
26-11-2011, 17:57
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 24.02.05
הודעות: 17,595
|
|
|
|
|
תגידו, אני היחידי פה בלי פלאפון?
ובכלל אני כנראה בין הבודדים בארץ שאין לו סמארטפון מגניב כלשהו.. אני פשוט לא מתחבר למסכי מגע ולא מבין את כל בהלת הפלאפון שאוחזת פה אנשים באמוק בארץ.
הכי מדהים אותי זה שאני יושב בפאב ורואה אנשים שיושבים עם חברים שלהם, במקום לשתות ולהנות מחברתם, עסוקים יותר בפלאפון שלהם ומנותקים לגמרי מהסביבה..
תגידו לי מה בדיוק העניין הזה לשלם הון תועפות על מכשיר שהוא הכל חוץ מלהיות נוח? שעל כל חלק שאובד \ נהרס צריך לקחת משכנתא? שהסוללה צריכה להיטען פעמיים ביום במינימום?
שהוא שוקל כמו פחית לוף? שהוא לא נוח בכיס? בחיי שאני לא מבין אתכם .
לי מספיק בזק 510 הישן והטוב. אני מת עליו. קליל ביד, פשוט,נוח והכי חשוב, לא עושה בעיות. כבר
שלושים שנים אצלי. טלפון צריך להיות טלפון נקודה. לא פאקינג פלאפון עמוס בכפתורים לחיצים ושטויות שגומרים לך את הזמן ואת הכסף . טלפון יש לי כבר בבית תודה.
הנה טלפון כמו שטלפון אמור להיות:

_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
|