12-12-2011, 09:57
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 27.11.05
|
|
|
וואו ההודעות שלך ממש ממש מראות כמה אתה אדם בעל ידע!
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי קגנס
נעזוב רגע את ההתיימרות שלך לדעת מה אלוהים חושב או מרגיש, או את היומרה לפסוק היכן שיש חילוקי דיעות רציניים מאוד בתוך היהדות (למשל בשאלת היציאה מארץ ישראל-אתה חושב שאתה מבין את ההלכה טוב יותר מהרבי מלובבביץ ז"ל שחי בארה"ב???). השטות הגיזענית ביחס לערבים מגוחכת במיוחד. אני לא מכיר אותך, אבל אני רוצה לראות שתיגש לבד ובלי נשק לערבי ממוצע בחברון ותגיד לו את זה בפנים. יש פחדנים בקרב הערבים כמו שיש בכל עם אחר ויש בקירבם גם כאלה שהם ממש, אבל ממש לא כאלה. ותמיד כשאני ניתקל בכהאניסטי מקלדת שכותבים בזילזול כזה על הערבים אני תוהה מה, אם בכלל, עשו בצבא.
ואגב, אם אני מבין נכון ואתה מחברון, זה בהחלט הולם את הדברים שאתה כותב כאן. יצא לי להתקל לא מעט כחייל בהתנהלות של חלק מהיהודים שם (בעיקר ילדים ונוער) ביחס לערבים.
|
הרבי מליובביץ עם כל הגדלות שלו לא יכול לפסוק אחרת מהגמרא, החוקים ליציאה מהארץ הם תחת 3 תנאים, *למצוא אישה, *ללמוד תורה, *פרנסה. והיום ואז ברוך ה' יש את שלושתם בשפע בארץ.
הרבי עליו השלום החליט להישאר שם אך ורק כי רצה לדאוג ליהודים אחרים שהחליטו להשאר, בדיוק כמו מה שהשלוחים עושים היום בעולם. יש בזה מן הטוב ויש בזה המון מן הרע בכך שהם גורמים ליהודים לסמוך עליהם בחו"ל.
עכשיו אתה סתם מקנטר ומחפש דוגמאות מפגרות לחלוטין, בטח שאני לא אגש לערבי עם נשק והוא יפחד, אל תעשה מעצמך צחוק ואל תשחק את המטומטם. אני ממש לא מחברון, לצערי רשימת הכניסה ליהודי םממש ארוכה (עד הפעם הבאה שהיא תבער ואז נכניס עוד 100 משפחות בעזרת ה') סע לחברון, כשתחזור תגיד לי על הבתים של מי יש סורגים? ועל מי החיילים שומרים חחחחחחח. אם הצבא יוצא מחברון תוך 3 ימים לא יישאר שם ערבים, המדינה יודעת את זה.
"כהניסט מקלדת"...? גם אני תמיד שאני נפגש עם רביניסט מקלדת או בחילוניסט מקלדת...?! איזו מין שטות אתה מדבר? מה זה כהניסט? אני לומד תורה ופירושים של כולם, בינהם גם של הרב כהנא, שחוץ ממה שהתקשורת הזינה אותך אתה לא יודע עליו כלום כי אם היית יודע לא היית אומר את המושג "כהניסט". (יותר חילונים הלכו אחריו מאשר דתיים באותה התקופה.) ומה שעשיתי בצבא ממש לא עניינך... אבל עשיתי ו4 שנים מספיק?
אה ובקשר להתיימרות שלי למה אלוקים חושב, אני לא מתיימר לדעת כלום, אני פשוט להפך ממכם החילונים חושב שהוא איתנו בכל שניה ודואג לנו בכל רגע, עצם המחשבה שהוא לא מתעניין בנו היא כפירה. (למחשבה שלי יש ביסוס דיי חזק בתורה ובגמרא, אה...? לא למדת?) לא יודע מה אני נכנס עם מי שלא נגע בנושא וחושב שהוא יודע את החומר רק מקריאה באינטרנט, פשוט בזבוז זמן.