לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-09-2011, 00:45
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
דיווח: ג'ונתן פולארד הציע עצמו לאוסטרליה ודרום אפריקה לפני שהחל לעבוד עבור ישראל

ג'ונתן פולארד, המרצה ב-26 השנים האחרונות עונש מאסר בארצות הברית בגין ריגול עבור ישראל, ניסה לרגל עבור אוסטרליה ודרום אפריקה לפני שהחל לעבוד עבור ישראל.

אתר החדשות האמריקני ניוזמקס פירסם כי סוכנת ה-FBI האחראית על התיק של פולארד, לידיה ג'צ'ורק, אישרה כי המרגל, שהצהיר כי עבד עבור ישראל על מנת שלא תתרחש שואה שנייה, הודה במהלך חקירותיו שלפני שהחל לעבוד עבור ישראל, סיפק מידע רגיש למדינות ידידותיות אחרות על מנת לעבוד עבורן כמרגל בארצות הברית.

"הוא רק רצה להיות מישהו חשוב", אמרה ג'צ'ורק והוסיפה כי פולארד סיפר לה על קשריו עם מדינות נוספות בשתי חקירות נפרדות. "אני לא חושבת שהוא עשה זאת עבור הכסף, אלא כי כך הוא חי את החיים שהוא רצה לחיות", המשיכה ג'צ'ורק.

בעוד שסוכנת ה-FBI לא נקבה בשם המדינות עימם היה פולארד בקשר, המפקח על התיק מטעם משרד המשפטים האמריקני, ג'ון .ל. מרטין, אישר כי המדינות אליהן פולארד העביר את המסמכים הן אוסטרליה ודרום אפריקה. "רק לאחר שקיבל תשובה שלילית מאוסטרליה הוא פנה לישראל", אמר מרטין.

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=831527
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-09-2011, 08:17
  hamedinai hamedinai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.11
אם היה עובד עבור דרום אפריקה, הוא כבר היה מזמן בחוץ
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "דיווח: ג'ונתן פולארד הציע עצמו לאוסטרליה ודרום אפריקה לפני שהחל לעבוד עבור ישראל"

ואם היה עובד עבור אוסטרליה, ייתכן מאוד שמלכתחילה לא היו מכניסיםאותו לכלא. ארה"ב יודעת שגם היא מרגלת באוסטרליה, ולכן זה הדדי.

מדינת ישראל בגלל שונאי ישראל שיש בפנטגון וגם בגלל הגמגומים של ישראל שאינה עומדת תוקף לצד אלו שעזרו לה, מתנכלים לסוכניה באופן הכי קשה.

https://sites.google.com/site/hamedinai/

ישן 20-09-2011, 11:01

שאלה למה יש קשר בין שמאלניות ושנאה ליהונתן פולארד
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "דיווח: ג'ונתן פולארד הציע עצמו לאוסטרליה ודרום אפריקה לפני שהחל לעבוד עבור ישראל"

פעם הייתי נאיבי וחשבתי שהשמאל רוצה את טובת ישראל ועם ישראל בדיוק כמו הימין, רק שיש להם טעות אסטרטגית שחושבים שעל ידי וויתורים ונסיגות יהיה שלום ויהיה עוד יותר טוב ליהודים. כל מה שצריך זה רק להוכיח להם לוגית ומעשית איך שזה לא נכון והכול בדיוק הפוך. ככה חשבתי פעם.

אחר כך הגעתי למסקנה שיש כזה דבר שנקרא "שונאי ציון" וזה חוצה עמים. הגעתי למסקה שאין הבדל גדול בין שונא ציון ערבי המתגורר באום-אל-פאחם לבין שונא ציון המתגורר בהרצליה או רמת אביב. חוץ מהנשמה היהודית שנמצאת בכל יהודי גם אם היא סמוייה מאוד, למרות ששונאי ציון היהודים מתאמצים להתכחש לה. אבל שונאי ישראל הגויים, מודעים לזה ועוד איך...

נערך לאחרונה ע"י hamedinai בתאריך 20-09-2011 בשעה 11:16.
ישן 20-09-2011, 12:33
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי hamedinai שמתחילה ב "למה יש קשר בין שמאלניות ושנאה ליהונתן פולארד"

השנאה קיימת בראש שלך (כמו הרבה מאוד האשמות שלך פה באתר כנגד קבוצות, שאתה קובע מה הן חושבות ואז תוקף אותם על זה שהם מעיזים לחשוב ככה).

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/222295
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/217395
http://www.facebook.com/media/set/?...00198024&type=1
http://www.news1.co.il/BringHtmlDoc...255&subjectId=1
http://news.walla.co.il/?w=/22/1812394

הסיבה ששנים רבות כל נושא פולארד זוהה עם הימין הוא באשמת פולארד בלבד (ואני מתייחס כרגע לפולארד ולכאלו שלכאורה ייצגו אותו), הוא חשב שהישועה תגיע מהליכוד. נראה שבשנים האחרונות הוא סוף סוף הבין שהוא צריך להתרחק מהפוליטיקה כדי שיתאפשר לו להשתחרר.

אני באמת חושב שהבחירות שעשה במשך השנים הביאו לכך שהמעצר כל כך ממושך, אך כמובן שכל זה לא רלוונטי, צריך היה לשחרר אותו ממזמן וחבל מאוד שבמשך שנים שישראל חתמה על הסכמים שהועילו לארה"ב אף פעם נושא פולארד לא הוצב כתנאי שבלעדיו אין הסכם.

ישן 20-09-2011, 13:10

בקשר לנוער מרץ שדאגו לפולארד לא ידעתי
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "השנאה קיימת בראש שלך (כמו..."

פורסם רק בערוץ 7. וכמו שאתה כתבת שמעניין אותי מה חושבים אחרים, אני לא כל כך גולש בערוץ7. מעניין אותי מה חושבים בYNET, וכן הלאה. בWALLA זה היה רק במבזקים. ואני מדבר לא רק מה שהרשמי של נוער מרץ הצהיר אי-פעם, אלא גם מה כותבים גולשים שנטייתם היא תמיד שמאלה. ופה באשכול הזה ראיתי דברים מוזרים קצת שקשה היה לי לעכל.

ומה שכתבת על הנושא של פוליטיקה, זה מזעזע אותי עוד יותר.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי High_Hopes
הסיבה ששנים רבות כל נושא פולארד זוהה עם הימין הוא באשמת פולארד בלבד (ואני מתייחס כרגע לפולארד ולכאלו שלכאורה ייצגו אותו), הוא חשב שהישועה תגיע מהליכוד. נראה שבשנים האחרונות הוא סוף סוף הבין שהוא צריך להתרחק מהפוליטיקה כדי שיתאפשר לו להשתחרר.

אני באמת חושב שהבחירות שעשה במשך השנים הביאו לכך שהמעצר כל כך ממושך, .

איך אפשר בגלל פוליטיקה להימנע מלהציל יהודי הכלוא למען מדינת ישראל. אם ככה הוא המצב תהיה בעייה מאוד גדולה להחזיק אנשים כאלו בעמדות מפתח בצבא או אפילו ברשויות הצלה השונים. וגם ובעיקר במשטרה ובבתי משפט: אולי הם מאשימים בן אדם או מחמירים איתו בגלל נטיותיו הפוליטיות,או בגלל "שפתח את הג'ורה שלו נגד..", כהגדרת כמה חמומי מוח למה להעניש ולהחמיר בענישה נגד מישהו/י.

נערך לאחרונה ע"י hamedinai בתאריך 20-09-2011 בשעה 13:28.
ישן 21-09-2011, 13:43
  shushuist shushuist אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.03.05
אני ממליץ לכולם על הספר the hunting horse על פרשת פולרד

מדוע אין עיתונאי מכובד שירים את הכפפה ויבצע תחקיר מעמיק על פרשת פולארד . אחת מפרשיות הריגול היותר מעורפלות. לא יתכן שכל פעם שיש נסיון אמיתי של הממשל האמריקאי לחון את פולארד מיד צץ לו איזה בכיר או בכירה במקרה הזה ושולפת עוד טיעון מגוחך. די מספיק אנחנו לא מטומטמים .
אני יכול למנות כאן למי יש אינטרס שפולארד ירקב עד סוף ימיו בכלא
(A) סוכנות המודיעין האמריקנית . כדי להטיל את הפשלות האדירות שלה (איימס, הנסון, ועוד )על פולארד
(B) ראשי הארגונים היהודיים בארה"ב "כדי להשתחוות לפריץ" ולהראות את הנאמנות שלה לארה"ב
(C) נשיא מדינת ישראל שמעון פרס שהיה ראש הממשלה בתקופת הפעלתו של פולארד שאני מבין אותו הוא לעולם לא היה רוצה שנדע מה היה שם בדיוק א: בדרך הפעלתו ע"י רפי איתן .וב: על הבגידה של מדינת ישראל במרגל היהודי אמריקני ,

ישן 22-09-2011, 01:49
  shushuist shushuist אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.03.05
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "האינטרסים שהצגת לא מסתדרים עם ההגיון"

"קגנס" לפחות על חצי מ c יש לנו הסכמה . זה כבר טוב . תראה ה ביון האמריקאי לא היה רוצה שפולארד יפתח את הפה על עסקי הריגול המלוכלכים שלהם . מה שאנחנו יודעים היום . זה ספקולציה ושמועות לא ממש הוכחות .
כמו למשל שאומרים שהוא העביר לישראל חומריים מודיעיניים שארה"ב התחייבה להעביר לישראל על פי הסכמים חשאיים . ועוד .... עכשיו תתאר לך שהוא חושף את זה . זה לא יהיה נעים לסוכנות...
פרס פולארד נפל במשמרת שלו הוא אמור לדאוג לו הוא בוגד בו על פי דבריו של פולארד פרס סיכל נסיונות הידברות עם הממשל האמריקאי לאחר שבית המשפט חזר בו מעיסקת הטיעון עימו . ........
אין לי זמן לכתוב . אבל יש הרבה סיבות לדברים שהבאתי ולא נרחיב עליו את הדיון ..

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:34

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר