לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-08-2012, 09:56
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "אפל: להוריד מהמדפים 8 מכשירים של סמסונג"

אתה רוצה להגיד לי שאתה מסתכל על האייפון ועל הגלקסי הראשון ולא רואה שזה ניסיון לייצר "אייפון של סמסונג"? אחרי זה עוד אומרים שמשתמשי אפל עיוורים בגלל תפוח.

מצחיק לקרוא שכל העיתונים הטכנולוגים הישראלים וכל מעריצי סמסונג העיוורים חוזרים על אותה טענה בימים האחרונים ש"אי אפשר לרשום זכויות יוצרים על מלבן" שזה בעצם משפט שיקרי לחלוטין שסמסונג הוציאה כי ידעה שזה יעשה באזז באינטרנט.

לא מדובר פה במיקריות או בהשראה או ב"טרול פטנטים" (עוד הטעייה של כתבי הטכנולגיה הישראלית, טרול פטנטים הוא לא יצרני, רק רושם פטנטים) - סמסונג ניסתה ליצור את הטלפון הכי דומה לאייפון שהיא היתה מסוגלת, מספיק להשוות את אריזות המוצר כדי להבין שסמסונג ניסו לייצר לעצמם אייפון.

מנסים להציג אותם כקורבן, למרות שהתנהגות כזאת, של להעתיק ישר כל מה שמצליח זה בידיוק מה שמסכן חברות קטנות שממציאות משהו וחברת ענק גונבת את הרעיון ומוכרות אותו בכמויות ענקיות.

אולי המשפט הזה יכריח חברות להיות מקוריות ולא לחקות את מה שכבר הצליח, לדוגמא הווינדוס פון שבאמת מנסה לחדש משהו בשוק.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-08-2012, 13:53

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "אה, אפל לא רק מעתיקה מחברות אחרות"

בפעם האלף, אני לא הסנגור של אפל, בעית הקוד הפתוח ותביעה מצד חברות עם קוד סגור היא בעיה נפוצה מאוד, היא בעייתית עוד יותר בכך שהחברות אפילו לא חושפות את הקוד שלהן להוכיח שהוא נגנב, אלא יוצרות תקדימים שמאלצים אנשים לשלם על עיוור. (חברות ענק, לדוגמא, משלמות למייקרוסופט על עותקים של לינוקס, בלי שמייקרוסופט תבעה ישירות את לינוקס על הפרת פטנטים)

כל זה לא רלוונטי בכלל לנושא הדיון. כל ניצחון על אי צדק הוא מבחינתי ניצחון ראוי (אם מחר חברה שמפתחת בקוד פתוח תנצח את אפל אני גם אשמח) סמסונג לא רק לקחה השראה או לא רק העתיקה כמה פיטצ'רים נחמדים - היא לקחה את המכשיר הכי נמכר בשוק וניסתה ליצור משהו שיראה ויתנהג בידיוק כמוהו.

ישן 28-08-2012, 20:45

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "אז למה הם לא תבעו את גם את..."

לא הבנתי מה השאלה שלך.

אתה מכיר עוד מכשיר שנוצר במיוחד כדי להיות כמה שיותר קרוב לאייפון? אם כן אשמח אם תביא דוגמא.

אתה נכנסת לקישור שפירסמתי? זה מסמך של סמסונג של 132 עמודים שמדבר על איך צריך לשפר את המכשיר כדי שיהיה טוב כמו האייפון.

ראית את ההודעה שכתב אחד הבכירים בסמסונג?
ציטוט:
“All this time we’ve been paying all our attention to Nokia, and concentrated our efforts on things like Folder, Bar, Slide. Yet when our UX is compared to the unexpected competitor Apple’s iPhone, the difference is truly that of Heaven and Earth. It’s a crisis of design.”

בכל הזמן הזה ריכזנו את תשומת הלב שלנו על נוקיה, וריכזנו את המאמץ שלנו על דברים כמו תקיות, שורות מצב וגלישה, ועדין כשהממשק משווה למתחרה בלתי צפוי, האייפון של אפל, השינויים הם באמת כאלו של גן עדן מול כדור הארץ, זה משבר של עיצוב"

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:23

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר