לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-08-2011, 09:10
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
ראיון בגלי צה"ל עם העובדת הזרה: "שרה נתניהו קראה לי זבל"

המטפלת המאשימה את שרה נתניהו בתקיפתה, סיפרה הבוקר בראיון לתכניתנו "נכון להבוקר" כי החיים במעון ראש הממשלה הם "כמו בבית כלא". "מאוד קשה לי. אני לא חופשייה, ואני לעולם לא יוצאת החוצה", אמרה, "גם כשאני מבקשת חופש, לא נותנים לי. שרה אומרת לי שאם אני אצא לחופש לא יהיה מי שיטפל באבא שלה". לדברי העובדת, שרה נתניהו קוראת לה "זבל", ושבה ואומרת לה כי היא "אישה רעה שגרה בבית שלה, ואוכלת אוכל טוב".

טארה סיפרה כי העימות בהמלכו שברה את אצבעה החל לאחר דרשה את המשכורת של חודש יולי, אותה לא קיבלה. "ביקשתי משרה את המשכורת. היא רצה אליי, ומאוד פחדתי. התחלתי לזוז אחורה, נפלתי על השולחן, והאצבע שלי נשברה", שחזרה, "קיבלתי מכה, ושרה מאוד כעסה עליי. אין לי לאן ללכת ואין לי לאן לברוח. אני עובדת כאן כבר חמש שנים, אני לא יכולה לעבוד בבית אחר, רק בבית הזה". לדבריה, מאז האירוע, השתיים לא התראו שוב.

http://www.glz.co.il/NewsArticle.aspx?NewsId=89339
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-08-2011, 10:57
צלמית המשתמש של Fang
  משתמש זכר Fang Fang אינו מחובר  
מנהל בפורום צבא וביטחון

חבר מתאריך: 26.11.05
Facebook profile
תקשורת מרושעת
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "ראיון בגלי צה"ל עם העובדת הזרה: "שרה נתניהו קראה לי זבל""

איזה חפירות מגמתיות כל הבוקר, ראיינו את העובדת שאף אחד לא הבין מה היא אמרה אבל הם תרגמו (השד יודע אם יש קשר בין מה שאמרה לתרגום), ראיינו עובדות לשעבר וכל מיני אנשים שפיזרו רעל וזרקו עוד נפט למדורה והם הזילו ריר..
כשעלה פרופסור רחמילביץ אשר הוצג כיועץ הרפואי של משפחת בן ארצי לענייניו של האב החולה, הוא דיבר טובות על הגב' נתניהו (בת מסורה) מה שלא מצא חן בעיניהם, אז לא הפסיקו להשתיק אותו ולהפריע לו.

מה הרעש הציבורי הזה? זה עניינים פרטיים בין משפחת בן ארצי לעובדת.
משפחת בן ארצי - לא רוה"מ!

מי שטיפל באב חולה יודע טוב מאד כמה מתח וחוסר אונים מלווה לעניין, אז יכול להיות שהגב' נתניהו צודקת והעובדת הזו באמת "רעה וזבל" כדרכן של עובדות רבות שבמקרה הטוב לא עושות את העבודה ובמקרה הרע מתעללות בקשישים.

נמאס כבר מהחירטוטים האלה על איזה קשה ולא נחמדה הגב' נתניהו!, מה העניין? ככה היא! מי שמתאים לה שתעבוד, לא מתאים? שתלך!

תקשורת מגעילה

נערך לאחרונה ע"י Fang בתאריך 31-08-2011 בשעה 11:08.
ישן 31-08-2011, 12:16
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
בטוחני כי רק לקוי טכני במקלדתך מנע ממך להביא את תגובת לשכת רוה"מ המופיעה בכתבה:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "ראיון בגלי צה"ל עם העובדת הזרה: "שרה נתניהו קראה לי זבל""

"מדובר בעובדת רשלנית שסיכנה את בריאותו של שמואל בן-ארצי. רק בימים האחרונים נתפסה כאשר היא מובילה אותו למקלחת בניגוד לנהלים, תוך כדי שהיא מבקשת מהאח הסיעודי להסתיר את הדבר מהגברת נתניהו".

"בנוסף, לפני שבעה חודשים טיפלה העובדת ברשלנות במר בן-ארצי במהלך אירוע שבו נפל באמבטיה, נחתך ודימם. העובדת מנגד לא דיווחה על כך. מר בן-ארצי נלקח לבית חולים שם נתפרו החתכים בגופו. מרגע שהבינה העובדת הזרה כי מבקשים לפטרה היא החלה בהפצת מסכת שקרים משוללת כל יסוד, שכאמור צצו רק אחרי שנודע לה על הרצון לסיים עבודתה בשל הרשלנות שבה נהגה במר בן-ארצי. רשלנות שנמשכה חודשים, הגיעה לשיאה בימים האחרונים. רשלנות זאת מגובה במסמכים רפואיים, ועדויות כתובות של עובדת סוציאלית ומנהל הסוכנות שהעסיקה אותה. בשום שלב לא היה מגע פיזי בין הגברת נתניהו לעובדת הזרה".

שהרי התככונת לכתוב בכותרת: "חשד לרשלנות בטיפול הסיעודי באביה של אשת רוה"מ"

[ועכשיו נשאלת השאלה האם שרל'ה למדה שלא משתלם להתחנף לתקשורת ולשונאיה על חשבון שמירת הרוב היהודי בא"י?]
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:10

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר