לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-05-2012, 22:56
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
הבה נדלג על דברי הגב' רגב. [אני עושה זאת עוד מימי היותה דו"צ] ונעבור לדברי חה"כ דנון
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי infected aviad שמתחילה ב "[QUOTE="מירי רגב"]השמאלנים!..."

נשמע די הגיוני מה שהוא אומר:

צריך לגרש את המסתננים ממדינת ישראל. - נכון

לא צריך לפחד לאמר את המילה הזאת.צריך לומר גירוש - נכון. לומר כדי שאנשי שלוש הרשויות ישמעו ולומר כדי לבצע.

עכשיו - נכון. אלא מתי? בעוד עשר שנים כשארגוני הNIF [ראה השימוש העודף באותיות שורקות אצל מירי רגב] ינסו לסדר להם אזרחות?

כל עוד הם נמצאים כאן ומרוויחים ימשיכו לבוא אלפים - לוגיקה פשוטה. באפריקה המצב דרק. יש מדינה של פראיירים בה המצב פחות דרק ולכן ימשיכו לבוא אליה

קודם נדאג לתושבי שכונת התקווה\שפירא\אשדוד\אילת - נכון מאוד. הם חשובים הרבה יותר מאשר צ'ור מדארפור ודריה מניגריה.

לגרש זה חשוב - נכון מאוד. ומסכם.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-05-2012, 13:18
  The_Equivocator The_Equivocator אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.04
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "הבה נדלג על דברי הגב' רגב. [אני עושה זאת עוד מימי היותה דו"צ] ונעבור לדברי חה"כ דנון"

תן לי לענות לך

ציטוט:
איפה הייתם כשרבין קרא ליהודים סרטן בגוף האומה?

כאשר רבין אמר את מה שאמר, הוא דאג לשמן את נאומו(המכוער), "בשפה גבוהה", וכאשר דיבר, האוזניים שמעו איש משכיל נושא נאום(מגעיל ככל שיהיה). כאן אנו רואים מספר נבחרים, חלקם אף אומרים דברים נכונים, אבל מה שווים דבריהם אם הם נראים ומתבטאים בצורה כה עילגת? מיכאל בן ארי נראה כמו הגרסה הפחות מוצלחת של יוזף גבלס, פשוט פתטי, מזל שהיה את דני דנון, שאיזן במקצת את המצב, נציגי צבור שכאלה רק מחמרים את המצב, ולא משרתים את המטרה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:10

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר