חשוב שתהיה באיכות HD,מיקרופון מובנה ושאוכל לצלם איתה גם תמונות סטילס.
ניתן לחרוג באיזה 20 ש"ח מה200 ש"ח.
אני כרגע מתלבט בין הC525 של לוג'יטק לבין הHD5000 של מיקרוספט.
התרשמתי יותר מהמצלמה של מיקרוסופט אך ראיתי שיש לי בעיה עם הפוקוס האוט'.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "מה השימוש העיקרי?"
שיחות במסנגר ובסקייפ לא מעבר...מחפש גם מצלמה שתהיה בתוכה למרות שאני יודע שאיכות התמונות לא תהיה משהו.
ללוג'יטק יש 8 מגה פיקסל מצלמה
אהבתי יותר את המצלמה של מיקרוספט אבל ראיתי שיש לה בעיה בפוקוס האוט' ועל זה היא קיבלה ביקורות קרות.
לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.
זה מה שיודעת לעשות המצלמה של מיקרוסופט, האמת נראה מרשים.. (וכן ראיתי את הסרטונים עם בעיות הפוקוס).
בקיצור כל הביקורות זה חרטה, רק אתה יכול לראות מה טוב יותר(זה לא אובייקטיבי).. לך לחנות עם איזה נטבוק, ותבקש להתנסות במצלמות הללו. תנסה אותם בסקייפ, ועדיף לנסות כמובן מה קורה בתנאי תאורה שונים..
נערך לאחרונה ע"י The_Equivocator בתאריך 04-12-2011 בשעה 16:02.
בעיית הפוקוס במצלמה של מיקרוסופט מופיעה בכל ביקורת ככה שאני לא חושב שזה חרטה,אנשים לא סתם יגידו..חוץ מזה האיכות של המצלמה פצצה בגלל זה אני מתלבט...
הלוג'יטק מצלמה מכוערת, גם אבל באיכות טובה...
יש אבל אפשרות לתקן את בעיית הפוקוס האוט' במצלמה של מיקרוסופט,ידוע לך משהו על זה?
לא הבנת אותי נכון, לא אמרתי שהביקורת על הפוקוס היא "חרטה", אני אומר שבאופן כללי כל הביקורות הללו לא שוות הרבה בעניינים כמו מצלמה\מסך\.. זה דבר שאתה צריך בעצמך לראות ולהחליט.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Boltik שמתחילה ב "יש לי HD3000 והיא לא נתמכת..."
HD.. עוד לא ראיתי מצלמת WEB אחת שהיא משהו שאפשר לכנות HD..
לגבי סקייפ, אתה מודע לעניין שאף חיבור אינטרנט פרטי בישראל לא נותן קצב העלה שאפילו קרוב לHD אמתי?
(טוב בעצם החבילה של 100 מגביט קרובה לכך..).
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "HD.. עוד לא ראיתי מצלמת WEB..."
אתה צודק אבל הדבר הזה חוזר בכל ביקורת (וראיתי המון ביקורות ומבחנים) שאחרי כמה שניות התמונה נהיית מטושטשת ושוב מסתדרת וזה מעצבן.
איך הלוג'יטק C525 לדעתך?