לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-06-2012, 17:43
צלמית המשתמש של ymet
  משתמש זכר ymet ymet אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.10.09
שאלה עזרה בזיהוי סרט ww2 גרמני

אז כך יש סרט שריאית לפני כמה שנים ולצערי לא זכור לי יותר מידי ממנו
בעקרון מי מה שכן זכור לי העלילה סובבת סביב כמה חברים שמשרתים ביחד באחד מיחדות החיר הגרמני
מתחילת המלחמה דרך הנצחונות (זכור לי קטע שהם חוגגים בצרפת באוירת אפוריה של בלתי מנוצחים)
ולאט לאט אם התקדמות המלחמה מתחילים למות החברים עד שהסרט נגמר אם החבר האחרון שעדיין
חי שנמצא בתוך תעלת לחימה והכל סביבו מת ואקט הסיום שצרוב אצלי בראש זה שהו עושה רישום עם
עיפרון של גזע בודד שנחתה עליו ציפור ורואים אותו מרים את הראש כדי לראות יותר טוב ואז יש יריה
ורואים את הרישום על הרצפה

הסרט עצמו לא באנגלית לפי מה שזכור לי
סליחה על החפירה זה פשוט מסוג הדברים שתקועים בראש

תודה יוסי

נערך לאחרונה ע"י ymet בתאריך 24-06-2012 בשעה 17:45.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-06-2012, 11:24
  משתמשת נקבה יונה100 יונה100 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.03.05
נו טוף, אז אם גמרת כבר את המבחנים
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי ymet שמתחילה ב "טוב האמת זה דוקא אני שטעיתי..."

אז אני לא יכולה להתאפק ופשוט חייבת להמליץ על סרט ישן, מצויין ובעיקר מעורר מחשבה, שראיתי השבוע בהוט. יש להניח שהסרט יוקרן שם שוב.
מעבר לכל הסופרלטיבים האחרים, הוא מציג סוגיה היסטורית אמיתית ומעניינת - שאלת שילובם של השחורים כלוחמים באותה מלחמה.

סיפורו של חייל
דרמה, בבימויו של נורמן ג'ויסון ("מוכת ירח", "כנר על הגג"), ובכיכובו של דנזל וושינגטון, שהייתה מועמדת לשלושה פרסי אוסקר. קצין ממוצא אפרו-אמריקאי מגיע לחקור מקרה רצח של חייל בבסיס רווי גזענות בתקופת מלחמת העולם השנייה. החיילים הלבנים נחשדים תחילה במעשה, אך מתגלה בהדרגה כי החייל שמת לא היה פופולארי במיוחד בבסיס. האם הקצין החוקר יצליח לאתר את הרוצח?

שחקנים: הווארד רולינס, אדולף סיזר, דיוויד אלן גרייר, דנזל וושינגטון, רוברט טוונסנד. בימוי: נורמן ג'ויסון (ארצות-הברית, 1984).

הנתונים מתוך:
http://www.hotinfo.co.il/%D7%A1%D7%...%94/2012/02/04/
ישן 29-06-2012, 21:07
  strong1 strong1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.11.04
ועם כבר עסקינן בזו - סרט מעניין על היום האחרון של מלחמת העולם הראשונה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ymet שמתחילה ב "עזרה בזיהוי סרט ww2 גרמני"

הסרט THE LAST DAY OF WORLD WAR ONE שודר לפני מספר שנים במסגרת הסדרה הנפלאה TIME WATCH של ה BBC וזמין לצפיה ב YOUTUBE. הסרט סוקר את המהלכים שהביאו להתמוטטות הצבא הגרמני בחזית המערב ולחתימת הסכם הפסקת האש בנובמבר 1918 בדגש על השעות הגורליות שבין החתימה עצמה בקרון הרכבת בקומפיין ועד הפסקת מעשי האיבה בפועל מקץ 6 שעות. למרות שהנצחון היה כבר בהישג יד, המלחמה לאורך החזית לא פסקה לרגע עד לדקות האחרונות ממש וכתוצאה מכך אבדות בעלות הברית בהרוגים פצועים ונעדרים במהלך השעות הספורות הללו היו גדולות יותר מאשר ב D-DAY! הסרט מתחקה אחר הסיבות לטירוף המערכות הזה ומספר את סיפורו של מי שככל הנראה היה החלל הבריטי האחרון במלחמה הנוראית. מומלץ ביותר.

The Last Day Of World War One

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:23

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר