31-05-2012, 22:11
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.04.03
|
|
|
מי אמר שהדברים שלך היו מדוייקים מלכתחילה?
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "חזבאללה הוא ארגון טרור - בגלל מנגנון פיגועי חו"ל שלו. לא בגלל פעילותו בלבנון"
אתה גם החלטת לפרק את אש"ף לגרורות, כאלה טרוריסטיות וכאלה "גרילות". על אותו טיעון אפשר להגיד
שהאנשים מהזרוע המדינית של חמאס הם לא טרוריסטים, אלא בסך הכל אנשים בחליפות מעונבות...
ההפרדה שאתה עושה איומה וגרועה כמו ההפרדה שמדינות אירופאיות מנסות לעשות בין חמאס מדיני
וחמאס צבאי. כמדומני, אתה קראת לכולם מחמאס מחבלים, טרוריסטים, ופתאום אתה עושה הבדלה??
לטעון שרק זה שלוחץ על כפתור השגר הוא הטרוריסט וכל האחרים שקשורים אליו, כלכלית, ארגונית,
סמכותית, הם לא - זה פשוט לא מתקבל על הדעת.
חזבאללה הוא ארגון טרור, נקודה. כל העולם המערבי מכיר בזה. מה שאתה אומר, זה שכל השנים שהוא
שיגר קטיושות לעבר אוכלוסיה אזרחית בישראל, שהצפון ספג טילים על ימין ועל שמאל, הוא פעל לא כטרור
אלא כגרילה? סיוע לארגוני הטרור הפלסטינים באימונים, אספקה, גיוס ועוד, כל אלה הם גרילה? אני רוצה
להבין אם זו דעתך, כי אני אישית, מאוד מוטרד מהדברים האלה.
לגבי ערפאת - קלעת בול! כפי שציינתי שערפאת, רב המחבלים, לבש מדים, ואין לזה שום קשר להיותו מחבל,
כך כמובן שלא הייתה שום סיבה שתציין שאותם מחבלים לבשו מדים , הבנת? (הבגד לא עושה את הבנאדם,
מסתבר, למרות שציינת את זה כאילו זו איזו הוכחה להיותם "חיילים").
לגבי אלג'יריה. בסך הכל ביקשתי הוכחה. אתה לא הבאת. אם כך, אאלץ להסתמך על מקורות אחרים, כמו
שזה שניהל את המו"מ, שטוען שהם דווקא שוחררו ללבנון. ניחא. אני חושב שאקח את המילה שלו, ברשותך.
כמובן שזה לא גורע מהטיעון שהם מחבלים, לא משנה לאן הם עברו לאחר השחרור.
אגב, הרבה יותר הגיוני שישראל לא שפטה את כל האלפים, כי פשוט העסקה לא בוצעה שנים אחרי שוביים,
אלא פחות משנה וחצי (ומי יודע כמה זמן נמשך המו"מ), ואז הגיעה העסקה המרהיבה בגודלה. לטעון שלא
שפטו אותם כי לא הייתה הצדקה לשפוט אותם כמחבלים זה כמובן עוד טיעון נטול סימוכין שהבאת פה. אבקש
גם לזה אישור כלשהו.
ומה עם ארנס, נחזור לטיעון הראשוני שלך? נראה לי שאין צורך.