לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-01-2012, 06:53
  בני לפיד בני לפיד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.11
הבלוגר יוסי גורביץ נחקר בחשד להסתה

בשמיני לינואר פרסם הבלוגר הודעה אישית קצרה האומרת שהוא נחקר בחשד להסתה עקב תלונה שהגישה עמותת הפורום המשפטי למען ארץ ישראל. מר גורביץ הבטיח למשטרה להתנהג יפה ושוחרר בתנאי שלא יספר דבר מהחקירה. (http://www.hahem.co.il/friendsofgeorge/?p=2717)

למרות עצם קיום החקירה מסתבר שהבלוגר הנ"ל לא למד לקח ובתאריך ה 13 לינואר פרסם כחלק מהפוסט שלו את הקריאה הבאה :
"רק אנחנו נציל את עצמנו, וזה לא יקרה בהפגנות שלוות ומנומסות. את אלה השלטון מנפנף מבלי לשים אליהן לב – יתר על כן, הן משמשות אותו כעלה תאנה כדי לטעון שעדיין יש בישראל חופש דיבור. זה לא ייגמר עד שהמשטר הציוני לא יוחלף במשטר אזרחי. וזה לא יקרה אם נמשיך להיות מנומסים בנושא.

http://www.hahem.co.il/friendsofgeorge/?p=2726
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-01-2012, 09:28
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "למה להם לעזוב? בו נראה..."

אני לא מדבר על הערבים, ברור לי למה הם נשארים פה- והם אגב לא שונאים את המדינה, ברובם בכל מקרה.

כלומר- כן יש להם רטוריקה כזו ואין להתבלבל בשנאתם כלפינו (לא כולם כמובן) אבל מדינת ישראל היא הדבר הכי טוב שקרה להם אי פעם, ערביי ארץ ישראל הם הערבים המתקדמים ביותר ובעלי הכי הרבה זכויות בפינה הזו של העולם וזה לא בזכות אחמד טיבי או ר'אלב מג'אדלה, אלא בגלל אנשי הציונות.

אני כן מדבר על כל הכביכול יהודים שמזדהים עם בני דודם ויוצאים במחלות כמו הבלוגר הפישר המדובר. אם המדינה היא "יישות ציונית מדכאת וסותמת פיות" והממשל פה ממש נשלף מספר של אורוול- למה הוא לא עובר לגור בדמשק? שמעתי דווקא שיש שם צניחה במחירי הדירות.

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

ישן 16-01-2012, 11:25
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי פסטן שמתחילה ב "כי יותר קל לפגוע בה מבפנים?"

ברור, אבל עושה רושם שהוא לא שונא את ישראל בסגנון טלי פחימה, אלא יותר בסגנון היפסטר עם משקפיים מוגדלות, כאפייה, חולצה של צ'ה ואייפד.

כלומר, פחות בסגנון של "אנחנו כובש אכזר ופאשיסט שמדכא את העם הפלסטיני", אלא יותר בסגנון "אנחנו מדינת האח הגדול, משטרת מחשבות ובלה בלה בלה".
במקרה דנן, בד"כ, אין רצון להרוס את המדינה ולפגוע באזרחיה, אלא פשוט לברוח למדינה "נאורה".

לא נותר לי אלא להסיק שהוא עבריין מקלדת ותו לא. עבריין מקלדת רך וורדרד.

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:30

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר