
27-04-2012, 10:56
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.04.12
הודעות: 1,110
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "חדשות מתוקות: ישראל במקום השלישי בעולם באכילת שוקולד"
מלמד על היותנו חברה בריאה יותר שמייחסת חשיבות למזון שנעשה במקום ולא כזה שחומם במיקרו, מה שיפה זה לראות שהאמריקאים נפלו מהר מאוד בפח המוצרים המוכנים שדורשים חימום, הם ישר ראו בזה כפתרון למזון בריא וקל להכנה. האימהות הפולניות שלנו ראו בכך מההתחלה רעל ושאינו משתווה לעבודת ידיים - צדקו.
למרות שהמגמה הכללית נוטה לכיוון המזון המהיר... בו-זמנית המודעות עולה .
_____________________________________
"זה לא מספיק שאנחנו עושים כמיטב יכולתנו, לפעמים עלינו לעשות את מה שנדרש" - וינסטון צ'רצ'יל
|