חמאס פרסם "מכתב" של שליט לנתניהו: "אתה מחכה שאשתגע?"
ארגון חמאס מנצל את יום ההולדת של החייל החטוף כדי להמשיך בתעמולה שלו. כעת, מציג גורם בארגון רשימה של 10 שאלות פיקטיביות, שמפנה לכאורה שליט לראש הממשלה, ובהן: "האם אתה מחכה שאחלה במחלה נפשית?" ו"האם אתה חושב שהזמן פועל לטובתי או לטובתך?". בנוסף, מתאר הגורם כיצד "חגג" שליט את יום הולדתו בשבי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "חמאס פרסם "מכתב" של שליט לנתניהו: "אתה מחכה שאשתגע?""
נראה כאילו חמאס עשו את הפעולה הזאת רק בגלל שהם עצבניים שספר השיאים של גינס לא הכניס אותם בשיא של "האנשים הכי שפלים המתיימרים להיות אנושיים".
אני חושב שהם כל פעם מחדש נותנים מספיק הוכחות בשביל שכל העולם יבין את זה כבר, אבל מוזר שאף אחד לא הבין עדיין.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "לעצור את נענע וערוץ עשר על..."
נו באמת, אם לא עצרו את המדיה הזאת במלחמת לבנון השניה, כאשר סיפקו לחיזבאללה ג'י פי אס על כוחות ופעולות צה"ל בשטחים, אז למה שיעצרו אותם כיום על פכים קטנים?
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "לעצור את נענע וערוץ עשר על..."
לצערינו יש דבר מטומטם שנקרא "חופש ביטוי"
אבל תסכים איתי שכשמראיינים מחבלי אוייב לרדיו ישראלי בזמן מלחמה - יש פה משהו פסול
כשאומרים דברים כמו 'צריך להחזיר שטחים' - יש פה משהו פסול
כשאזרחי ישראל אומרים דברים נגד המדינה (כמו מוות לישראל/תשוחרר פלסטין) - יש פה משהו פסול
כשאומרים שצריך להפוך את ישראל למדינת כל לאומיה/אזרחיה - יש פה משהו פסול
כשאנשים קוראים להרג 'מתנחלים' - יש פה משהו פסול
כשאנשים קוראים למלחמת אחים - יש פה משהו פסול
וכו וכו.....
MS_Rogue
אמנם אני מצטט את עצמי אך אני מתייחס לתגובות שלך למילותיי
ציטוט:
במקור נכתב על ידי dj skyline
כשאומרים שצריך להפוך את ישראל למדינת כל לאומיה/אזרחיה - יש פה משהו פסול
עד כמה שאני יודע (תקן אותי אם אני טועה) אין חוק שאוסר להכריז הכרזות כאלה.
בעיקרון אני התייחסתי לח"כים ערביים שטוענים את הטענה הנ"ל למרות שיש חוק שאומר שהמצע הפוליטי של כל מפלגה בכנסת מחוייב להיות על פי 'מדינה יהודית ודמוקרטית' והח"כים הערביים שוללים זאת.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי dj skyline
כשאומרים דברים כמו 'צריך להחזיר שטחים' - יש פה משהו פסול
שמעתי ברדיו בתוכניתו של יורם שפטל שיש חוק בישראל שאוסר על קריאות להחזרת שטחים שמוגדרים כשטחים ישראליים (אני לא מוצא את ההקלטה הנ"ל), מדובר כאן על שטחי הגולן לדוגמה (אם לא תקבל את שטחי יו"ש כדוגמה).
יורם שפטל הוא עורך דין במקצועו למעלה מ 30 שנה, אני מאמין שהוא לא ישקר בשידור לגבי נתון כזה.......
והנה בונוס קטן שבו דוד בן גוריון נגד החזרת ירושלים והגולן לערבים