10-02-2012, 16:21
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.01.07
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Wiggin
לפריץ:
קראתי קצת בפורום, במיוחד את השרשור של עידן למבורגיני. אני מודה שאין לי הרבה ידע, אבל אני בן אדם סקרן שאוהב ללמוד ומחפש תפקיד אחר, יותר מאתגר שבו ארגיש שהעבודה שלי יותר משמעותית.
בשאלתי התייחסתי לתפקיד הקמ"ן הגדודי, אבל בעניין התפקידים האחרים - הרי חיילים במודיעין שיוצאים לקורס קצינים אוחזים בניסיון של כשנה (אורך השירות פחות זמן ההכשרה), זה משמעותי?
|
היי, אכן נתקלתי באנשים שהגיעו לתפקידים מודיעיניים אחרי שירות כלשהו בתפקיד אחר, אבל הפז"מ שלך הוא כמעט שנה, ויש לך תפקיד / מקצוע ביד (כלומר, לצבא יש ביד מישהו עם מקצוע).
אני מודה ומתוודה שאני לא מכיר לעומק את התהליכים המודיעיניים בתוך הגדודים.
אבל בוא נתאר את התהליך שאתה צריך לעבור:
כרגע הסיכוי הכי טוב שלך הוא לברר מול הקמ"ן האם אתה יכול בכלל לעשות הסבה כלשהי והאם קיים צורך כזה בתוך הגדוד.
אם התשובה שלו חיובית, אתה צריך לדבר עם המפקד שלך ולהסביר לו שאתה מעוניין לעבור את ההסבה הזו.
קח בחשבון שזה החלק הכי עדין בשרשרת הזו, כי המפקד שלך לא חייב לשחרר אותך. אם הוא מסרב, אתה יכול לפנות עד למג"ד בשרשרת הפיקוד והמילה שלו תהיה האחרונה והסופית.
אני מתאר כאן תהליך ארטילאי, אני לא יודע איך בדיוק מתנהלים הדברים בגדוד שלך וחסרים פרטים כמו כמה זקוקים לחובשים במרפאה, כמה זקוקים למש"קי מודיעין בקמ"ניה ואם בכלל מישהו ישים על זה שיש לך מוטיבציה לתרום בתור קמ"ן.
רק כדי לצנן אותך, הצבא לא יוותר על מישהו עם תפקיד כל כך מהר, לכן אני ממליץ לך לחשוב שוב אם אתה באמת (ולמה בכלל) אתה רוצה פתאום להיות קמ"ן.
עד כאן - בהצלחה.
בכל אופן, אנסה לברר לך איך מתנהלים הדברים בגדוד. בינתיים קח את דבריי בערבון מוגבל (וזה תופס לגבי כל מה שכתוב בפורום..) וחכה שמישהו שמבין יותר יוכל לענות לך.
הבקשה שלך מאוד חריגה.
עוד עצה שאני לא מבין איך לא חשבתי עלייה, היא להתייעץ בשלישות שלך. הם ידעו בדיוק איך הדברים מתגלגלים שם בגדוד, ויוכלו להגיד לך בדיוק אם זה אפשרי וכיצד.
ושוב, בהצלחה. תקווה, אבל אל תצפה.
נערך לאחרונה ע"י fritz2 בתאריך 10-02-2012 בשעה 16:25.
|