתעניינים בשאלות משעממות כמו כמה חודשים נדרש לשכיר בכדי להגיע לדירה/אוטו
משלו. הם כמובן ישתמשו בסיסמאות הללו - אבל רק כדי לקיים אווירת משבר פוליטי, בתקווה שתייצר רוח
גבית להפלת ביבי. אין שום תכלית אחרת למחאה, בכל מה שנוגע למנהיגיה (לא, לא דפני ליף, אלא
האנשים שכותבים לדפני את הטקסטים - לא את כל הטקסטים, כמובן, את המופע ההזוי שלה בערוץ 2,
שנתנה בזמן ההפגנה בקרייה, היא כתבה וביצעה לגמרי לבד - ואכן המופע כלל משפטים כמו "שיואוווו, זה
ענק!!! אני בשוק!!!" ועוד כהנה וכהנה דברי טעם והגות ממנהיגה חברתית אותנטית משכונת המצוקה
שליד הרצליה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:41

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר