לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום פוליטיקה ואקטואליה, נא לשמור על שפה נאותה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > פוליטיקה ואקטואליה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-11-2011, 18:48
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
שאלת לימודים פוליטית

אני יודע שזה לא המקום האידיאלי אבל אשמח אם זה יוכל להישאר בפורום הנוכחי על מנת שיקבל התייחסות מאנשים מסוימים.

במסגרת הלימודים שלי אני זכאי לבחור מקצוע בחירה אחד, אני הולך לנסות ללמוד סינית אבל במידה וזה לא יצליח אני צריך מקצוע גיבוי אחד לפחות.

אחת מהאפשרויות שמאוד מעניינת אותי מעצם טיבעה היא "שורשי הסכסוך הערבי ישראלי 1882-1948" (ישנם קורסים אחרים שמעניינים אותי אבל פחות).

ה-בעיה היא המרצה, בני מוריס, שדעותיו הפוליטיות מתנגשות עם שלי, בלשון המעטה...בייחוד בנושא טעון כ"כ שבו אי אפשר להתחמק מ"השאלות הקשות".
ברור לי מעצם היותי שאני לא אצליח לסתום את הפה לחלוטין לא משנה כמה אנסה וברור לי שיהיו חיכוכים סביב עבודות, מבחנים, חומרי רקע וכו'.

שאלתי היא- מה אתם הייתם עושים?
האם יש טעם לנסות בכלל או שעדיף לברוח ולא להסתכל לאחור?
(מיותר לציין שהלימודים חשובים לי ואין לי כוונה ל"התאבד אקדמית")

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-11-2011, 23:23
  משתמש זכר בנג'ו בנג'ו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.05.05
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "עבר קצת זמן אבל היו כמה..."

אני לא קראתי את 1948 אבל אם אני לא טועה מוריס אף פעם לא אמר שמעשי הטבח היו מדיניות, גם אם אני טועה בזה מה שאני בטוח בו זה שמוריס חושב שההגירה היתה הכרחית משום שלא הייתה קמה מדינה יהודית אם היא לא הייתה מתבצעת ושהוא גם מצדד בבן גוריון שלא התיר חזרה של פליטים, זה מרמז משהו על כך שהוא יודע מה עשו הערבים ומה היו עושים לו ניצחו. אתה אומר שהוא "החליק" על כמה מעשי טבח במהלך המלחמה, הוא גם התייחס למאורעות ולמרד הערבי הגדול?

הוא אמנם "היסטוריון חדש" אבל יש לו דעות ימניות כמו דעותיו לגבי ערביי ישראל, אני לא חושב שהוא מרצה שאתה בתור ימני-לאומי צריך לשלול על הסף, להפך.

מה לדעתך לא מציג את ישראל באור חיובי?
ישן 05-11-2011, 19:01
  eshely77 eshely77 אינו מחובר  
מנהל פורום סטודנטים

חבר מתאריך: 03.09.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "שאלת לימודים פוליטית"

הדעה של סכין בגבה של האומה כמוני פחות נחשבת. לכן אפנה אותך לאילן גבוה יותר, איתן יותר וימני יותר ממני. שאל את "ori אדמין" מה דעתו על בני מוריס.
הספר שלו 1948 הוא מדהים. מדובר באיש רציני ובאיש מקצוע מהשורה הראשונה
למיטב ידיעתי למרות שהוא אחד מה "היסטוריונים החדשים" הוא בכל זאת די ציוני ודי לאומי.
לך לקורס שלו.

דבר נוסף עקרוני על האקדמיה.
אל תתייחס לאקדמיה כמקום שבו אתה רק רוכש מקצוע, יש לך עכשיו הזדמנות אמתית ללמוד ולהשכיל במובן היותר עמוק של המילה. תתייחס לאוניברסיטה כפי כשפירסינג מתייחס אליה בזן ואומנות אחזקת האופנוע, קרי כנסיית השכל.
אתה לא צריך להסכים עם כל אחד שמלמד אותך, להפך בטח בתחום כמו שלך.
אם האיש הוא איש רציני, שמלמד טוב. כנס להרצאות שלו.

לטובת העניין אני אשמח לקבל הרצאות תאורטיות מאנשים שמשתמשים בצמחי בך ובשאר דברים של רפואה המואפטית למרות שאני חושב שזה קישקוש.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:49

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר