לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום פוליטיקה ואקטואליה, נא לשמור על שפה נאותה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > פוליטיקה ואקטואליה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-10-2011, 22:02
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "לא קל לנתח את הנתון הזה: א...."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי High_Hopes
לא קל לנתח את הנתון הזה:
א. בארה"ב הסיכוי שלך לסיים בלילה בבית מעצר אחרי מפגש עם שוטר הוא גבוה בהרבה מאשר בישראל.

מה???? איזה בדחן אתה!
אתה יודע כמה חרא אוכלת המשטרה על מעצר ללא סיבה הולמת שם? אתה יודע איזה תביעות ענק מאיימות על שוטר שמחליט לעצור אדם בלי סיבה טובה? בארה"ב מעצר נעשה מסיבה קונקרטית ברורה שאפשר לכסת"ח את עצמך איתה ביעילות.

ציטוט:
ב. רוב ההפגנות בארה"ב לו ישמעו נורמאליות לאוזן הישראלית, אז קשה לי להגדיר נורמאלי.

אפילו בהפגנות של האחווה הארית אין 700 עצורים... נדרשת הפגנה באמת יוצאת דופן כדי להגיע למצב כזה. נורמאלים? חחחח

ציטוט:
אבל כמובן שזה לא קשור בשום צורה למה שכתבתי, אם לא הייתי ברור אתה יכול לקרוא את מה שהגבתי בהמשך.

אין לי צל של ספק שהפקטור הציגה דברים באור הנוח לה... זו תוכנית דיעה, אל תשכח, אפילו לא תוכנית חדשות. זה כמו שלונדון וקירשנבאום יציגו דברים באור שנוח להם - זה מותר. זה טכנית אפילו לא סותר את האתיקה העיתונאית...

זה בטח הרבה יותר טוב ממה שיש כאן בארץ, כשמאהל שלם מסריח מעשן של ג'וינטים ובראש המהפכה לכאורה עומדת משתמטת אחת וקבוצת אנשים שמשתייכים לארגונים אנטישמיים ולמרות זאת התקשורת מציגה אותם בתור "המאבק החברתי"

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-10-2011, 11:00
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "[QUOTE=High_Hopes]לא קל לנתח..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי MS_Rogue
זה בטח הרבה יותר טוב ממה שיש כאן בארץ, כשמאהל שלם מסריח מעשן של ג'וינטים ובראש המהפכה לכאורה עומדת משתמטת אחת וקבוצת אנשים שמשתייכים לארגונים אנטישמיים ולמרות זאת התקשורת מציגה אותם בתור "המאבק החברתי"

זה בהחלט מסכם את הדעה שלי - אתה מתנהג בידיוק כמו פוקס ניוז, במקום להתמודד עם טענות המוחים אתה מעדיף להציג אותם באור מגוחך.

בקשר להסבר על המשטרה, אני לא יודע אם אני נאלץ להסביר כל משפט פעמיים כי הוא לא ברור, או כי נוח לך לפרש אותו בצורה עקומה - לא אמרתי אפילו לרגע שהמשטרה "עוצרת סתם", אמרתי שהסיכוי להעצר הוא גבוה יותר. זאת אומרת - אם שוטר יעצור אותי על נהיגה במהירות בארץ ואני אתחצף אז לרוב אני אקבל רק קנס. בארה"ב אני אסיים את הלילה בבית מעצר (אני ממש לא טוען שזה משהו רע).

המשטרה הסבירה שסיבת המעצר במקרה הזה היא העובדה שהם חסמו את הכביש ושום דבר מעבר לזה, אתה יכול להסכים איתי שלא מדובר פה בפשע נגד האנושות.

בארה"ב חופש הדיבור קדוש יותר מהרבה דברים אחרים, לא עוצרים שם בנאדם בגלל שהוא הזויי (קח לדוגמא את הקונספירטורים שמפגינים ליד אנדרטת הזיכרון במגדלי התאומים, או אנשי הדת המטורפים שהולכים להלוויות של חיילים עם שלטים של "אלוהים אוהב חיילים מתים").

יש הבדל בין הצגת דעה (שלדעתי היא לגטימית לחלוטין, על אף שרוב חברי הפורום פה מתנגדים לה), לבין סילוף מוחלט. אני אישית לא הייתי מפרסם כזאת כתבה פה, גם אם היא הייתה עוזרת לטיעון שלי.

ישן 02-10-2011, 15:04
צלמית המשתמש של infected aviad
  משתמש זכר infected aviad infected aviad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.10.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "זאת הטלוויזיה שאתם קוראים לה..."

ציטוט:
זאת הטלוויזיה שאתם קוראים לה אובייקטיבית?

לך לכל הפגנה, תמצא את ההוא שנראה קצת תמהוני - והנה, הוכחת שההפגנה הזוייה.
זה הכי בולט (ייחסית, הפסקתי לראות אחרי שהבנתי כמה זה מגוחך) שצילמו את הבלונדינית עם הסרט על הראש, הייתי מצפה לראות מאחוריה עשרות היפים מעשנים גראס, יושבים על הדשא ומנגנים בגיטרה, אבל הרקע שונה לחלוטין. רואים שם אנשים "רגילים" לחלוטין, היא בהחלט נראתה זרה בתוך הנוף הזה, זה מראה ששלפו אותו במיוחד והיא לא מייצגת משהו מההפגנה.

בטח, הרי הבנאדם שאמר שאם ייקבל עבודה מהמנכ"ל אמא שלו תשמח לא ניראה רגיל?
כל אלה שדחקו בבנאדם להגיד את הגישה הכלכלית המועדפת עליו לא נראו רגיל?
בכלל, איך אתה קובע איך ייראה קומוניסט\סוציאליסט\קפיטליסט? איך אתה קובע לפי מראה מי מנותק או לא?

ישן 02-10-2011, 18:53

בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "לא הבנתי מה ניסית להגיד. בכל..."

ציטוט:
לא הבנתי מה ניסית להגיד.

בכל מקרה אני יבהיר את הדברים שכתבתי כדי שזה ברור יותר - הכתבה הזאת מגוחכת להפליא, קל לראות שהכתב התאמץ למצוא את האנשים הכי הזויים בהפגנה וגם קל לראות שהעריכה מאוד מגמתית. אני בטוח שתשובות שלא התאימו למה שהכתב ניסה להציג לא שודרו בכתבה.

זה דומה מאוד לדבר הזה:

אני בטוח שלא מעט מהאנשים שענו שם הם צופי פוקס...

אם כבר נכנסים לתגיות אז עד הסוף:
אני בטוח שלא מעט מהאנשים שענו שם הם סתם שייכים לגזעים נחותים כמו ניגרס וווטבקס, לכן הטיפשות שלהם.
וברצינות-
הנקודה שלי היא שאני לא מבין איך אתה קובע לפי הסרטון "כולם מאחוריה נראים לי נורמליים". איך אמורים להראות נורמליים? מנותקים? אנשים בעלי גישה כלכלית מסוימת?

העניין שלך בדבר העריכה הדמגוגית יכול לעבוד בשני הצדדים, גם אם נגיד אלך ואביא "נורמליים" לסרטון. העניין הוא שהפעם זה אופי ההפגנה, כל התעמולה שלה ועצם קיומה בוצעו על-ידי אותם ארגוני שמאל קיצוני הזויים, ככה שכן אותם אנשים בעלי דעות מסוימות שהוא ראיין כן מייצגים משהו.

ישן 02-10-2011, 21:06
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי infected aviad שמתחילה ב "[QUOTE=High_Hopes]לא הבנתי מה..."

אין לי בעיה עם הדבקת תוויות קיצוניות, זה בידיוק מה שניסיתי להעביר.
גם ההערה הנוספת שלך זה בידיוק מה שאני מנסה להסביר שפוקס ניוז עשו ב"כתבה" הזאת, הם ניסו לגרום לצופים להאמין שכל מי שנמצא בהפגנה הזאת הוא היפי שלא מתקלח, לא עובד ומעשן גראס (בצורה מאוד לא מפתיעה, זה בידיוק אותה תמונה שניסו לצייר המתנגדים למחאה בארץ - ממש כאילו אותו יועץ תקשורת קבע את הגישה הזאת...) הם אלו שניסו ליצור תמונה מסויימת ואני רק הדגשתי שאין שום קשר בין האובייקט המודגש לרקע מאחור.

המסקנה שלך היא ספקולציה שנובעת מצפיית יתר בפוקס ניוז, בידיוק כמו כל מומחי האינטרנט שיודעים שכל התומכים במחאה החברתית הם או חברים בכת סודית או עיוורים שלא מבינים שעובדים עליהם.

ישן 03-10-2011, 00:11

בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "אין לי בעיה עם הדבקת תוויות..."

ציטוט:
אין לי בעיה עם הדבקת תוויות קיצוניות, זה בידיוק מה שניסיתי להעביר.
גם ההערה הנוספת שלך זה בידיוק מה שאני מנסה להסביר שפוקס ניוז עשו ב"כתבה" הזאת, הם ניסו לגרום לצופים להאמין שכל מי שנמצא בהפגנה הזאת הוא היפי שלא מתקלח, לא עובד ומעשן גראס (בצורה מאוד לא מפתיעה, זה בידיוק אותה תמונה שניסו לצייר המתנגדים למחאה בארץ - ממש כאילו אותו יועץ תקשורת קבע את הגישה הזאת...) הם אלו שניסו ליצור תמונה מסויימת ואני רק הדגשתי שאין שום קשר בין האובייקט המודגש לרקע מאחור.

המסקנה שלך היא ספקולציה שנובעת מצפיית יתר בפוקס ניוז, בידיוק כמו כל מומחי האינטרנט שיודעים שכל התומכים במחאה החברתית הם או חברים בכת סודית או עיוורים שלא מבינים שעובדים עליהם.

לא, הם לא ניסו להראות שכל מי שנמצא בהפגנה הזאת זה היפי שלא מתקלח, זה שאישה אחת שראיינו שם נראית לך היפית זה אפילו לא מעיד על כל המרואיינים שלהם.

ספוקלציה שלי?
כי ראית מי עומד מאחורי ההפגנה? ראית את היח"צ שלה? מסתבר שהאמריקני הממוצע לא בולע את זה, אם באים אלפים בודדים לשעת שיא (שזה, אם אני לא טועה, עוד פחות מכמות האנשים שהגיעו כשלכבוד חגיגות ה-100 של תל אביב עשו להם "חוף ים" בסנטרל פארק).
אגב, מצחיק שאתה טוען שאני צופה יותר מדי בפוקס ניוז, אם בכלל אין לי טלויזיה בבית.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:11

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר