לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-09-2011, 22:21
  בני לפיד בני לפיד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.11
הקרן החדשה תורמת פחות כסף, אבל הארגונים האנטי-ישראליים זוכים לתמיכה יותר גדולה

"הקמפיין נגד "הקרן החדשה לישראל" והכספים שהיא מזרימה לארגונים השוללים את זכות קיומה של ישראל כמדינת העם היהודי, או מעודדים חרם על ישראל או הגשת כתבי אישום נגד חייליה וקציניה (או גם וגם) - החל בעיתון הזה, בעמודים האלה. אני הייתי חתום על הכתבה הראשונה בנושא, שהתבססה על נתונים שאספה תנועת "אם תרצו" בראשותו של רונן שובל. זמן רב חלף מאז. יחד איתו, חלפו גם בי לא מעט הרהורים.

"הקרן החדשה" מעורבת בפעילות ענפה מאוד בתחומים חברתיים רבים בישראל. חלק גדול ממנה מבורך, גם ובעיקר כשמדובר בעידוד יחסי הדוקיום השבירים בין יהודים וערבים בארץ הזו. היו רגעים שבהם חששתי שהמסע נגד הקרן חורג מכל גבולות הטעם הטוב (והוא אכן חרג), היו מצבים שבהם חשבתי שנחצים גם קווים אדומים (כמו הקמת ועדת החקירה הפרלמנטרית המגוחכת שאמורה לחקור את הקרן וארגונים נוספים).

לפני כשנה, לאחר לחץ ציבורי כבד ועבודה עיתונאית מבורכת (בעיקר של עמיתי בן-דרור ימיני), דומה היה שהאסימון נופל סוף-סוף והקרן מבינה שחצתה את הקו האדום. היא הודיעה שמעתה והלאה תוגבר השקיפות ופרסמה כללים ברורים להקצאת תרומות בעתיד. "
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:51

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר