27-04-2005, 18:30
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 15.04.05
|
|
התלבטות אחרונה..
לאחר שהומלץ לי על Canon A95 ולאחר שהתרשמתי בעצמי מביצועיה, עשיתי חישוב קטן של זה"כ ההוצאה הכוללת. עשיתי 1526 על המצלמה (Camera4less, הכי זול שמצאתי) ועוד 223 על CF 512MB והוספתי גם 40 על נרתיק למצלמה. לבסוף יצא לי 1,778 ש"ח.
בדקתי ב Zap ומצאתי Canon S1 IS מחודשת, כולל כרטיס CF 128MB (מה שלא מחייב אותי לקנות כרטיס זיכרון נוסף לעת עתה..) ב 1,650 - יותר זול מ ה A95 (אך מחודשת ועם כרטיס 128).
אז יש לי כמה שאלות:
1. S1 IS יותר טובה מה A95??(ההבדל המשמעותי ביותר ששמתי לב אליו הוא הרזולוציה לטובת ה A95 והזום האופטי לטובת ה S1 IS.)
2. האם נראה לכם שיצוצו בעיות עם מצלמות מחודשות? או שהחברה דואגת להכין ולשפץ אותן כך שיהיו כמו מצלמה חדשה?..האם כדאי/לא כדאי לקנות מצלמה מחודשת?
3. המפרט הטכני של S1 IS דומה מאוד לזה של FujiFilm S-5500/5100 וכך גם ההבדל בינן לבין ה A95, אך הפרש המחירים בין שתי המצלמות (S1 IS ו S5500) גדול מאוד. השאלה שלי היא האם ההפרש מוצדק או שמא הן טובות בערך באותה מידה?..(שמעתי ביקורות שליליות על ה S5500).
4. מישהו מכיר את CameraEilat??המחירים שם נמוכים בהרבה מהמחירים באיזור המרכז ובנוסף הם נותנים אחריות מקורית ל 3 שנים של קראט (במצלמות Canon)
טובב..נגמרו לי השאלות..סליחה על בילבולי השכל..מקווה שהבנתם ומחכה לתגובות..
נ.ב : התקציב שלי קצת לחוץ כי יש לי רק 7000 ש"ח להוציא גם על המצלמה וגם על מחשב נייד..
אולי עדיף לחכות שמחירי המצלמות יירדו?..נראה לכם שזה יקרה בעתיד הקרוב?.