לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-10-2011, 16:43
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "לפי הרכב ניתן להניח שמדובר..."

זכורה לך התאונה בכביש עוקף טכני בחיפה? כן ידידי הטוב מדובר גם שם ב"צעירים" עם רכב מאותה חברה. תקרא את הקישור הראשון ותראה את התמונה בקישור השני: חדשות 2 ,וואלה.
בישובים שלהם הם לא ממש משלמים ארנונה ומים ובונים בלי אישורים חלקם הגדול ככה שהם חוסכים הרבה מאוד כסף שאתה ואני לא יכולים לחסוך בישוב יהודי. הרשויות הלא יהודיות לא סתם במצב כספי לא טוב בישראל,ולכן אין להם כסף לתשתיות.

תגלגל חיפוש בגוגל על שם הכפר ותראה מה תקבל בתוצאות החיפוש ותבין שמדובר ב"צעירים" ברכב הפוגע.

עריכה: אני יכול להבטיח לך דבר אחד איש יקר, אם יש לי מספיק כסף,אני קונה bmw או רכב גרמני אחר,כי זה רכב עם פח פח. הרכבים מאירופה היו עם הכי פחות נזק מהכדורים שיצאו מהטילים של החיזבלה בניגוד לרכבים מהמזרח שלא עמדו בפני הכדורים ובכלל הרכבים מגרמניה הפח שלהם היה הכי עמיד מכל הרכבים מאירופה והמזרח לפי שמאים. משלמים על פח קצת יותר,אבל זה יכול להציל חיים התוספת הזאת במחיר.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 09-10-2011 בשעה 16:52.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-10-2011, 17:30
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "אוהו, אין לך מושג.."

אכן הייתה כתבה על המגזר הערבי כיצד הם מחזירים רכבים כאלה לכביש אחרי תאונות בהשקעה של 30-40 אלף ש"ח לשיא הדרם. להחזיר רכב אחרי תאונה שהוא גמור לפי הביטוח (טוטאל לוס) עולה 15-20 אלף כולל כל הבדיקות והעבודה,אבל אפשר להשקיע עוד קצת ולקבל רכב פאר עם עוד קצת כסף כולל bmw.

אני מכיר אדם שעשה את זה וקיבל רכב חדש משני רכבים וזה חוקי לחלוטין (עלה לו קרוב ל 20 אלף ש"ח הכל.) או רכב שהמנוע וכל החלק הקדמי שלו הלך לחלוטין בצפון בתאונה והבעלים שלו לשעבר שהרס אותו (טוטאל לוס) ראה אותו במרכז הארץ אחרי כמה שנים נוסע עם טסט והכל עם בעלים חדשים. יש בתחום הזה שוק לא קטן,שעושה הרבה מאוד כסף לסיכום העניין.
יש גם כאלה שעושים את זה באופן פרטי ואז אין דיווח לביטוח ואם העבודה מקצועית, המכון של הטכניון לא יכול להוכיח שהרכב הזה היה פעם שני רכבים.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 09-10-2011 בשעה 17:35.
ישן 09-10-2011, 18:44
  asafn88 asafn88 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל asafn88
במצב הנוכחי ברוב המקרים לשופטים אין שיקול דעת
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "יש לתקן את החוק זו אמירה נורא..."

ראה המקרה של שחר גרינשפן:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4038977,00.html
וישנם אין-ספור מקרים דומים.

בשבוע שעבר שודר סרט דוקומנטרי מקומם בערוץ 2 או 10 על עסקאות הטיעון בישראל.
נוצר מצב בו בגלל מצוקה אמיתית של עומס לא ניתן להביא חלאות לדין בפרוצדורה סדורה, והתביעה מעדיפה, בלית ברירה, להגיע לעסקת טיעון על מנת שהנאשם יצא עם משהו בכלל.

לכן נוצר מצב כזה: נהג שיכור הפך ילדה לצמח. המחיר: 1000 ש"ח קנס, 600 שעות עבודות שירות ושלילת רישיון.
ולשופט אין שיקול דעת אמיתי במקרה זה, מאחר ומדובר בעסקת טיעון.

לא יתכן שבגלל בעיות תקציביות אנשים ימותו כי אין מיטות בבתי החולים.
או שלא ניתן יהיה לקיים משפט צדק בבתי המשפט.
ומצד שני מיליארדים ילכו לקצבאות ילדים ולישיבות, וכשמישהו מעיז בכלל להטיל ספק במצב האבסורדי הזה ח"כ גפני ישחרר לאוויר נפיחות ציניות בסגנון של "אולי נזרוק את החרדים לים וזהו...".

לא יתכן שרופא מתמחה ישתכר 9K בחודש ועובד נמל או רכבת ישתכרו 30-60K לחודש.

עם עוולות כאלה לא יכול להיות לאזרח הפשוט אמון במערכת, ובצדק.
“I lived in countries that had no democracy... so I don't find myself in the same luxury as you do. You grew up in freedom, and you can spit on freedom because you don't know what it is not to have freedom.”
Ayaan Hirsi Ali

ישן 11-10-2011, 11:57
  asafn88 asafn88 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל asafn88
אני ממש שמח שהתמזל מזלי...
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "למזלך ראיתי את ההודעה הזו רק..."

אני חושב שהשתן עלה לך לראש.
האצטלה המזויפת שבחרת כאן היא מיותרת.
דעותי כנראה לא נראות לך, ואתה מחפש תירוץ.
אם הביקורת שלך הייתה כנה היית צריך לפנות אלי בפרטי ולא ע"ג הפורום. אבל זה כנראה לא המצב.

לא כתבתי כאן שום דבר חריג, לא השתמשתי בשפה בוטה ולא השוותי אף אחד לנאצים.
אם חופש הביטוי כאן כ"כ צר שהוא לא מאפשר להעביר ביקורת, הגם אם היא קצת חדה, אז אני לא רוצה להיות כאן.
אם זו המדיניות פה - אל תאים, תחסום.
אני אולי אבכה קצת בלילה בהתחלה, אבל אתגבר בסוף...
“I lived in countries that had no democracy... so I don't find myself in the same luxury as you do. You grew up in freedom, and you can spit on freedom because you don't know what it is not to have freedom.”
Ayaan Hirsi Ali

ישן 09-10-2011, 20:15
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "תשאל את אשר מנהל הפורום מה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי linuxsboot
תשאל את אשר מנהל הפורום מה קורה לאנשים שהשוטרים עוצרים רוג. האשמה היא במערכת המשפט ובכנסת ולא אצל המשטרה.

בו נגיד שוטר עובד במשטרת התנועה ותופס נהג פרוע. כמה אתה חושב בית המשפט יתן לו,אם יש לאותו נהג עו"ד טוב ו 30 אלף שקלים לשלם קנס גבוה מאוד? רמז לא הרבה זמן שלילה.

אין לי טענה לשוטרים, לינוקס. יש לי טענה למי שאחרי על מספר השוטרים ומספר הניידות. שמע, אם בקליפורניה הגדולה יותר ועמוסה יותר יש לך סיכוי של 1 ל10 או משהו דומה להיתפס על עבירת תנועה ופה לא, זה לא בגלל שהשוטרים שלנו לא טובים אלא בגלל שאין מספיק.

תאמין לי שאם כל הפסיכים האלו היו יותר חוששים שיתפסו אותם, היה יורד חלק מן הצורך בחקיקה בגלל הרתעה.

אין ספק שצריך להחמיר את העונשים למי שמגיע לו עונש (להתחיל עם החרמה של כלי רכב, עונשי מאסר ארוכים והחלק הכי חשוב - לקבוע נסיבות מחמירות שמעלות את העונש המינימלי לאדם שנתפס בעת עבירת תנועה).

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:23

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר