
05-04-2012, 10:26
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.11
הודעות: 337
|
|
|
מצאו את ההבדלים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי cesium שמתחילה ב "ישראל דיפנס: משרד הביטחון הורה לעצור את את ההזמנות לפרויקט טנק המרכבה ונגמ"ש הנמר"
"המאבק בין וושינגטון לירושלים עלה מדרגה"
http://www.israeldefense.co.il/?Cat...&ArticleID=2137
["למרות האיומים הרבים, פתאום נמצא תקציב לפרויקטים של המרכבה והנמר"]
"כמו שכתבתי כאן בעבר, האיומים על השבתת פרויקטים ביטחוניים גדולים כמו טנק המרכבה ונגמ"ש הנמר בגלל בעיות תקציב היו איומי סרק. לי זה היה ברור, עכשיו זה ברור גם לאחרים, הכל היו דברי הבל. שום פרויקט לא בוטל. נעשו "התאמות" בהזמנת מנות של חלקים ומכללים לפרויקטים האלה במפעלים שונים, אבל אף קו לא נסגר ואף פועל לא פוטר כתוצאה ממה שמשרד הביטחון, ניסה להציג כסופם של כמה פרויקטים גדולים."
"משהב"ט שיחרר תקציבים למרכבה"
http://www.israeldefense.co.il/?Cat...&ArticleID=2164
"במהלך הימים האחרונים הגיעו מפעלים המערבים בפרויקט המרכבה לסכנת סגירה, וראש עירית קרית שמונה אף איים להשבית את העיר. בעקבות כך, החליט מנכ"ל משרד הביטחון, אלוף (מיל') אודי שני, להורות על הוצאת הזמנות בסך 50 מיליון שקל למפעלים שממוקמים במקומות כמו קרית שמונה, שדרות ומצפה רמון. עם זאת, מרבית המפעלים שמעורבים בפרויקט עדיין סובלים מהקפאתו."
"בעבר כבר נידון עתידו של הפרויקט כמה פעמים ובמערכת הביטחון שקלו לבטל אותו או לצמצם אותו מאוד עקב קשיי תקציב, ואולם ההחלטה התבטלה, גם בגלל הצורך והביטחוני והתרומה למשק. בימים האחרונים, כך נודע, הוחלט על צמצום מיידי של עשרות אחוזים בהיקף הפרויקט ועל רקע זה בוטלו הזמנות עבודה של רכיבים וטנקים שיצורם העתידי מוטל בספק. יצויין, כי ועדת השרים לבניין הכוח של צה"ל תומכת ממילא בצמצום בהיקף ייצור נגמ"שי המרכבה, לעומת הכמות שמערכת הביטחון התחייבה אליה בעת שנפתח פס ייצור למרכיבים מרכזיים בנגמ"ש בעיר לימה שבארצות הברית."
נערך לאחרונה ע"י cesium בתאריך 05-04-2012 בשעה 10:55.
סיבה: הוספת ציטוט - העריכה מסומנת בסוגריים מרובעות
|