לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-05-2012, 23:14
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
בוקר טוב נתניהו "נגרש את המסתננים, הם איום על מדינת ישראל"

נתניהו: נגרש את המסתננים, הם איום על מדינת ישראל

רה"מ סקר את האיומים הביטחוניים הניצבים בפני ישראל וכלל בהם גם את בעיית הזרים: "נתחיל בהוצאת מסתננים מדרום סודן ואחר כך נמשיך לאוכלוסיות אחרות". על רקע מתקפת הסייבר על איראן אמר: "היכולת שאנחנו מפתחים מגדילה את כושר ההגנה"

__________________________________________________ ____________________

למה נזכרת רק בסוף הקדנציה, אולי תזכר רק בעוד שתי קדנציות כאשר האופוזיציה שלך תורכב משמאל קיצוני , ערבים ואפריקאים מאוזרחים? יש לך זמן ביבי, אל תמהר , תן לבעיות הבוערות של המדינה להעלם עם הזמן.

ממשלת נתניהו השנייה - הרבה מלל ומעט עשייה.

טיפול במסתננים - 0

טיפול בשמאל הקיצוני - 0

סיפוח ישובים יהודיים ביו"ש - 0

השלמת הגדר בדרום - נדה.

לפחות סלולרי אפשר לנייד פה.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-05-2012, 18:12
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "למי הצביעה כבודו? (אם זה לא..."

כבודו הצביע בפעם הראשונה בבחירות 99' (שנערכו חודשיים מספר אחרי יום הולדתו ה-18).

אז הצבעתי לברק ולעבודה - טעות עליה אני מתחרט עד היום.

מאז, כל הצבעותיי היו למפלגות אחרות. לא הצבעתי לאף מפלגה שהתמודדה על ראשות הממשלה. בשתי מערכות הבחירות האחרונות הצבעתי למפלגות חדשות שלא עברו את אחוז החסימה בגלל שכל כך הרבה אנשים מתעקשים להצביע למי שכבר דפק אותם פעם אחת לפחות.

אנשים מנסים להצביע "למי שינצח" כאילו שזו איזו תחרות או הימור על הסוס המהיר ביותר. אם אנשים יתנו צ'אנס למפלגות שעוד לא אכזבו אותם, אם הפוליטיקאים יצטרכו להוכיח שהם עשו משהו כדי להיבחר שנית. ציבור הבוחרים מנציח את המצב הקיים בכך שהוא ממשיך להצביע למי שאכזב אותו, למפלגות ספין סתומות וסתם מצביע עם העדר.

ישן 30-05-2012, 18:46
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "[QUOTE]אנשים מנסים להצביע..."

ופה בדיוק אתה מחמיץ את הנקודה. כל זמן שרק מתי מעט מצביעים למפלגה קטנה היא לא תעבור את אחוז החסימה. מה יקרה אם 10% מציבור המצביעים (12 מנדטים) יצביעו למפלגה כזו? פעם אחת לא ילך. פעם שנייה לא ילך, פעם שלישית אנשים יתחילו לקלוט שמי שלא עושה, לא מקבל קולות ויתחילו לעשות...

אתה מבין כמה זה מטופש להנציח את המצב הקיים (ראה את הסיכום של מאיר בתחילת הדיון הזה) רק כי אתה לא מעז להסתכן ולנסות משהו אחר? רק תחשוב לעצמך כמה מסתננים היו פה בתחילת הקדנציה של ביבי וכמה עשרות אלפים נוספים נוספו במהלכה ותגיד לי - אתה באמת חושב שהוא סופסוף יעשה משהו? או שהוא סתם משקר (וואו, ביבי משקר? איזו הפתעה).... אתה תנציח מצב שבו ישראל צועדת מטה במהירות!

ישן 31-05-2012, 15:08
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.12.09
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "כבודו הצביע בפעם הראשונה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי MS_Rogue
מאז, כל הצבעותיי היו למפלגות אחרות. לא הצבעתי לאף מפלגה שהתמודדה על ראשות הממשלה. בשתי מערכות הבחירות האחרונות הצבעתי למפלגות חדשות שלא עברו את אחוז החסימה בגלל שכל כך הרבה אנשים מתעקשים להצביע למי שכבר דפק אותם פעם אחת לפחות.
אתה יכול לקרוא להם עקשנים או מטומטמים כמה שבא לך. בינתיים אתה זה שמבזבז את זכות ההצבעה שלו על פרנציפ.

אמר פסטן: שניהם גרועים, אבל עדיף להיות טיפש מאשר שקרן.

ישן 31-05-2012, 07:55
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
זה עצוב ומבהיל כמובן אבל זו המציאות והיא קשורה לא רק לביבי אלא כמעט לכל מנהיג פוליטי
בתגובה להודעה מספר 41 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "זה מה שאוהבים לומר לי פה. ואני חייב לומר שזה עצוב ומבהיל כאחד"

כולל גפני, אלי ישי, אורבך וקל וחומר המרכז הציוני של ליכוד-עבודה המרכז האופרטוניסטי של קדימה והשמאל הפוסט ציוני שלא במודע [מרצ] ושכן במודע [חד"ש].

אין לי הסבר לזה.

אבל מה ששלושה אנשי ימין קיצון כמוני, כרוג וכמוך צריכים לעשות כדי להקל את הלחץ הבלתי מוסבר הזה - הוא להרבות בדברת אנטי PC ולצפצף על הזרם המחשבתי שמנסים להשרות הארץ [אידאולוגיה אנטי ישראלית] ובית מוזס [אידאולגיה פרו פיננסית].

דוגמא שימושית: מועלה אשכול על 'אנשי ימין תקפו אתיופי בהפגנה' - אל תתן לאג'נדה של הכתבים להסית אותך מנושא ההפגנה ואל תשכח לפקפק במי ולמה הביאו את האייטם הזה.

זכור תמיד ש 'אפריקאים ואנשי שמאל קיצון תקפו מדינה' זהו האייטם האמיתי ואז אולי גם נתניהו יחשוב שאין לא מה לחשוש ממה יאמרו בעולם הPC ויתחיל לחשוש ממה שקורה בעולם המעשה.
ישן 01-06-2012, 07:27

בתגובה להודעה מספר 43 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "אלי ישי מפחד ממה שיכתבו עליו בהארץ?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי קגנס
אלי ישי מפחד ממה שיכתבו עליו בהארץ?.

אין לי ספק בדבר.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי קגנס
..הכיוון הנכון הוא בלתת לפוליטיקאי את התחושה שיש לו דברים יותר גדולים לחשוש מהם מאשר הכתבה בהארץ.....

תכניס פוליטיקאי למעבדה שלך ותופתע לגלות שאכפת לו כמה חולדות יוצאות לקראתו כשהוא מדבר אל עצמו. אין דבר החשוב לפוליטיקאי יותר מתדמיתו כפי שהוא חושב שהיא נתפסת - הן בציבור והן במיליה המצומצם שהוא חי בו. הכתבים הם חלק המסביבת החיים של הפוליטיקאי. ניזונים ומזינים ולכן עמדת בעל אתר חובבי המכוניות 'גלגל רזרבי' וקל וחומר קשקושיו של כתב הרכב הזוטר בהארץ חשובים לשר התחבורה הרבה יותר מעמדת מומחה תעבורתי כלשהו ואפילו יותר מעמדת מנכ"ל משרדו.
ישן 31-05-2012, 11:03

והא לך סיבה נוספת ל'למה גירוש הפולש האפריקאי' מתעכב:
בתגובה להודעה מספר 41 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "זה מה שאוהבים לומר לי פה. ואני חייב לומר שזה עצוב ומבהיל כאחד"

קישור לפסק הדין המלא: http://www.nevo.co.il/psika_html/mi...-09-729-146.htm

בית המשפט המחוזי בירושלים בשבתו כבית-משפט לעניינים מנהליים
לפני כב' השופט

עת"מ 729-09-11 ברהנה סלומון נ' שר הפנים ואח'

העותרת: רחל ברהנה סלומון
על ידי ב"כ עוה"ד יונתן ברמן ואח'
ממוקד סיוע לעובדים זרים

- נ ג ד -

המשיבים:
1. שר הפנים
2. הוועדה המייעצת לענייני פליטים
על ידי ב"כ עו"ד נדב ביננבאום
פרקליטות מחוז ירושלים (אזרחי)

אזרחית איתיופיה, הגישה עתירתה כנגד החלטת שר הפנים אשר קיבל את המלצת הוועדה המייעצת לענייני פליטים ודחה את בקשתה של העותרת להכרה בה כזכאית למקלט לפי האמנה בדבר מעמדם של פליטים (1951). השאלה המרכזית שבעתירה היא, אם יש עילה להתערב במסקנת המשיבים, לפיה גרסתה של העותרת אינה אמינה וכן במסקנתם לפיה העותרת לא הצליחה להראות שקיים בעניינה "פחד מבוסס להיות נרדף" – כמשמעו באמנה ובתנאיה.

לפי בית המשפט: סעיף (א)(2) לפרק הראשון של האמנה בדבר מעמדם של פליטים משנת 1951, עוסק בהגדרת "פליט" וקובע, כי הגדרה זו תחול על אדם "הנמצא מחוץ לארץ אזרחותו בגלל פחד מבוסס להיות נרדף מטעמי גזע, דת, אזרחות, השתייכות לקיבוץ חברתי מסוים או להשקפה מדינית מסוימת, ואיננו יכול להיזקק להגנתה של אותה ארץ או אינו רוצה בכך בגלל הפחד האמור".

באיזה צו הסתיים הדיון המשפטי לדעתך והאם אתה סבור שגם שופטים נמנעים מלהתיחס למה שכותבים עליהם בין דפי 'הארץ'?

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 31-05-2012 בשעה 11:06.
ישן 30-05-2012, 19:52
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
טוב מאוחר מאשר אף פעם לא
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "בוקר טוב נתניהו "נגרש את המסתננים, הם איום על מדינת ישראל""

ואני דווקא חושב שיחסית לאילוצים הבינלאומיים (ובראשם נשיא מסוים בבית הלבן) ולשפל הכלכלי העולמי, נתניהו שמר על יציבות ושקט ובסופו של דבר יצא במעט מאוד ויתורים מדיניים של ממש (למשל, בניגוד למה שהייתי רוצה הוא לא הקפיא בצורה רצינית את מפעל ההתנחלויות שממשיך לגדול באופן מדאיג בעיני, ומרשים בעיני אחרים). דומה שהממשלה שלו היא היציבה ביותר שידענו מזה שנים רבות וליציבות הזו יש תרגום כלכלי ברור. הוא באמת הפגין חידלון ביחס לנושא המסתננים, וזה כולל את האין גדר בדרום. גם בנושא האירני מתחשק לי לכתוב שהוא הפגין חידלון אבל בנושא הזה רב הנסתר על הגלוי וימים יגידו.
בסופו של דבר, חייבים להודות שבשורה התחתונה תקופת הכהונה של הממשלה הזאת היא מהיותר טובות שידענו. יחסית מעט מאוד טרור, מצב כלכלי סביר יחסית לעולם, קיפאון מדיני שמשחק לטובת הימין בישראל (לדעתי הוא לא משרת את האינטרס ארוך הטווח של ישראל,אבל לטווח הקצר והבינוני הוא בהחלט חיובי) למרות לחצים של מימשל עוין בוושינגטון וניג'וסים מתמשכים ממערב אירופה. גם מבחינת משברים חברתיים פנימיים, הרוב היה בסך הכל או מלאכותי למחצה או בגדר "צרות של עשירים".
מאידך גיסא, אם אני יחסית מרוצה כניראה שלימנים יש סיבה לקטר
ישן 30-05-2012, 22:38
  משתמש זכר shruki shruki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "בוקר טוב נתניהו "נגרש את המסתננים, הם איום על מדינת ישראל""

וגיא בכור על ההסתננות:

http://www.globes.co.il/news/articl...?did=1000752851

שורה של עמותות, ארגוני מתנדבים ואחרים מעודדים את ההגירה האפריקאית הזו לישראל. מכוונים אותה עוד ממדינות המוצא, שומרים עליה, שלא תיתקל בקשיים בסיני, ומאפשרים לה בית חם בישראל. הם הוציאו ומוציאים את השמועה באפריקה שישראל היא גן עדן, וכי אפשר להגיע אליה ברגל. לא מהגרי עבודה לפנינו, ולא פליטים, אלא מוסלמים אפריקאים-ברובם, המגיעים לכאן כדי להשתקע, ולא לעזוב עוד לעולם. כאשר אמרנו במאמר המקורי מ-2007 'מחפשי עבודה', הרושם שנוצר היה שהם יעבדו ויחזרו. לא, הם מתכוונים להישאר בישראל, ארצם החדשה.

ומהי תוכניתם הנרקמת בחשאי של אותם ארגונים ל'זכויות אדם'? כאשר המספרים יגיעו לרבע מליון או חצי מליון, ואנחנו מתקרבים לכך, יעלו הגורמים האלה מעל פני המים, יפנו לבג"ץ ולמוסדות האו"ם (האו"ם כבר מתערב בכך אצלנו), בדרישה שישראל תעניק למהגרים תושבות ואפילו אזרחות, כמקובל במערב. בכך יזנק אחוז המוסלמים בישראל באופן מיידי ל-30-35% על כל המשמעויות הדמוגרפיות שיכולות להיות לכך.

ארגונים אלה, שיש להם גישה קלה לתקשורת, אינם מסתירים את רצונם לראות את ישראל מדינת כל אזרחיה ולא עוד מדינה יהודית או ציונית, ומן הבחינה הזו המהגרים המוסלמים מאפריקה נופלים לידיהם כפרי בשל. אלה הם האחראים הישירים על המכה החדשה שנפלה על ישראל. הם מכוונים את ההגירה, מארגנים אותה, שומרים עליה מפני הרשויות ומרתיעים את גורמי האכיפה, מפנים את המהגרים לקבלת האישורים והניירות, מעצימים אותם, מלמדים אותם איך לעמוד מול השלטונות, איך לערוך הפגנות שיגעו בעצבים הרגישים של הישראלים, ואף עיתון הוציאו להם, בשפות האפריקאיות, ובמימון האו"ם. עמותת 'הגר ומרים', למשל, מסייעת ליולדות האפריקאיות הבלתי חוקיות בישראל.

ולמי שחושב שהוא טועה, הנה החדשות מפי סוסו של השטן-

http://www.acri.org.il/he/?p=1877

10. על מדינת ישראל להגן על זכותם של פליטים ושל בני משפחתם לקיים חיי משפחה.
11. על מדינת ישראל לפעול למען שילובם של פליטים בחברה הישראלית, ולאפשר להם, לאחר פרק זמן שיקבע, לרכוש מעמד של קבע בישראל.

עקרון 10.
המשפט הבין-לאומי והמשפט הישראלי מכירים במשפחה כיחידה חברתית טבעית ויסודית, הזכאית להגנת המדינה. יש לכבד זכות זו גם ביחס לפליטים ובני-משפחתם. פליטים ומבקשי מקלט מופרדים, לעתים קרובות, במהלך מנוסתם מעל בני-משפחתם. על מדינת ישראל להכיר בחשיבות התא המשפחתי ולאפשר לפליטים כאלה להתאחד עם בני-משפחתם הקרובים בישראל. על מדינת ישראל להגן על תאים משפחתיים שהקימו מבקשי מקלט ופליטים בעת שהותם בישראל. חשיבות המשפחה צריכה להנחות את הרשויות גם בטיפולן בקטינים לא מלווים (לצורך מציאת אפוטרופוס, או במקרה הצורך, לצורך אימוצם).

עקרון 11.
סעיף 34 באמנת הפליטים הבין-לאומית מורה למדינות חברות להקל ככל יכולתן על השתלבותם של פליטים בחברה ועל התאזרחותם בקרבה. העיקרון מכיר בטראומה הנובעת מפליטות, ומבקש להבטיח, כי מי שהיה פליט ומצא מקלט בטוח, לא ייאלץ להיעקר לאחר מספר שנים ולהתמודד מחדש עם קשיי המעבר והקליטה במקום אחר. לכן יש ליצור גם בישראל מתווה, שבסיומו יוכלו פליטים לקבל מעמד של קבע.
ישן 31-05-2012, 11:32
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
בעולם של "חכם", בניגוד לעולם של "צודק"

רה"מ נתניהו הוא פחות או יותר הדבר הכי טוב שאתה יכול לייחל לו.

הקינה המתמשכת של אנשי ימין "נאמנים" על תסריטי ממשלה כמו זו הקיימת גורמת לי לייאוש עמוק מהבחינה הזו... מבט אחורה ל 1992 ועוד כמה מקרים. קוצר רואי מסוכן ואי הכרה בסיסית בעובדה שהדינאמיקה של המציאות יותר סבוכה מאשר "סיכום" על מדיניות של איזה קיסר רומי בוויקיפדיה העברית.

בעשרים ומשהו שנות חיים כמבוגר במדינה הזאת (שלא ממש עזבתי מעולם) אני זוכר רק 2 "פיקים" מבחינת המציאות: ממשלת שמיר אחרי התפרקות ממשלת האחדות, וממשלת נתניהו האחרונה.

הדברים שאתה כותב - שכמותם יש בשפע מסביב - יכולים בקלות (אם נרחיבם, ובפורום רוטר.נט תודה לאל יש המון מרחיבים כאלה) להוות בסיס לפרק עסיסי ב"מצעד האיוולת Reloaded" של ברברה טוכמן שתחזור מן המתים.
ישן 31-05-2012, 12:12

באתר שמעבר לכביש - [להבדיל ממה שסגמני חושב] ביבי הוא שנוא נפש הכותבים.
בתגובה להודעה מספר 50 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "בעולם של "חכם", בניגוד לעולם של "צודק""

סיסמת נתניהו רע ליהודים הינה לוגו הפרסום הבולט ויחצ"נים שקופים מרווים כל אשכול ביזארי ובלתי קשור בהודעות כנגדו או מיצרים אשכולות משולשים ואין מונע.

אני מניח שרבים מהיח"צנים הינם ממפלגות מתחרות לזו של נתניהו משמאל ומימין לו. ניחא, זו פרנסתם או לפחות האג'נדה שהם מייצגים וזה כנראה חלק מהמשחק.

המדהים הוא קהל הגרופים - אותם אווילים שהפילו בחישוקיהם את שמיר בשביל לקבל את רבין-פרס ואת נתניהו כדי לקבל את שיחות טאבה.

הא לך דמיון בין ימין-קשקשני ובין הערבים שאינם מחמיצים הזדמנות להזיק לעצמם והא לנו בסיס טוב לקרבה ולמו"מ ולשלום בין הגלקסיות ולעצירת ציד הלויתנים
ישן 31-05-2012, 13:00
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
לא חושב שקשור בימין קשקשני, כן או לא...
בתגובה להודעה מספר 51 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "באתר שמעבר לכביש - [להבדיל ממה שסגמני חושב] ביבי הוא שנוא נפש הכותבים."

לא נעים להיות, כרגיל "האוטואנטישמי" של הפורום, אבל... פאניקה והיסטריה הן תכונות מושרשות בעם הזה. מנטליות של "רגעים מרגשים וקשים" והמון "לבכות יחד". אני משוכנע - ברצינות! וגם במבט היסטורי אחורה על 2700 שנות היסטוריה יהודית מדעית מתועדת - שמעולם לעם הזה לא היו "רגעי זהב" - גם לא באלו שאנו לכאורה חוגגים אותם...

אין לי ספק שבימי שמעון החשמונאי ריננו ה"ימניים" שהוא מוסר חלקי מולדת לאנטיוכוס זה או אחר...

אין לי ספק שבעת חנוכת בית המקדש השני המחודש, אחרי שהורדוס ביצע בו תמ"א נ"ז (החיזוק הבית בתמורה להתקנת מנהרות, גשרים ובסיליקה במתחם הלא מקודש) ריננו העם על כמה שח*א בזמני הורדוס, וכמה שבטוח היה טוב יותר בימי שלמה.

אין לי ספק שגם בעוד איזה ל"ו צדיקים רקדו הורה למצלמות בכ"ט בנובמבר, הסתובבו מסביב המון אחרים שהתגעגעו לביקור של המרשל פילסצוקי בישיבת קרמשניט שבעיירה סברינה-סוכרוז שבמאזוריה ב 1923...

את תופעת הפאניקה וההיסטריה יצא לי לחוות גם בשירות הצבאי - ונשבע שהיו מקרים שכבר הגעתי לסיפה של סימפטיה לשיטה הסובייטית לפתרון היסטריה בזמן קרב...

ההיסטריה והנויירוטיות הזו הביאו ליהודים המון הישגים, אבל בניהול מדינה??? אלו מגרעות-מגרעות-מגרעות...

יש המון ספרים כאלה... תראה את "התנגדות" שלמרות הוליוודיותו, הוא סרט לא רע בכלל... תחשוב איך בעוד חייו של יהודי שווים פחות מחייו של תרנגול רזה, עוד ישנם אנשים שמקטרים... הלוואי ולבני משפחתי היה איזה יער מושלג, רטוב ונטול אוכל לברוח אליו...

בכל מקרה בפורום רוטר.נט יושבים הרבה שעושים לימין כבוד מאותו סוג שיריב הופנהיימר עושה לשמאל...

נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 31-05-2012 בשעה 13:03.
ישן 01-06-2012, 13:16
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
אני זוכר היטב את 1992
בתגובה להודעה מספר 50 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "בעולם של "חכם", בניגוד לעולם של "צודק""

עת הופלה ממשלת הימין על ידי צדקנים מהזן המשיחי/לוחני כשכל מה שהיה להם להתלונן עליו זו אולי ועידת מדריד (שלדעתי הייתה דווקא נצחון). הטראומה של עליית שלטון השמאל של רבין ופרס ולמעשה ביילין, זכורה לי היטב. אלא שכמו שלא מתכוננים למלחמה אך ורק על סמך מלחמות העבר, לא לומדים את ההיסטוריה ומתעלמים ממה שקורה בהווה.

עד מתי תמשיכו את המנטרות של "שראש הממשלה יהיה נתניהו , אין ברירה". זה היה נכון ל - 96 , אז לנתניהו היה האומץ להראות לעיתונות מאיפה משתין הליכודניק, לא הייתה לו בעייה לפתוח את מנהרות הכותל , הכל היה אחרת לגמרי. היום אנחנו במציאות אחרת, נתניהו הוא פחדן, שמקיים בפועל מדיניות של עשיית כלום ונותן לשמאל הקיצוני להכתיב את מה שיקרה במדינה (ונתתי כמה דוגמאות) . הדבר היחידי שנתניהו עושה במידה רבה של הצלחה הוא שרידותו האישית. (אני לא חולק על כך שנתניהו היה יכול להיות מנהיג מוצלח מאוד, אם לא דגול, אילו רצה בכך ולא היה פחדן) אבל אתם לא מפנימים את זה ותמשיכו לתמוך בנתניהו, גם כעיתון "מעליב" ידווח על 100 אפריקאים בכל 1000 - הכל עד הרגע הנכסף בו ישמש נתניהו אופוזיציה לממשלת מובוטו-גלאון-אחמד, בה ילמד שר החינוך את הבן שלכם על תולדות פלסטין.
בהצלחה עם זה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:06

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר