לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-04-2012, 11:14
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
מעניין שהחיות האלה אפילו בשנת 2012
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי איסוף מודיעין שמתחילה ב "צפו:כוחותיו של אסד מענים עצור באכזריות+ירי לעבר משקיפי האו"ם"

עוד מציגים את דמות הערבי האכזר מימי "דנידין" עוד באור הומאני...

קריקטורות שכמו שיצאו מאיזה סרט שלך מנחם גולן: עם הסיגריה האחוזה באדישות והאכזריות הילדותית.

מקובל להניח שמי שסבל התעללות יכול להפוך בעצמו למתעלל. אין פלא, אם כן, שבני הגזע הערבי הם מאובן שכמו יצא מתוך איזה תבליט אשורי מימי סנחריב.

מעניין, ואני בטוח שיסכימו איתי פה רבים, שכאשר אתם כחייל לוכד את הבריות העלובות הללו - שולף אותם מהמזרון המצחין עליו הם ישנים, הם רחוקים מלהראות גיבורים כאלה. לזכותם של הנאצים נגיד שלפחות חלקם עמדו עם הראש מורם גם כאשר היו מובסים. שלהתעללות המפלצתית שלהם בבני אדם הייתה שיטה. הייתה אידאולוגיה. חלקם לא היו שלמים עם האסתטיקה של האכזריות - רק חשבו שהיא הכרחית.

לנאצים הלבנטינים הללו אין דבר מכל זה. לא מדים מרשימים. לא התמדה. לא אידאולוגיה. סתם אספסוף של חצי מיליארד פרחחים מהשכונה. החל מיורקי ההבל מעל במות הכנסת כמו טיבי או זועבי, ועד לאספסוף הפחדני של השביח'ה.

נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 23-04-2012 בשעה 11:18.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-04-2012, 12:03
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
למקרה ודאגת, גם זוהיר אנדראוס תומך נלהב של אסד
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "מעניין שהחיות האלה אפילו בשנת 2012"

אסד, אני עדיין איתך

הקונספירציה נכשלה. האריה ימשיך לשאוג.
סוריה, המדינה הערבית היחידה שעדיין מתנגדת
לתכתיבים האמריקניים והישראליים, תמשיך להוביל
את הקו הלאומי, וטוב שכך.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4219192,00.html
__________________________________________________ ____________

אין מילים לתיאור שפלות הרוח ולרמת הביבים שזוהיר מגיע אליה, אם כי היא לא מפתיעה אותי במיוחד - מה שכן מפתיעה אותי זו קלות הדעת שמאפשרת לו לצאת ולהצהיר ולהוכיח ברבים עד כמה שהוא טיפש, שפל ובעיקר אכזר...

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

נערך לאחרונה ע"י efekt בתאריך 23-04-2012 בשעה 12:06.
ישן 23-04-2012, 12:32

כן ירבו
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "למקרה ודאגת, גם זוהיר אנדראוס תומך נלהב של אסד"

הספקתי לקרוא את הטור והתפוצצתי מצחוק. אני חושב שצריך להעלות לו את המשכורת עבור הטורים האלה. חבל לבזבז כספים על גרטיסי טיסה לחו"ל, "גוורמנט רייט" בכל מיני מלונות יוקרה ושטויות כאלה עבור מסבירים... צריך פשוט לשלם למתרגמים לטורים שלו.

זה היה הקטע הקומי האהוב עלי!

"ואצלנו הנוצרים נקבע בעשרת הדברות: כבד את אביך ואת אמך".

גם התירוץ של "סין ורוסיה מעולם לא פלשו למדינה ערבית" היה אתנחתא קומית.

מר אנדריאוס צץ לנו בדיוק באותם ימים בהם כתבה ברשת אמריקנית מאשימה את ישראל בהכחדות הנצרות בארץ ישראל. ישנה איזו אירוניה היסטורית בכך שהנוצרים הערבים מנסרים בהתמדה את הענף עליו הם יושבים. האתוס הנוצרי היה (ולפעמים עודנו) מבוסס על ההנחה כי היהודים בגדו במתת האל, חדלו מלהיות העם הנבחר, וכי לכן הוגלו מארצם וחרב מקדשם. יש יותר מאשר "סדר היסטורי" בלראות איך הנצרות הלבנטינית - שירשה לכאורה את נישת ה"עם הנבחר" - צועדת בשקט לכל מקום חוץ מאשר ערש תרבותה... מצחיק עוד יותר לראות כיצד אפילו בעודם עומדים בתור להכחדה תרבותית, מגובשים לעדר צאן לטבח תחת שוטי הקלגסים האיסלאמיסטיים - הם עדיין מגדפים את היהודים. יש הוכחה טובה יותר לכך שבעצם במקורם הם צאצאי יהודים?
ישן 23-04-2012, 12:59
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
זה פשוט מדהים כמה שהדיסוננס אצל בני-דודנו גדל ביחס ישיר לאכזריות המציאות...
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "כן ירבו"

ככל שנהיה קשה יותר, כך הם פשוט משקרים לעצמם יותר חזק. יש לנו מזל שאלו הם אוייבנו - תאר לך מה היה קורה אם היתה להם טיפת תבונה בקודקוד, באיזה צרות היינו יכולים להיות עכשיו...

ציטוט:
במקור נכתב על ידי g.l.s.h
מצחיק עוד יותר לראות כיצד אפילו בעודם עומדים בתור להכחדה תרבותית, מגובשים לעדר צאן לטבח תחת שוטי הקלגסים האיסלאמיסטיים - הם עדיין מגדפים את היהודים. יש הוכחה טובה יותר לכך שבעצם במקורם הם צאצאי יהודים?

True that!

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

ישן 23-04-2012, 13:13

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "זה פשוט מדהים כמה שהדיסוננס אצל בני-דודנו גדל ביחס ישיר לאכזריות המציאות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי efekt
ככל שנהיה קשה יותר, כך הם פשוט משקרים לעצמם יותר חזק.

לא יודע... אני פשוט חושב שהמתווה המחשבתי של "המערב" המבוסס על מידתיות, ביקורתיות ואי משוא פנים, פשוט זר לרוב רובם של בני האדם. הדיבור הכפול ותרבות מה שאנו מכנים "שקר", אלו פשוט "ברירות המחדל" שרבים מבני האנוש היו בקלות מגיעים אליהם לו היו נזרקים לאי בודד ומקימים שם קהילה אוטראקית מנותקת.

הערבים לא צריכים לקרוא את "בעל זבוב"...בשבילם הסוף של הספר זו המציאות. ז. אנדריאס אולי חי בישראל, אבל ליבו בעולם הערבי. לא שונה מאירוניות מהלכות כמו ואליד ג'ומבלאט. מין ואזיר בעיני עצמו - מהלך בחצר השולטאן המושחתת ומשחק בפוליטיקה. למזלו של אנדריאוס, שלא כמו של עמיתיו בלבנון, פה הכי גרוע שיקרה לו זה שישארלו אותו "ארזת לבד?"
ישן 23-04-2012, 14:30
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "כן ירבו"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי g.l.s.h
יש הוכחה טובה יותר לכך שבעצם במקורם הם צאצאי יהודים?

נפגשתי לא מכבר עם כמה עמיתים מהקהילה הנוצרית הארץ ישראלית. מפגש נעים עם אנשים משכילים, חרוצים ונעימים. אנשים שמתיחסים לחוק ולמדינה ברצינות רבה. ממש כאלה שנשמע סבבה לעשות איתם מילואים אם לא היו מגלים באותה הזדמנות סימפטיה רבה ורצינות תהומית בהתיחסותם גם לרש"פ.

מטעמי נימוס והסיטואציה החצי מקצועית לא יכלתי לשאול את השאלה שניקרה בי - מה גורם לאנשים שעיניהם בראשם להפנות גב למפעל הציוני-ישראלי שרוב כספם מושקע במניותיו. מה גורם להם לגלות אמפתיה לאלה החולקים עימם ספק מוצא אתני משותף ושפה ולהתעלם מהעובדה שהערבים המוסלמים הרגו, טבחו, דיכאו והשפילו אותם ואת תרבותם מאות שנים ועוד ידם נטויה. מה גורם לאדם שיודע ששעה ללא מטרית החסות הציונית תספיק לשכניו המוסלמים לעולל זוועות בכל שבנו בעמלם.

התובנה שלך הגיעה אם כך בזמן - רק גנטיקה יהודית יכולה לגרום לאנשים להעריץ כך את אויביהם...

---

ובאשר לסרט המזוויע שבראש האשכול - הרחמים כמובן נכמרים עד שהמוח מזכיר לך שאילו נקלעת חלילה לאותו חדר היו המוכה ומכיו מעוללים לך יחדיו כפל כפליים מעצם היותך יהודי גם אם לא עשית להם כל רע.
ישן 23-04-2012, 15:32

אני מניח שיש דמיון לא מקרי בין הנטיות הפוליטיות של הנצרות ה"מזרחית"
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "[QUOTE=g.l.s.h] יש הוכחה טובה..."

ובין אי אילו "סטיות" בפוליטיקה היהודית. בסופו של דבר בשני המקרים מדובר על אוכלוסיה עם מנטליות "ד'ימית" (במקרה של האשכנזים - ד'ימיות אירופית, "פריצולוגיה").

אני לא מתבייש להגיד שהסרטונים מסוריה לא מזיזים לי. כמה גולשים אפילו פה ב"פרש" (פורום צו"ב) דיברו ברצינות על "עם שעבר את השואה לא יכול לשבת בשקט..." וכו' וכו'. כאילו שבין 9/5/45 ועד היום לא קיבלנו כמה שיעורי עזר... כאילו שמאז נתחם ה"תנ"ך" של הסבל והלקח היהודי במאי 1945, לא צצו משניות, גמרות, והלכות סותרות פרי הזמנים והתנאים המשתנים. לשימחתינו בדיוק כמו שעבור סדרות רב מכר בTV הצופה ששומע אינגלית לא צריך להמתין ליס/הוט כדי לצפות בפרקים המעודכנים, כך גם עבור רב המכר "אביב הקרח הערבי" הצופים בתת הסידרה "אביב הקרח הערבי-סוריה - מנאציזם בעת'יסטי לטאליבניזם פאשיסטי" לא צריכים לנחש מה יקרה בפרק הבא של הריאליטי. אומרים שהגרסא המצרית, והלובית, כבר רצה כמה פרקים קדימה ושמי שיצפה בה יוכל לדעת מה יקרה כבר עכשיו. צפיתי הרבה - צפיתי עד שכאב לי הראש בשל כישורי הצילום הקלוקלים של הישמאלים ומשום שנמאס לי לי לראות תמונות של גוססים מרוסקי איברים נסחבים כמו שקים בידי האספסוף - בכל מקרה צפיתי מספיק בכדי לדעת שכל השחקנים יצביעו ב"מועצת השבט" על עונש מוות ליהודי, לא משנה כמה רבו קודם בינם ובין עצמם. סליחה אבל את הרחמים שבי אני שומר למקומות בהם יועילו...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:15

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר