לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-01-2012, 07:45
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
לפיד: "לא אצטרף לחבורת הציניים בקדימה", "שלי יחימוביץ' רדיקלית"

אם היו תקוות בקרב גוש המרכז-שמאל שיאיר לפיד יחבור לקדימה, ובכך ימנע פיצול אפשרי של הגוש לשלוש מפלגות, הרי שהלילה (יום ו') נראה שהן נגוזו. בעמוד הפייסבוק שלו, הזירה החביבה עליו להודעות עד כה, הכריז לפיד בתקיפות כי לא יחבור למפלגה ותקף את חבריה.

"אין שום סיכוי שאצטרף לקדימה. מדובר בחבורה של פוליטיקאים ציניים שנפלטו ממפלגות אחרות שאין לאף אחד מושג במה, אם בכלל, הם מאמינים, ואין שום דרך או תסריט שאצטרף אליהם. מספיק ברור?", כתב לפיד לתומכיו.

בעקבות דבריו על קדימה, כתב אחד המשתתפים בדיון האינטרנטי כי הוא שמח על החלטתו של לפיד, ושאל אותו אם יהיה מוכן להצטרף למפלגת העבודה. בתגובה כתב לפיד: "שלי יחימוביץ' היא ח"כית ראויה, אבל היא שייכת לשמאל הרדיקלי, גם כלכלית וגם מדינית, ואני לא יכול לחבור לאנשים שאין לי איתם חיבור אידיאולוגי".

בתשובה לשאלה אחרת הוא הבהיר: "אני ממש לא חלק מגוש השמאל, ואשב בכל ממשלה שתקבל את עקרונות הליבה שלי: שינוי שיטת המשטר, ביטול חוק טל, שינוי בחלוקת המשאבים לטובת מעמד הביניים".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4178271,00.html
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-01-2012, 08:08
צלמית המשתמש של צ'אקי.
  צ'אקי. צ'אקי. אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.01.12
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "לפיד: "לא אצטרף לחבורת הציניים בקדימה", "שלי יחימוביץ' רדיקלית""

לפיד: "...אין לאף אחד מושג במה, אם בכלל, הם מאמינים..." (על קדימה)

אפשר לחשוב שהציבור יודע בפרטי פרטים במה לפיד ג'וניור מאמין.

מה העמדה שלו לגבי היישובים והקרקעות מעבר לקו הירוק? האם הוא בעד 2 מדינות ל2 עמים ואם כן אז באיזה מחיר? האם הוא בעד טיפול אמיתי בבעיית המסתננים והעובדים הזרים או עצימת עיניים? הוא חושב שהמיסים פה גבוהים או נמוכים?

אם אלו עקרונות הליבה שלו: "שינוי שיטת המשטר, ביטול חוק טל, שינוי בחלוקת המשאבים לטובת מעמד הביניים" אז הוא חותר לעמוד בראש מפלגת נישה עם ארומה של כזו שמייצגת את מעמד הביניים (כאשר הוא עצמו כלל לא חלק ממעמד הביניים) וכזו שלא תוכל לקחת קולות מהימין.

תחזית: לפיד יקבל כמה מנדטים, יישב באופוזיציה עם קדימה, העבודה מרץ והערביות, יקבל משכורת ממשלם המיסים ויהיה גורם חסר חשיבות.
ישן 21-01-2012, 14:40
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
אני חושב שלהציל עסקים ומפעלים חלשים היא סיבה לא פחות טובה לניצול כספי המיסים
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "המדינה קונה על חשבון המיסים..."

כאמור, עם מספר הסתייגויות (כלומר, לא בכל מחיר יש לקנות תוצרת הארץ, ובמידה למשל והעסק נכשל מכיוון שהוא בפריפריה, ולא בגלל נניח שחיתויות), הרי יש סיכוי סביר שהצלת העסק ו/או קנייה ממנו תשתלם בהרבה מתשלום דמי אבטלה ובט"ל ותמיכה סוציאלית לעובדים, שכמו ברוב המקרים הללו יתקשו מאוד למצוא עבודה לאחר מכן...
לא הכל קדוש, אבל יש מקום למעט אנושיות בשיקולים האלה - וגם פטריוטיות היא לא מילה גסה - אני לא אומר שכל הזמן מתייחסים לנושא בשרירות-לב (כי ידוע שהרבה פעמים כן מצילים מפעלים אילו ואחרים בצורה הנ"ל), אבל למה לא להפוך זאת למדיניות קבועה?

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

ישן 21-01-2012, 23:27
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.12.09
בתגובה להודעה מספר 36 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "לא, וחבל שכך"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי קגנס
לא, וחבל שכך
זה נושא רחב מכדי להיכנס אליו עכשיו, אבל אעיר הערה קטנה (יחסית) בנושא. הטענה בזכות מס ירושה עוסקת ב"חלוקה מחדש של העושר". את כל המסים שקשורים לרווח כבר שילם הנפטר (מס הכנסה, מס חברות, מע"מ, וכו' וכו' וכו'). מס על עצם הירושה נועד אך ורק למנוע צבירה של עושר במשפחות.

בנוסף לכך, מס ירושה ספציפית (בניגוד לסתם "חלוקה מחדש של העושר" בצורה קומוניסטית לגמרי) אומר פחות או יותר שזכויותיו של אדם בעולם הזאת נעלמות ברגע שהוא מת. כל עוד הוא חי, יכל לעשות בכספו מה שרצה. ברגע שהוא מת, הכסף כבר לא שלו. באותה מידה הוא יכל לעבור לאפוטרופוס הכללי, ושיורשיו יגידו תודה שקיבלו משהו...

לשני הדברים יש בסיס, אבל ודאי שהם לא מובנים מאליהם. להגיד "חבל שכך" כאילו ברור שלאדם נגמרות הזכויות בעולם הזה ברגע שהוא מת זו בעיה. אם כל גם אין בעיה להשמיד גופה של דם בצורה "מבזה", אם אין לו בני משפחה שיעלבו מזה? (כן, אני יודע שיש מדינות שבהן אם לא דורשים את גופתו של נפטר ומטפלים בקבורתה, היא נשרפת; זה לא המצב בארץ, וזה שזה קורה במקום אחר לא אומר שזה תקין.) אפשר לפגוע בשמו הטוב אם אין לו בני משפחה שייפגעו מזה? ומי אמר אמר שמוצדק לתת כסף שאדם הרוויח ביגיע כפיו לאנשים שלא הצליחו (או לא ניסו) להרוויח אותו?

כלומר, אני יודע מי אמר. המון אנשים אמרו את זה. אבל גם המון אנשים אמרו אחרת.

אמר פסטן: שניהם גרועים, אבל עדיף להיות טיפש מאשר שקרן.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:25

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר