לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-04-2005, 22:30
  stinger360 stinger360 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.05.04
תקשורת חד צדדית לחלוטין! אתר וואלה.......

http://news.walla.co.il/?w=//707358
בכתבה הזאת מוצגת עמדת החרדים באופן מובהק! ובהתעלמות מוחלטת מהסיפור כולו...
הסיפור הוא כזה:
אתמול, בהפגנה (חוקית) של החרדים נגד הבנייה בקטע בכביש 6 שלטענתם נבנה על שטח קבורה, החלו החרדים להתפרע ולנהוג באלימות. לפי סיפור השוטרים, אחד השוטרים הותקף על ידי חרדים וכמעט נלקח לתוך הישיבה עצמה! חבריו השוטרים חילצו את השוטר ועצרו כמה מאותם חרדים (שהתפרעו בתוך הישיבה). בקלטת, שהוצגה בערוץ 2, רואים בברור שאותם עצורים, לא הרימו את ידיהם באויר ונכנעו! אלא הם התנגדו ולכן השתמשו השוטרים בכוח.
בכתבה, מספרים את גרסת השוטרים, ומוצגת תמונה אחת מתוך הסרט (של החרדים) מתמונה אחת מהסרט (שרואים בה שוטר מניף אלה לעבר מתפרע) אי אפשר לקבוע בברור כלום! האמת גם מהסרט כולו אי אפשר לקבוע הרבה! למה? הסרט מציג קטע קצר מזוית שמראה בערך 5 מטר מרובע של הישיבה... הוא לא מראה את כל הסיפור! הוא לא מראה את התנהגות החרדים למשל!
החרדים מנגד טענו שלא נזרק כלום מתוך הישיבה, ושזהו שקר של המשטרה (כל זה נשמט מהכתבה)! השוטרים הציגו קלטת (שהוצגה בחדשות ערוץ 2, ושוב לא הוזכרה כלל בכתבה) שמראה בבירור שחפצים (אבנים, ספסלים..) מושלכים מתוך הישיבה עצמה!!! כל זה לא סופר, כל זה לא הוצג...

ממהרים להביא איזה תגובה קצרה של אחד הבכירים, וככה מציגים את "עמדת המשטרה".. לעומת זאת, מראים תמונה (שמסלפת את המציאות) כותבים קטע ארוך ומביאים תגובות רבות של החרדים!

או שמישהו מראה צד אחד בלבד מזדון, או שהכול נעשה בגלל חצי עבודה שעשה צוות וואלה...
בכל מקרה, וואלה לא הציגה את המציאות! כל האמון שלי בקשר למה שנכתב באתר אבד!
אני מקווה שגם אתם תפקפו במה שנכתב באתר הזה מעכשיו והלאה..
לעומת זאת, אני חייב לציין את ערוץ 2 שהציג את מה שאירע שם תוך מתן במה לשני הצדדים, בלי העדפה של צד זה או אחר!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:54

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר