02-09-2011, 09:56
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 07.12.09
|
|
הפגנת המיליון- האם מנסים להנדס לנו אותה לראש?
ככה זה נראה.
מסע הקידום של ערוץ 10 (אני ראיתי בעיקר את הערוץ, אני לא יודע איך זה היה בערוצים אחרים) מראה לנו שבמוצאי שבת המינימום יהייה מיליון. למה התקשורת לוקחת צד בדבר?, האם לא צריך לחכות להפגנה עצמה ואז לראות כמה היא גדולה? כמו תמיד השאלה שנשאלת היא: האם תפקידה של התקשורת היא לסקר או לעצב את פני החברה הישראלית על פי ראותה?. אנו רואים בבירור שגופי התקשורת הגדולים לא מסקרים באובייקטיביות את המחאה אלא לו'קחים צד ברור ואף משתלחים בכל מי שמעז לבקר(ראו מקרה שרון גל שגם הראה את התמיכה הציבורית האמיתית בעיתונות אמיתית ואי הפירגון המיידי לכל דבר שקשור למחאה דרך העולם הוירטואלי) אותה.
לפי דעתי אני חושב שמחר בערב אנחנו נראה את המספר מליון על מרקעי המסך כי אחרי מסע הפרסום והתמיכה של התקשורת אין מצב שהם יוכלו לתת לנו צרכני התקשורת תמונת מצב אחרת. אתמול בערב תכנית הילולה שלמה לדפני ליף על ידי עיתונאי שמצהיר בגלוי כי הוא בעדה ובעד כל מה שהיא עושה , איך אפשר לצפות שזו תהייה תכנית עיתונאית?, עוד לא מצאתי מקור לדבר כזה.
לסיכום, אני עדים להוכחה הסופית שכמעט אין דבר כזה תקשורת נייטרלית וחוקרת שתפקידה הוא הבאת החדשות ולא לגרימת החדשות , מחר בערב נחוייב כולנו להאמין שיש מליון אנשים בהפגנה , הקטע הוא, שאני כבר לא יידע להאמין אם זה נכון או לא.
אשמח לתגובות, שבת שלום.