
04-06-2012, 12:45
|
|
|
|
חבר מתאריך: 14.08.11
הודעות: 7,220
|
|
|
ד"ר גבי אביטל: בג"צ יצר בעיה מיותרת
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/238915
הבוקר הצטרפו למאהל שובתי הרעב הסמוך למשרד ראש הממשלה גם ראש המועצה האזורית מטה בנימין , אבי רואה ויו"ר חוג הפרופסורים לחוסן מדיני כלכלי, ד"ר גבי אביטל,
אביטל אמר הערב לערוץ 7 כי "בג"צ יצר בעיה מיותרת, אם מישהו היה מתכנן להרוס (שלא בצדק) את כל הבניה הלא חוקית של ערביי ישראל האם בג"צ היה נוהג אותו הדבר?. המתיישבים בעידוד משרדי הממשלה הקימו את הבתים על קרקע שנושא מהימנות הטוען לה עדיין נבדק בבית המשפט. פיצוי כספי יהיה הגיוני וצודק וחוק ההסדרה ימנע הרס בעתיד ע"פ אותה מתכונת. התביעה של שלום עכשיו אינה נובעת מדאגתה לשלטון החוק אלא ממניע פוליטי בלבד. על-פי כללי משפט בינלאומיים, מצאו פתרון של פיצויים כגון אלה לאחר חלוקתה של קפריסין".
_____________________________________
לְמַעַן צִיּוֹן לֹא אֶחֱשֶׁה וּלְמַעַן יְרוּשָׁלִַם לֹא אֶשְׁקוֹט עַד יֵצֵא כַנֹּגַהּ צִדְקָהּ וִישׁוּעָתָהּ כְּלַפִּיד יִבְעָר (ישעיהו סב א)
חצי האי ערב - לערבים, ארץ ישראל - לעם ישראל.
מכה של המוסלמים, ירושלים של היהודים.
https://sites.google.com/site/hamedinai/
|