25-11-2011, 14:38
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
נתקלתם בכתבות קורעות הלב על אורלי קסטל בלום בתקשורת? הן שקריות
הערה לסדר: הכתבות הוצגו בערוץ השני ובמעריב. במהלכן הוצגה הסופרת קסטל בלום כמי שבקושי יש לה ממה לחיות, או במילים אחרות : קבצנית.
ועכשיו, החשיפה של דבורית שרגל אודות מצבה האמיתי של קסטל בלום. הכתבה רק שכחה לאזכר - שלקסטל בלום יש מיליון וחצי שקלים חדשים בבנק ושהיא משלמת על דירתה השכורה 7500 ש"ח בחודש!
http://velvetunderground.co.il/?p=12017
בלגאן החל כבר אתמול. בתוכנית הבוקר של ערוץ 10 שאלו אורלי וילנאי וגיא מרוז את שי גולדן מה הסיפור. איך הגיעה אורלי קסטל בלום (המוכשרת והיקרה בנשים, עפר אני לרגליה) למצב בו היא מגדירה את עצמה כקבצנית. התשובה של גולדן (שהוא והעיתון שלו פשוט עשו הטעיה מכוונת פלוס מניפולציה שהיא המקבילה לסוביודיצה לשופטי פרס ספיר יום לפני קביעת העולים לגמר), היא שאק"ב נקלעה לחובות של מיליון שקל, מכרה את הדירה שלה וחיה מהשאריות. ובכן, השאריות הן מיליון וחצי שקל (בטלוויזיה אמר מיליון, בכתבה כתב מיליון וחצי) המצונפים בבנק. אני חושבת שכמה מיליונים מאוכלוסיית ישראל ובתוכם אני היינו רוצים ולו רבע, אולי שמינית מהסכום הזה בבנק.