23-04-2012, 15:32
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
|
אני מניח שיש דמיון לא מקרי בין הנטיות הפוליטיות של הנצרות ה"מזרחית"
ובין אי אילו "סטיות" בפוליטיקה היהודית. בסופו של דבר בשני המקרים מדובר על אוכלוסיה עם מנטליות "ד'ימית" (במקרה של האשכנזים - ד'ימיות אירופית, "פריצולוגיה").
אני לא מתבייש להגיד שהסרטונים מסוריה לא מזיזים לי. כמה גולשים אפילו פה ב"פרש" (פורום צו"ב) דיברו ברצינות על "עם שעבר את השואה לא יכול לשבת בשקט..." וכו' וכו'. כאילו שבין 9/5/45 ועד היום לא קיבלנו כמה שיעורי עזר... כאילו שמאז נתחם ה"תנ"ך" של הסבל והלקח היהודי במאי 1945, לא צצו משניות, גמרות, והלכות סותרות פרי הזמנים והתנאים המשתנים. לשימחתינו בדיוק כמו שעבור סדרות רב מכר בTV הצופה ששומע אינגלית לא צריך להמתין ליס/הוט כדי לצפות בפרקים המעודכנים, כך גם עבור רב המכר "אביב הקרח הערבי" הצופים בתת הסידרה "אביב הקרח הערבי-סוריה - מנאציזם בעת'יסטי לטאליבניזם פאשיסטי" לא צריכים לנחש מה יקרה בפרק הבא של הריאליטי. אומרים שהגרסא המצרית, והלובית, כבר רצה כמה פרקים קדימה ושמי שיצפה בה יוכל לדעת מה יקרה כבר עכשיו. צפיתי הרבה - צפיתי עד שכאב לי הראש בשל כישורי הצילום הקלוקלים של הישמאלים ומשום שנמאס לי לי לראות תמונות של גוססים מרוסקי איברים נסחבים כמו שקים בידי האספסוף - בכל מקרה צפיתי מספיק בכדי לדעת שכל השחקנים יצביעו ב"מועצת השבט" על עונש מוות ליהודי, לא משנה כמה רבו קודם בינם ובין עצמם. סליחה אבל את הרחמים שבי אני שומר למקומות בהם יועילו...
|