לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-08-2011, 18:20
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
עשור ל"9.11": התיאוריה כי היהודים קשורים לפיגוע מתפתחת וגדלה בקרב האמריקנים

עשר שנים אחרי התקפת הטרור על מגדלי התאומים ב-11 בספטמבר, התיאוריה שהפיגוע הקטלני היה "קשר יהודי" לא רק חיה ובועטת, אלא התעצמה והתפשטה בשנים האחרונות כתוצאה מחרושת תעמולה אנטישמית. כך נטען במחקר שפורסם אמש (שלישי) בניו יורק על ידי הליגה למניעת השמצה.

המחקר "עשור של תרמית - הקשר האנטישמי של ה-9.11 עשר שנים מאוחר יותר" בדק את פעילויות הגורמים שהמשיכו בשנים האחרונות להפיץ את הטענה שישראל או יהודים - ולא ארגון הטרור אל-קאעדה - תכננו וארגנו את הפיגוע במגדלי התאומים ובפנטגון. "גורמים חדשים הטוענים שהם אינם אנטישמיים אלא מתנגדי הציונות הם אלה המקדמים את העלילה הזאת", נכתב במחקר.

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1240157.html
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-08-2011, 20:27
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
עוד כתבת-איכות של האיש שעשה סקר וגילה ש"יהודי ארה"ב חושבים שבק אנטישמי"...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "עשור ל"9.11": התיאוריה כי היהודים קשורים לפיגוע מתפתחת וגדלה בקרב האמריקנים"

באותה כתבה הוא אפילו סקר שלושה יהודים שלמים, בכדי להגיע למסקנה המרשימה הזו.

הכתבה הזו, המתבססת על מחקר של ארגון שכל תכלית קיומו היא זיהוי ארגונים ועמדות אנטישמיות, נראית
כמו סוג של בדיחה תפלה. למה אין סקר שמראה כמה אמריקנים אשכרה מאמינים בבלוף הנלעג הזה? אגב,
הכתבה הזו משעשעת גם בהקשר של ההתייחסות למפיצי התיאוריה הזו: הכתב מספר לנו שבניגוד למה שהיינו עשויים לחשוב, הימין הקיצוני אינו אשם בהפצת התיאוריה, אלא "קבוצות אנטי ישראליות הרואות בפיגועי ה-11
בספטמבר אחד מהמבצעים שישראל מבצעת במטרה לעודד מלחמה נגד המוסלמים". משום-מה, המילה
"שמאל" לא מוזכרת בכתבה (שעוסקת כאמור בתיאוריה שמופצת בידי שמאל קיצוני), והמילה "ימין" דווקא כן
מוזכרת בה.

עיתון "הארץ" לפעמים מוציא שם רע לחלטורה. אנשים חושבים, עלק...
ישן 31-08-2011, 21:00
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

עפ"י הכתבה הזו, ההשמצה מופצת ע"י ארגוני שמאל קיצוני (רק בלי המילה "שמאל"...)
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "ה"תיאוריה" הזו מופצת על ידי אנשי שמאל קיצוני וימין קיצוני כאחד"

שמאל קיצוני וימין קיצוני לא נפגשים. זו הייתה תיאוריה מונפצת מיסודה של בז'ז'ינסקי, שהיה יועץ לביטחון
לאומי זוועתי של נשיא זוועתי לא פחות (למזלם בא אובמה והצליח להיות גרוע אפילו יותר בכל מה שנוגע
להחלשת ארה"ב בעולם).
שמאל קיצוני זה רע מסוג אחד וימין קיצוני זה רע מסוג אחר. כיום, מה לעשות, עם כל הרצון להיות מאוזנים
ונאורים (וחרף העובדה שבלי ספק הימין הקיצוני באירופה הוא אחראי לרצח היהודים הגדול בהסטוריה), השמאל
הקיצוני מחוייב לחורבן ישראל, הרבה יותר מאשר הימין הקיצוני - והשפעתו ועוצמתו גדולים לאין שיעור (בין
השאר, כי הימין הקיצוני לא מחזיק בפוזיציות-הציר שעליהן חולשים תומכי שמאל קיצוני בתקשורת המערבית,
באקדמיה במערב - וכמובן, בזכות הסורוסים למיניהם, גם בכל הארגונים החוץ-ממשלתיים).
ישן 31-08-2011, 21:17
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
לא התייחסתי לכתבה...
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "עפ"י הכתבה הזו, ההשמצה מופצת ע"י ארגוני שמאל קיצוני (רק בלי המילה "שמאל"...)"

ואני לא יודע מה אמר בז'זינה...אני רק יודע מה אני קורא אצל קיצונים משני הצדדים ואיך לעיתים אין אפשרות ממש להבדיל ביניהם. מי ששונא יהודים ישנא אותם בין אם הוא יזדקק לצורך כך לאידיאלוגיה ימנית או שמאלנית. עובדתית, דמויי דיוק הם בהחלט בין מפיצי תיאוריות הקונספירציה המרושעות, יחד עם ערבים ואנשי שמאל קיצוני. לפחות בשמאל הקיצוני יש מי שיוצא נגד התיאוריות האלו, כולל הנביא הנוגה חומסקי (מה שמלמד שגם שעון מקולקל יכול לדייק פעמיים ביום).
הימין הקיצוני כמובן עדיין חי ובועט אבל הוא כרגע בעל השפעה פחותה בהרבה מזו של השמאל הקיצוני. לדיוויד דיוק לא נותנים במה-לפינקלשטיין וחומסקי כן. ויש להוסיף, כמובן, שהשמאל הקיצוני מאפשר ליהודים לפעול בתוכו (ע"ע שני השמות הנ"ל)-עניין הרבה פחות פשוט בקרב הימין הקיצוני. ויהודים הם נשק חשוב כשמדובר ביציאה נגד יהודים בכלל וישראל בפרט...
ואגב, תיאוריות הקונספירציה הנ"ל מופצות בעיקר באינטרנט, וכאן יש לימין הקיצוני דווקא משקל לא מבוטל כי באינטרנט מתבטל יתרון השמאל הקיצוני בכל מה שקשור לדומניננטיות בתיקשורת הממוסדת ובאקדמיה.
ישן 31-08-2011, 21:24
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

כאמור, דמויי דיוק לא נמצאים במיינסטרים מדיה. דמויי חומסקי מנהלים אותה...
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "לא התייחסתי לכתבה..."

נוכחותם של אוטו-אנטישמים בשמאל הקיצוני היא כלי תעמולתי גרידא. חומסקי ופינקלשטיין הם עלה תאנה
שיכול לשכנע רק את מי שמלכתחילה היה נוח לעשות כן. אתה פוגש את החארות הללו מדי יום, ולך בטח לא
צריך לספר מיהם ומהם באמת...
תיואריות הקונספירציה מופיעות באינטרנט - ובדיוק כמו בעולם התקשורת הרגיל - גם כאן השמאל הקיצוני חזק
בהרבה.

בדיוק כמו שאצלנו אתרי החדשות המאסיביים הם כאלה שקשורים לגופי תקשורת "רגילים", כך נכון הדבר גם
בשאר העולם המערבי. אתרי הניו יורק טיימס והוושינגטון פוסט שורצים שמאל קיצוני, בעוד שלKKK אין שם
בדל של דריסת רגל...
ישן 31-08-2011, 22:30
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
אני לא מכיר את הגרסאות האמריקאיות אבל הגרסה הישראלית היא כבר מזמן לא רק קונספירטיבית
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "מסכים עם הכל חוץ מנקודה אחת, כמובן"

כל עין בוחנת יכולה לראות פעילות ללא מפרע של 'כותבים מטעם' בפורומים שכאלה וממש ממש לא מעט. הם מגיבים זה לזה, מייצרים ספינים, מתכתשים ונעלמים עד דף המסרים הבא. ככר השוק האינטרנטית הושחתה במרבית המקומות. בהעדר חוק וסדר היא אינה משקפת מאומה כי אם את הצרחן שקולו רם ביותר, את הטרחן השב על עצמו בהודעות בנות מילה אחת [בד"כ פחחח...] או את זה שזמנו בעיתו לכתוב ב10-5 ניקים במקביל כל היום שכן זו עבודתו.

אני מעדיף ככר שוק קטנה עם תנועה מופחתת, פחות סקופים אבל יותר ניקים עם ניחוח של 'בני אדם'.

זהו אחד היתרונות של מקום אינטימי כ'פרש' בו הגולשים מכירים זה את זה ונפגשים במספר פורומים. גם אם אני לא מסכים עם סגמני אני יודע שהוא לא יחצ"ן ושלמרבה הצער הוא מאמין בה שהוא כותב |רשע מעשן| ויש לו רגשות אותם הוא מבטא ב20+ בשיחות נפש מול הפסיכולוג הידוע צ'נדלר או עם יועצת ביה"ס שי-שי . אני וירון יכולים להעביר דאחקות על שרה ועל בן כספית מתוך ידיעה ששנינו לא עושים זאת כ'עבודה'. אני יכול להתווכח איתך, קגנס אבל לדעת שאינך 'בוט' ולשוחח עימך בנחת בנושאים אחרים. לפעמים איני מתווכח עם גולשים מסויימים גם אני חלוק עליהם והם עלי - מתוך כבוד אישי הדדי. על חלק אני מצטער שנעלמו ['המורה' האם שומע? עבור!] / [וכן כן.. במיוחד אתה שם חובבם של הרודפים בפלשת ]

מעת לעת מגיח לכאן איזה שהוא כותב מטעם אבל נופל ומזוהה עוד בשלב בחירת הכנוי [תמיד הם בוחרים כנוי עם מספרים, פותחים ב3 שאלות קיטבג במחשבים ושתי הודעות סרק במו"ס, חודשיים עד שנתיים הפסקה והופ... לעבודה!].
ישן 31-08-2011, 23:42
צלמית המשתמש של סוכן שקט
  משתמש זכר סוכן שקט סוכן שקט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.03.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "עשור ל"9.11": התיאוריה כי היהודים קשורים לפיגוע מתפתחת וגדלה בקרב האמריקנים"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Segmany
עשר שנים אחרי התקפת הטרור על מגדלי התאומים ב-11 בספטמבר, התיאוריה שהפיגוע הקטלני היה "קשר יהודי" לא רק חיה ובועטת, אלא התעצמה והתפשטה בשנים האחרונות כתוצאה מחרושת תעמולה אנטישמית. כך נטען במחקר שפורסם אמש (שלישי) בניו יורק על ידי הליגה למניעת השמצה.

המחקר "עשור של תרמית - הקשר האנטישמי של ה-9.11 עשר שנים מאוחר יותר" בדק את פעילויות הגורמים שהמשיכו בשנים האחרונות להפיץ את הטענה שישראל או יהודים - ולא ארגון הטרור אל-קאעדה - תכננו וארגנו את הפיגוע במגדלי התאומים ובפנטגון. "גורמים חדשים הטוענים שהם אינם אנטישמיים אלא מתנגדי הציונות הם אלה המקדמים את העלילה הזאת", נכתב במחקר.

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1240157.html

לפתוח מחדש את קונספירציות ותאוריות קשר!

על זה אפילו "לאנס" לא חשב.
במקור נכתב על ידי יחזקאל
וקראתי עליו לכל הרי חרב נאם אדני אלןהים חרב איש באחיו תהיה

Oui nous irons nous faire casser la gueule en cœur, Mais nous reviendrons vainqueur

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:23

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר