09-11-2011, 17:22
|
|
|
|
חבר מתאריך: 01.01.09
|
|
|
אוסף של אי דיוקים!
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי hamedinai
היה יותר מדי קשה להשתלט על המחבלים כשיש להם נשק ורשות המגינה עליהם.
ואכן היו צריכים כמה מלחמות בכדי לשלוט.
לכן ברגע של חולשה כשראש הממשלה היה זקן, לפני אירוע מוחי כשכל התקשורת שתמכה באוסלו ממשיכה ללחוץ עליו ללכת לכניעות ובריחות, הוא אכן ברח.
אולי תסביר להדיוטות כיצד ראש ממשלה "לפני אירוע מוחי" חוזה את האירוע המוחי שלו, או שיש לו פטנט שלא פורסם מעולם לחזות את אירועי המוח שעבר.
שרון לא נכנע לאף אחד ובטח לא ללחץ כפי שאתה מתאר - לא ברור לי על סמך מה ביססת את מה שכתבת.
המפליא שיש אנשים שמסלפים עובדות, מי שמיגר כמעט לחלוטין את פיגועי ההתאבדות ההמוניים החל משנת 95 ועד סוף 2002 היה דווקא שרון. נתון מעניין מאד שכדאי לבדוק אותו.
ובקשר לאחדות יהודית, אם היה לנו אחדות יהודית אמיתית, לא הייתה קמה ממשלת אוסלו שניטרלו שם רוב יהודי בכנסת על ידי התחברות לגורמים שלא כל כך מזוהים עם עם ישראל, ביטחונו ושלומו.
כנראה שלא קראת את מה שכתבת ואני חושב שכתבתי די ברור. התייחסתי לכך שיהודי רוצח יהודי. ובמקרה זה, מדובר בראש ממשלה מכהן. יהודי (שומר מצוות דווקא) לוקח את החוק לידיים ועובר על אחת מעשרת הדיברות "לא תרצח". לא משנה מה תהיה ההצדקה שלו לכך - בין אם זה מדבר על רצח אידיאולוגי או סיבות אחרות.
לנושא אוסלו - אם תרצה לשמוע את דעתי, נעשתה כאן טעות חמורה בשיקול הדעת. ריצת אמוק לעבר מטרות לא בנות השגה. את הכתובת היה צריך לקרוא על הקיר - ערפאת אינו פרטנר לשלום. היה ונשאר טרוריסט בנשמתו ושונא ישראל.
אני לא מאשים את רבין - אני מאשים את מי שסובב אותו ובצביעותו ממשיך לקרקר בכל פעם כאשר מבכים את רבין.
|
|