14-12-2011, 18:50
|
|
מנהל פורום סטודנטים
|
|
חבר מתאריך: 03.09.08
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי TIMON the mongoose שמתחילה ב "הצתה במסגד בירושלים, כתובות "מוחמד מת""
אתה מנסה לרמוז לקונספירציה. ולא רק אתה.
החלק הנפלא בקונספירציה זה שלא צריך להביא עובדות, הטוען לקשר לא צריך הוכחות, חצאי אמיתות והנחות מספיקות כדי לבסס את הטענה.
בו נזרום אתך רגע.
נניח שהשב"כ מקבל הוראות מביבי, מה האינטרס של ביבי לתת פקודה לשב"כ להצית מסגד בירושלים?
ולמה שהוא ירצה לתת להם פקודה שאומרת שצריך לארגן פוגרום בחיילי צה"ל.
זה ביבי, לא יוסי שריד.
ובוא נגיד שהשב"כ מחליט לבד. ראש השב"כ לא צמח בקרב האויבים הגדולים של עם ישראל - התנועה הקיבוצית. מדובר באחד שהולך עם כיפה סרוגה ואפשר לנחש שגם אם הוא לא מתנחל הוא לא מלא בשנאה כלפי המתנחלים.
לא יודע אם יש לך חברים בשב"כ. אבל תחשוב כמה מהם צריכים להיות כל כך לא ישרים כדי שהם ילכו בלילה יציתו מסגד ויפילו את זה על ציבור שלם בישראל. זה לא ילדים בני 18, הגוף הזה מלא באנשים שמאמינים בשלמות הארץ, וכולם ישתפו פעולה עם מעשה נבלה בכזה סדר גודל?
האמת כואבת, אני לא שופט 250 אלף מתנחלים בגלל קומץ כהניסטים בזויים. אבל בתוך רבע מליון אנשים שבחלקם בוערת אש דתית וגזענית צומחים נבלות חסרות אחריות.
האמת, שאני בכלל לא מבין את ההתרגשות מהעבריינים הללו.
אל תשפוט שמאלן כמוני בגלל מנדנדי גדרות בבלעין. כמו שאני לא מוצא שום היגיון לשפוט את הימין בגלל העבריינים של אמש.
אין כאן שום קונספירציה. הדבר היחיד שיש זה חוסר יכולת של ציבור גדול להעביר קו ולהגיד הקומץ הזה לא מייצג אותי בשום דרך.