לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-09-2011, 10:31
  rlsf rlsf אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 09.10.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Raiden שמתחילה ב "זקוק לייעוץ בקשר ל HD 6990 4GB"

לפי מחשבון הספק (לינק בעוגן ה FAQ של פורום חומרה) עם כמה הנחות לגבי המפרט שלך, הגעתי להספק נדרש של 730W בעומס מקסימלי, ככה שה TX750 אמור להספיק.
בכל מקרה, לא הייתי קונה את ה HD 6990 משתי סיבות עיקריות:
1. הוא כרטיס חם מאוד ורועש מאוד, מערך CF של שני HD 6970 יתן לך ביצועים עדיפים ומערכת שקטה וקרירה יותר.
2. לפי דיווחים שונים ברשת AMD אמורה להשיק בעוד זמן לא רב (חודש-חודשיים) כרטיסי מסך חדשים, בסדרת ה HD 7000 שלה. ככל הנראה מבחינת נתונים הם יהיו מאוד דומים לדור הנוכחי, אבל מעטפת ההספק (ולכן הרעש והחום שהם יפיקו) אמורים להתכווץ באופן משמעותי. בקנייה בסכום כ"כ גדול הייתי מנסה להמתין עד כמה שניתן.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-09-2011, 14:02
  Raiden Raiden אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.08.08
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי rlsf שמתחילה ב "לפי מחשבון הספק (לינק בעוגן ה..."

קודם כול תודה רבה לך על התגובה, מאוד מעריך זה נורא חשוב לי
שנית
מערך של שני 6970 לא יכול לתת ביצועים עדיפים כי ראיתי איפשו ביוטיוב שהוא מנצח את המערך הזה ואפילו מנצח מערך של שניי כרטיסיי GTX 580 בכמה מהמקרים

בקשר לסדרה 7000 גם אני חשבתי על זה שבקרוב אמור לצאת אבל בעיה אחת, שום כרטיס שלהם לא יתקרב ל 6990 כי זה כרטיס שיוצא אחת לשנתיים בערך, דגם מיוחד אפשר להגיד לא?
עד שיצא 7990 חח נראה לי עוד ממש אבל ממש עוד הרבה זמן..שלא לדבר על 6990 יספיק למשחקים על הגדרות מקסימליות לפחות לעוד 3-4 שנים קדימה

תקן אותי בבקשה אם אני טועה

אהה ועוד דבר ששכחתי, יש לי ספק כוח דגם TX שזה הכי נחות, יש להם יותר איכותיים של HX ו AX
או שזה לא משנה ואמור להספיק בכול מקרה?
ישן 19-09-2011, 14:40
  rlsf rlsf אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 09.10.04
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Raiden שמתחילה ב "קודם כול תודה רבה לך על..."

מערך CF של שני HD 6970 רץ מהר יותר מ HD 6990, כי ה HD 6990 משתמש באותו מעבד גרפי כמו ה HD 6970, רק בתדר עבודה נמוך יותר, לכן לא סביר שראית מבחן ביצועים בו HD 6990 הציג ביצועים עדיפים על מערך CF של שני HD 6970.
מערך SLI של שני GTX 580 אמור להציג ביצועים עדיפים עליו, כי ה GTX 590 שמבוסס על שני מעבדים גרפיים זהים לאלו שמשמשים את ה GTX 580 שעובדים בתדר נמוך יחסית, מציג ביצועים שקולים אליו.

אתה לא צריך את סדרה 7 כדי לקנות את ה HD 7990 שלה, אלא בשביל לקנות שני HD 7970 (או איך שלא יקראו להם, אולי HD 7870) במחיר נמוך יותר ועם צריכת חשמל, חום ורעש נמוכים יותר.

סדרת ה HX היא מודולרית.
סדרת ה AX מציגה נצילות טובה יותר.
סדרת ה TX היא הסדרה הבסיסית, אבל כל הספקים של CORSAIR הם ספקים איכותיים (מיוצרים בפועל ע"י SEASONIC).

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:31

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר