לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-04-2012, 06:47
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
דודו אלהרר מציע: לשלוח את השמאלנים לטרבלינקה ולחסלם באמצעות צקלון B

היוצר והזמר דודו אלהרר יצא מהכלים ופלט ממקלדתו שורה של גידופים גועליים כלפי השמאל הישראלי.

בעקבות תמונה שהפיץ איש שמאל, בה נראה סמח"ט הבקעה, סא"ל שלום אייזנר, כשעל מצחו צלב קרס, כתב אלהרר בדף הפייסבוק שלו את השורות הבאות:
"השמאל הישראלי איבד את כל העשתונות… היותו אנטישמי מורעל בשנאת עם ישראל מעלה בו רקב מצחין מִמֵי מדמנה וכולו צוֹאָה קולטת זבובֵי-זבל… זו התמונה שהוא מפרסם…"

"אל אלהים! קח את ההפרשות המגעילות הללו מתוכנו ושלח אותם אל מושאי געגועיהם שנטמעו בנשמותיהם על-ידי אבות אבותיהם… בַּדֵּל אותם מאיתנו… בַּעֵר את הרע הזה מקרבנו…"

"אסוף אותם ברחמיך הרבים על עמך שלא חטא… ושכֵּן אותם במקומות להם הם ראויים יותר מכל – מאיידאנק… סוביבור… ברגן-בלזן… אַאוּשְׁוִיץ… דכאו… בוכנוואלד… טרבלינקה… מהל נא בחסדך צקלון B בכוסות תרעלה להם וליוצאי חלציהם המשוקצים…"

"ערֵב במחילה את עפרות מולידיהם עם אפרם הטמא למיזוג מדביר על אדמת גרמניה הנאצית הקדושה להם כל-כך… אמן כן יהי רצון!"

http://www.srugim.co.il/31052-%d7%9...7%a0%d7%99?di=1
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-04-2012, 01:00
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
לגיטימציה, כמו שליטה, היא רק מה שאתה נותן בידי האחר
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי hwarang שמתחילה ב "אולי זאת נורמה אצלם, אבל זה..."

אתה יכול לחזור על זה שאין להם לגיטימציה להגיד דברים כאלה, אבל בגלל שאתה לא עושה דבר בנידון, אתה בעצם כן נותן להם לגיטימציה להמשיך ולומר ככל העולה על רוחם...

למען הסר ספק, אין לי מושג מי זה דודו אלהרר אבל אני בהחלט מתנגד לדבריו - רק שזה נראה לי מאוד מוזר שמגנים אותו נוכח העובדה שהתבטאויות דומות מהמתרס השני של הקשת הפוליטית, לא זוכות לגינויים כאלה, ועל כן אני מסיק שככל הנראה הן סתם בגדר שחיטה של פרה קדושה שנשחטה כבר אין-ספור פעמים בעבר, הפעם השוחט היה מישהו אחר וזה הכל...

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

ישן 19-04-2012, 17:03
צלמית המשתמש של רומק
  רומק רומק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.06.02
ככה זה כשקיימת בורות
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי רועי AZ שמתחילה ב "לצערי הרב רבים באזרחי ישראל מבזים את זכר קדושי השואה.."

אחד חושב שזה לא מדבר אליו כי זה קרה רק לאשכנזים,אחר משתמש בביטוי "איזה יום שואה עבר עלי"
ובסוף שאלו יגדלו ויהפכו למנהיגים המצב לא ישתנה
הם יהיו אלה שישוו את מעשי צה"ל לנאצים (ואל תבלבל אותם עם עובדות. אנחנו לא הרגנו "פלסטיני" אחד בציקלון B,אנחנו לא מונעים מ"הפלסטינים" לאכול,להתקלח,לצאת לפולחן דת במכה למשל או שורפים להם מסגדים)
אבל הרי הם לא יכנסו לעזה או לשטח פלסטיני אחר הידוע בזכות "קבלת הפנים" נוסח רמאללה (בעיקר ליהודים)
למה להם? הם מעדיפים גם לפעול במקום שהם יודעים שיצאו ממנו בחיים ושלא יצטרכו להשאיר רגל בג'בליה ויד בחאן יונס המחכה להתנפלות המונית של "פלסטינים" כאילו שמצאו נפט

ישן 19-04-2012, 17:24
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי רועי AZ שמתחילה ב "לצערי הרב רבים באזרחי ישראל מבזים את זכר קדושי השואה.."

אני דווקא מאמין שלא מדובר ברבים.

אם פעם בורים היו ידועים ככאלו רק בסבביתם הקרובה, היום יש את האינטרנט כדי לחשוף את הטמטום ברבים.

ואני תוהה, האם ניתן לנצח את התופעה על ידי הקפצת כל מקרה כזה לכותרות כאילו מדובר באיזה דמות חשובה בשיח הציבורי שזיעזעה את הציבור בדעה מלומדת אך קשה לקבלה.
או שהגיע הזמן להתייחס לכל מוזילי השואה כפי שהם באמת - ג'וקים קטנים וחסרי חשיבות שכל מטרתם לעורר פרובוקציות.

עדיף להשקיע את הזמן בשמירה על זיכרון השואה ודאגה לאיך מעבירים לדור את הצעיר את גודל הזוועה כדי שיוכלו להבין בעצמם עד כמה מגוחך הניסיון להשוות משהו לרצח העם המזעזע ביותר שהיה בהסטוריה המודרנית.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:23

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר