
11-09-2011, 01:46
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
הודעות: 18,034
|
|
שמענו על עמיר פרץ... תמשיך לזייף תומכים בפייסבוק כפי שפורסם בתקשורת אדון פרץ.
לזייף חשבונות בפייסבוק זה דבר לא חוקי כפי שפורסם ובקרוב תהיה גם חקיקה בארץ בנושא ואז זה יוסף לרשימה של ה 50 אלף מתים תומכים שנתנו לך להבחר בפעם הראשונה להיות בראש העבודה,אם היית איש ימין מזמן היו פותחים נגדך בחקירה בנושא,אבל שוב אתה איש שמאל.
smo מזייפת לו תומכים בנענע 10
מצנע כמובן לא יותר טוב מפרץ כי יש לו "עבר" עם הקבלנים בחיפה וכל מה שלי יחימוביץ' צריכה לעשות זה לשלוח אנשים לחפש בארכיון של "עדשה מקומית" חיפה של אותם ימים,"כלבו" וכל שאר העיתונים של חיפה באותם ימים ולהציג את הכתבות עליו מחדש לציבור ולמשטרה.
שאלו אותי פעם קודמת שרשמתי את הדברים האלה על מצנע,מדוע אני לא מעלה את הכתבות עליו והתשובה נשארה זהה. באותם ימים האינטרנט לא היה כמו היום,ולכן רק מי שיש לו גישה לארכיון של אותם גופים יכול להוציא את המידע הזה לציבור מחדש.
אם שלי יחימוביץ' תבחר היא צריכה לזרוק את אדון פרץ ומצנע מהעבודה, ואם היא לא תעשה את זה מפלגת העבודה תמשיך להיות עם אנשים "ישרים".
_____________________________________

will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 11-09-2011 בשעה 01:50.
|