לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-02-2012, 16:59
צלמית המשתמש של sheep
  sheep sheep אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.06
זועבי: "לעם כובש אין זכות לחיים נורמליים"; הוגשה תלונה

תלונה במשטרה הוגשה היום (א') נגד ח"כ חנין זועבי בעקבות הדברים הקשים שאמרה אמש בראיון לערוץ 2 בגנות מדינת ישראל, דברים שעוררו סערה רבה היום ברשת. צילום של התלונה אפילו נסרק[1] והועלה לפייסבוק, וזכה לאלפי שיתופים ותגובות.
דני קושמרו, שערך את הראיון, הגיב היום בפייסבוק לטענות גולשים ואמר: "לגבי השאלה 'למה נתתם לה במה', אלה עמדות של חברת כנסת בישראל בסיעה שיש לה שלושה מנדטים. המפלגה מציגה את העמדות האלו במגזר הערבי וגם בעולם וכדאי שגם הציבור הישראלי היהודי יהיה מודע להן. אם הן לא חוקיות יתכבד בית המשפט העליון או הכנסת עצמה ויפעלו נגד. עד אז מדובר בחברה בכנסת ישראל. ועוד משהו - כצפוי, הכתבה על זועבי עוררה תגובות רבות. אלו הקוראות לפגוע בה פיזית, ואלו שעוסקים במיניותה, רק מפחיתות מהטיעונים של מי שחושב הפוך ממנה".
http://www.globes.co.il/news/articl...?did=1000728117

מתוך הפייסבוק של מגישת התלונה

לצפייה במקור באתר Facebook, לחצו כאן.:
Hadar Baron:
אתמול בלילה הגיעו מים עד נפש בעקבות התבטאותיה של חברת הכנסת חנין זועבי שטענה כי אנחנו צריכים לחיות בפחד וכי אין לנו זכות לחיים נורמלים. החלטתי לעשות מעשה. היום בבוקר הגשתי נגדה תלונה במשטרה על מעשה בגידה, הסתה לגזענות והסתה לאלימות ולמעשה טרור. על מנת שזה לא יעבור על סדר היום אני חייבת את עזרתכם. תלייקו, תפיצו, תכניסו לתודעת הציבור. מקומה של אישה זאת אינה בכנסת ישראל!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-02-2012, 18:02
  The_Equivocator The_Equivocator אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "זועבי: "לעם כובש אין זכות לחיים נורמליים"; הוגשה תלונה"

ציטוט:
זועבי נשאלה גם על כך שהיא מסכימה לקבל משכורת מכנסת ישראל, לה נשבעה אמונים, כשמתנוסס שם מגן דוד. "אתה יודע כמה שווה אחוז המשכורת שלי לעומת ערך האדמה שהפקעתם מהמשפחה שלי?",

אני יודע כלום.. בכל מקום בו דורכים אחיך המוסלמים, האדמה לא שווה כלום ושום דבר, מספיק להתבונן מה קורה כאן מסביב, ואיזה שממון היה כאן טרם 48, בכדי לענות על שאלתך, כלום ושום דבר, ללא מדינת ישראל, את ומשפחתך עד היום הייתם חמולה של נוודים על גמלים, תעשי סקר בין כל קרובי משפחתך, ותשאלי כמה מהם מוכנים לוותר על כל מה שהמדינה שאת כה משמיצה נותנת להם.

נערך לאחרונה ע"י The_Equivocator בתאריך 26-02-2012 בשעה 18:12.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:01

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר