לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-05-2005, 14:03
  odedroz odedroz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.01.03
לי החליפו מעבד אינטל עם אחריות לכל החיים
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי תפוחים שמתחילה ב "זהה. 3 שנים לאריזת קופסא, שנה לאריזת יצרנים."

ציטוט : "אם יש מישהו שהחליף מעבד עקב אחריות לאחר 3 שנים, שיקום ויספר."

בשנת 1999 קניתי מחשב ב - EXCELNET (באותה תקופה הם נחשבו לסבירים יחסית באזור שלי).
במחשב היה CELERON 400 עם תעודת אחריות "לכל החיים" .
המחשב היה מחובר לחשמל, דולק, NON STOP וזמין לכל המשפחה פרט ל- DOWN TIME לצורך אחזקה/ניקיון/שידרוגים.
בסוף שנת 2003 צרוף של כ-5 הפסקות חשמל קשות באותו יום ואולי גם מאוורר שהוזנח מעט גרמו למות המעבד.

EXCELNET קיבלו את המעבד וחיכיתי למעבד תחליפי (לוקח זמן, למזלי היה לי יותר ממחשב אחד בבית). הובטח לי שאקבל מעבד מדגם שקרוב ביותר למה שהיה לי,

אולי בגלל שלא נידנדתי להם יותר מידי ואולי בגלל שחיכיתי 3 חודשים, קיבלתי ללא תוספת מחיר CELERON 1G (כמובן עם סוקט שונה מ- SLOT1).

היתי צריר להוסיף מקסימום 300 ש"ח על מנת לקבל מחשב משודרג שמשרת אותי עד היום ולמעשה משמש בבית כ- File/Print/Fax Server למחשבים האחרים בנוסף לעבודה הרגילה (Office/Photo & Web)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-05-2005, 14:36
  Nemo9439 Nemo9439 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.05.04
שלח הודעה דרך MSN אל Nemo9439
יכול להיות שלמעבדים של הסדרות הקודמות הייתה אחריות לכל החיים.
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי odedroz שמתחילה ב "לי החליפו מעבד אינטל עם אחריות לכל החיים"

או שזו יוזמה פרטית של החנות והיא קנתה לך מעבד ולא השתמשה באחריות..

בכל אופן היום מעבדי פנטיום 4 לכל סוגיהם באים עם 3 שנות אחריות מאינטל בדיוק כמו המעבדים של AMD.

וחנות שתגיד לך אחריות לכל החיים,תגיד את זה כטריק שווקי,כי מעבד זה הרכיב האחרון שיהרס.
וגם אחרי שלוש שנים,אם יתמזל מזלך ויתקלקל המעבד,נראה אם זה יהיה שווה לנסוע ולחכות ולך תוכיח חנויות שלא מוסרות ללקוחותיהם את זמני האחריות המדוייקים ומבפלפים תאריכים,אני לא חושב שכדי לקנות שם.

ישן 04-05-2005, 20:12
  odedroz odedroz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.01.03
לא תרגיל שיווקי ולא נעליים
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי תפוחים שמתחילה ב "חיכית 3 חודשים, היית צריך להוסיף כסף, זאת לא אחריות"

אולי נשמטו מילה או שניים ב-CUT & PASTE שעשיתי כי התנתק לי האתר באמצע התשובה.

אז אבהיר את עצמי.
1) ההמתנה של כ- 3 חודשים היתה גם בגללי. פניתי לעיסוקי ונזכרתי לברר מה קורה רק אחרי 3 חודשים.
אינני יודע אם הם יכלו למצוא מעבד תחליפי או לא בפחות זמן (לא מתקלקלים לי יותר מידי מעבדים ).
2) לא שילמתי גרוש על המעבד המשודרג ( CELERON 1G )
קיבלתי אותו חינם יומיים אחרי שהרמתי להם טלפון.
כשאספתי את המעבד מהחנות שאלתי למה CELERON 1G, הפקידה ענתה לי שזה מה שמצאו
באופן מידי (ביום אחד) ואני גם לא אשלם תוספת כי המתנתי כ- 3 חודשים.
אני משער, שבמקור הטיפול השתבש ונישכח ועל מנת שלא לעכב אותי יותר מיום השיגו את המעבד
הראשון שיכלו להשיג.
3) 300 ה- ש"ח שהזכרתי היו עבור לוח אם חדש/דנדש עם אחריות כי לא סמכתי על תקינות לוח האם
הישן ובאותה הזדמנות זרקתי את כרטיס הקול הישן כי כרטיס הקול בלוח האם החדש היה יותר טוב ממנו.

נערך לאחרונה ע"י odedroz בתאריך 04-05-2005 בשעה 20:14.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:06

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר