לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-10-2011, 14:00
  tec tec אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.06.07
תגובה
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "אבל לא שכחת לפרסם את הפורום..."

1. לא שכחתי לפרסם את הפורום שלי?
בניגוד לדברי שימי בפעם שעברה, לפי הבנתי לא עברתי על אף כלל מכללי הפורום. לא רשום בשום מקום בכללי הפורום שלכם שאסור לתת לינקים או לפרסם פורומים אחרים. אם אתם דורשים את זה, למה אתם לא מפרסמים את זה בכללי הפורום?
אם זה היה מפורסם בכללי הפורום, הייתי פועל לפי הכללים.

http://www.fresh.co.il/vBulletin/an...ouncementid=409

2. זה לא שאני מקשר כאן כל יום ללא הפסק לפורום השני. מדובר בהודעה אחת מני רבות בפורום ההוא, שהבאתי לכאן שבוע(!) מאז ההודעה הקודמת, מכיוון שמדובר בידיעה מעניינת שלא פורסמה בכלי תקשורת אחרים. אם תבדוק, תראה שיש שם עוד הודעות רבות אחרות שלא פורסמו בכלי תקשורת אחרים בישראל, ושאותן לא פרסמתי כאן (כדוגמא הקריאה של אירן לארה"ב להפסיק את דיכוי המחאה בארה"ב)

3. באמת שכחתי את מה שסיכמנו בפעם שעברה, להביא את הקישור למקור באנגלית, וכשנודע לי על כך, הוספתי אותו מייד.

4. תעשה מה שאתה רוצה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-10-2011, 22:00
  Sam Weller Sam Weller אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.01.05
לא מדבקת
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי tec שמתחילה ב "מחקר מפתיע:מחלת אלצהיימר מידבקת,יכולה להתפשט, ונובעת מזיהום בחלק מהמקרים"

המחקר מציע שייתכן ואלצהיימר היא מחלה פריונית, כמו קרויצפלד יקוב (הפרה המשוגעת). מחלות מסוג זה קשור בחלבון שמתקפל למבנה לא נכון ומשבש פעילות נורמלית של תאים בגוף. המחלה מתפשטת בגוף באמצעות החלבון עצמו שמשמש כתבנית בתאים אליהם הוא מגיע, וגורם לחלבונים הדומים לו בתא להתקפל למבנה המרחבי שלו. בניסוי לקחו חומר מרקמות אנושיות שנגועות באלצהיימר, הזריקו לעכברים בריאים, וזיהו התפתחות של פתולוגיה דומה לאלצהיימר (אמילואידים) בתאי המוח שלהם.

כמה הערות:
1. נעשה לפחות ניסוי אחד כזה בעבר והתוצאות בו היו שליליות, כך שכדאי לחכות ולראות אם התוצאות הנוכחיות ישוחזרו במעבדות אחרות.
2. יש מחקרים שמראים ש ASL ופרקינסון גם כן מתפתחות במנגנון דומה.
3. זה שהמחלה מדבקת בין תאים בגוף, כלומר מתפשטת מתא לתא, לא אומרת שהיא מדבקת בין אנשים. אין שום עדות להתפשטות של המחלות האלה מאדם לאדם, למרות שאם תאכלו מישהו שנגוע בקרויצפלד יקוב, יכול להיות שתחלו במחלה (או אם יזריקו לכם רקמות מחולים, דבר שאינו בלתי אפשרי).
4. למרות האמור בסעיף 3, כל מי שזקוק לתרוץ לשמור מרחק מהחותנת המטורללת שלו, יכול לנפנף במחקר הזה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:28

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר