לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-04-2012, 21:19
  s27 s27 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.05.10
מידע בקרוב: אסור לעשן גם באיצטדיונים ותחנות אוטובוס

ציטוט:
תשכחו מסיגריה לפני הפנדלים בגמר הגביע, תשכחו מעישון באמצע ההופעה בפארק. צו חדש שצפוי
להיכנס לתוקף בעוד כחודש יהפוך את חייהם של המעשנים לקשים הרבה יותר, אבל יעניק אוויר נקי
ובריא יותר לכולנו, כך מדווח "ידיעות אחרונות"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4220542,00.html

חדשות מצויינות. לא ניתן לתאר עד כמה מפריע לי כאשר מישהו מעשן, ועשן הסיגריות הנוראי מגיע עם כיוון הרוח
היישר אל ריאותיי, שלא עשו רע לאיש. אחד הדברים השנואים עלי, וכשזה קורה, אינני טורחת להסתיר את סלידתי
העצומה. באמת שנשבר לי. אם המכורים לרעל המבחיל הזה רוצים להרוס את חייהם - בבקשה, שיעשנו בביתם,
אך אין להם שום זכות להרוס גם את שלי. אגב, ידוע לי גם שחברות הסיגריות, ברצונן להרוויח, הגדילו את כמות
הניקוטין בסיגריות על מנת להקשות על המעוניינים להיגמל.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-04-2012, 15:16
  ננס לבן ננס לבן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.10.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי s27 שמתחילה ב "בקרוב: אסור לעשן גם באיצטדיונים ותחנות אוטובוס"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי s27
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4220542,00.html

חדשות מצויינות. לא ניתן לתאר עד כמה מפריע לי כאשר מישהו מעשן, ועשן הסיגריות הנוראי מגיע עם כיוון הרוח
היישר אל ריאותיי, שלא עשו רע לאיש. אחד הדברים השנואים עלי, וכשזה קורה, אינני טורחת להסתיר את סלידתי
העצומה. באמת שנשבר לי. אם המכורים לרעל המבחיל הזה רוצים להרוס את חייהם - בבקשה, שיעשנו בביתם,
אך אין להם שום זכות להרוס גם את שלי. אגב, ידוע לי גם שחברות הסיגריות, ברצונן להרוויח, הגדילו את כמות
הניקוטין בסיגריות על מנת להקשות על המעוניינים להיגמל.

השאלה הכי חשובה שצריכה להשאל כאן זה מי בדיוק יאכוף את איסור העישון הזה?
לא נראה לי שזה ממש ילך, לפי כמות הישראלים שמעשנים פה..... נראה לי חבל על הזמן

ישן 25-04-2012, 21:35
  משתמש זכר alonmore28 alonmore28 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.09.06
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "צעד מיותר לדעתי. פרט לכך..."

הבעיה שזה צריך להיעשות בהדרגתיות ובאיטיות.
זה ברור לכולם שיש רצון להוציא סיגריות אל מחוץ לחוק. אבל יתרה מזאת, להוציא את הסיגריות אל מחוץ למערכות ולחברה שלנו זה בראש ובראשונה.
זה שעישון יהיה בבת אחת (או אפילו בהתראה של שנה) לא חוקי, לא יעזור בשום צורה. אנשים פשוט יפרו את החוק. למה? כי הם מכורים.
לעומת זאת, אם בתהליך של שנים על גבי שנים אתה הופך סיגריות לדבר שלא נוח לעשן אותו, שהוא יקר, שהוא לא לגיטימי ושהוא דחוי חברתית - אתה תגרום לכך שאנשים יפסיקו לעשן.
אז הוצאת את הסיגריות מפאבים ומקומות סגורים - סימנת וי על רוב המקומות. בפאבים זה הפוזה, לעשן. במקומות סגורים זה סתם נוחות של אנשים. אז אנשים יעשנו פחות, או שהם יצטרכו להוציא את עצמם מהחברה (לצאת החוצה ממקום בילוי כדי לעשן מוציא אותך מהחבר'ה).
עכשיו תביא את זה לאצטדיונים, אם תצליח לאכוף את העניין - זה מוריד כמות עצומה של עישון.
בקיצור, לאט לאט ובזהירות.
ישן 25-04-2012, 20:18
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי s27 שמתחילה ב "בקרוב: אסור לעשן גם באיצטדיונים ותחנות אוטובוס"

חקיקת חוקים שהמדינה לא תאכוף אותם (ולא, לתפוס מישהו פעם בחודש כדי להראות ש"הינה אנחנו עושים משהו" לא נחשב) מובילה לזלזול בזרועות השלטון והחוק וזה מוביל להתערערות מעמדן בעיני האזרח.

כאשר אזרח א' רואה שאזרחים ב', ג' ו-ד' מבצעים עברות ואף אחד לא עושה משהו נגד זה אז גם הוא מרשה לעצמו לבצע עברות וככה מתפתחים מעגלים הולכים ומתרחבים של הפרות חוק כי גם אזרח ו' יראה את אזרח א' מבצע עברות וייכנס למעגל הזה וכן הלאה והלאה.

בקיצור, חוקים שלמדינה אין כמעט שום כוונה לאכוף אותם - עדיף שלא היו נחקקים בכלל כי זה מגחיך את הרשויות בעיני האזרחים וכאשר האזרחים לא מכבדים את הרשויות אז הסדר הקיים מתערער (למשל - אנשים לא הולכים למשטרה כדי להתלונן אלא פותרים עניינים בעצמם או אנשים מרשים לעצמם להתנכל למי שהם תופסים כחלש מהם והכל מתוך זה שהמערכת הופכת לבלתי נראית במובן הזה שהיא קיימת בשביל לחוקק חוקים אבל לא אוכפת אותם ולכן יוצא שאינה רלוונטית).

ישן 26-04-2012, 00:28
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
בגלל זה אסור עכשיו לקרוא להם "לייט"
בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "+1 מעבר כמות מסויימת, ריכוז..."

מחקרים הוכיחו מעבר לכל ספק שאנשים מפצים על הירידה בריכוז הניקוטין על ידי לקיחת שאיפות חזקות יותר כך שבסופו של דבר מקבלים מהסיגריה אותה כמות ניקוטין וזפת. ואם לא-אז מעשנים יותר סיגריות. במחקר על בעלי חיים, הנכונות שלהם לקחת לעצמן ניקוטין תלויה מאוד במינון. מעל ריכוז מסוים (שהוא נמוך מאוד) הן לא ייקחו כלל ומתחת לריכוז מסוים הם שוב לא ייקחו כלום. עבור יצרני הסיגריות החוכמה היא למצוא את הריכוז האופטימלי של ניקוטין+התוספים המתאימים לטבק שיגבירו את האפקט הממכר. היה חוקר שעבד עבור פיליפ מוריס ומצא עבורן מימצאים מעניינים למדי מבחינה זו. מאוחר יותר הוא "בגד" והעיד בפני ועידת סנאט שהובילה לתחילת העליהום (המוצדק) על חברות הטבק.
ישן 26-04-2012, 00:48
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 36 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "בגלל זה אסור עכשיו לקרוא להם "לייט""

אני לא יודע כמה באמת מוצדק העליהום על חברות הטבק... הרי הן רחוקות מלהיות יוצאות מן הכלל ברצון שלהן לייצר מוצר ממכר ככל האפשר בלי לתת חשבון למי הוא מזיק וכמה.
בתור מישהו שגר בארה"ב אתה אמור להכיר לדעת שכל המותגים של קוקה-קולה (וחלק ניכר ממותגים אחרים) פה הם עתירי קפאין, כולל ספרייט (בניגוד לספרייט בארץ) ובארק (הבירת שורשים שלהם). גם המתחרים לא נשארים חייבים ומאז אמצע שנות התשעים מוצרים שבעבר היו ללא קפאין כמו Mountain Dew הפכו להיות עם קפאין.

ומה לגבי חברות המזון המהיר? יצרניות השתייה החריפה? לעזאזל, מה לגבי פייסבוק?

אני לא חובב גדול של חברות הטבק אבל אתה יודע משהו? לעשן הייתה הבחירה שלי. זו הייתה בחירה גרועה, שילמתי עליה, במובנים מסויימים עדיין משלם... אבל זו הייתה הבחירה שלי, שנעשתה למרות שידעתי שלעשן זה רע.

בסופו של דבר מי שאחראי לנזקי העישון הוא המעשן, לא חברת הטבק.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:59

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר