מפקד בצה"ל לח"כ אלדד : בחודש האחרון יש הרבה פחות צרות מאנרכיסטים מופרעים
מתוך עמוד הפייסבוק של ח"כ אלדד
"לפני ימים אחדים נועדתי עם אחד ממפקדי השדה של צה"ל באיו"ש. והוא אמר שבחודש האחרון יש לו הרבה פחות צרות מאנרכיסטים המנסים לחולל פרובוקציות ביו"ש. (להצטרף לערבים המפריעים ליהודים לעבד את שדותיהם, להצית שדות ולהאשים מתנחלים, בילעין וכיוצ"ב)להערכתו חלק ניכר מהם פשוטעסוקים במחאת האוהלים ואינם מתפנים לעיסוקיהם הרגילים. בדקתי אם הוא מתלוצץ אבל האיש היה רציני כמו קבר שמעון הצדיק ביום טוב"
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "יש לך סיבה לחשוב שאלדד שקרן?"
יש לי סיבה לפקפק בכל אמרה של פוליטיקאי אינטרסנט שמתחילה ב"לפני ימים אחדים נועדתי עם אחד ממפקדי השדה של צה"ל באיו"ש. והוא אמר...", כשלא מצויין מי, מתי ומה אמינותו של אותו "אחד ממפקדי השדה של צה"ל באיו"ש" ואם הוא בכלל אמר את הדברים הללו.
שאל 120 ח"כים מה אמר להם "לפני ימים אחדים - אחד ממפקדי השדה של צה"ל באיו"ש" וכל אחד יספר לך משהו אחר שמתאים להשקפת עולמו...
ירון, אתה מבלבל בין אלדד לבין אנשי מפלגת המרכז/הגמלאים/אט"ד, ושאר הבלופיפ של ארדלר...
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "יש לי סיבה לפקפק בכל אמרה של..."
אלדד הוא סרגל, תאהב את זה או לא.
מעבר לכך, הדברים הללו כ"כ הגיוניים, שקל מאוד להאמין להם. מספיק לראות מהיכן צמחו 95% מ"ראשי
המחאה", בכדי להניח שנפח הפעילות שלהם שכוללת הצקה לכוחות הביטחון, היה חייב להיפגע בשבועות
האחרונים.
מה לעשות, אי אפשר גם לזרוק אבנים בבלעין, וגם להעיק על השכנים ברוטשילד...
כתוב אמנם שהמפקד מעריך שזאת אכן הסיבה.
אינני יודע את הסיבה, אבל העובדה היא שבאמת לא שמענו מהם בחודש האחרון ואני אישית ממש לא מצטער.
בזמנו הכרתי 2 צלמי שמאל מובהקים ומעצבנים שהיו עולים לבילעין בכל יום שישי ע"מ לצלם במיוחד את חיילי מג"ב בפוזות הכי לא מחמיאות בכוונת תחילה!
החיילים הרי היו מגיעים בשמש ובגשם בימי שישי להדוף את המתפרעים לא מתוך משהו אישי, כי אם בשל פקודה. לא מעט מהם נפגעו מאבנים וחולצו לבתי חולים לשימחתם של המפגינים.
טוב שהעניינים שם נרגעו. (בינתיים)
אני מאמין באמונה שלמה שלו המפגינים הישראלים היו מביני ענין ולא דופקים הופעות בבילעין, הערבים לא היו שואבים עידוד והיו לנו שנים שקטות יותר שבהן צה"ל לא היה צריך להפנות משאבים וכוחות לאיזור ואולי גם משחרר את המג"בניקים שלנו הביתה לשבת.