לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-09-2012, 22:44
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלמה בן-צבי (בעלי מקור ראשון) עומד לרכוש את מעריב מדנקנר

http://www.themarker.com/1.1819489

בעל השליטה ב"מעריב", נוחי נדנקר, ואיש העסקים שלמה בן צבי הגיעו היום להבנות לעסקה לרכישת "מעריב". בן צבי ישלם 85 מיליון שקל עבור פעילות "מעריב" לא כולל את בית הדפוס.

שני הצדדים קיימו היום בשעות הצהריים פגישה מכרעת בעניין שהסתיימה בלחיצת יד ובהבנות. בימים הקרובים יבצעו שני הצדדים בדיקת נאותות לקראת סגירת העסקה וחתימת ההסכם.

"מעריב" דיווחה על ההבנות לבורסה. לפי הדיווח, הושגו הבנות בין "מעריב" לבין בן צבי שלפיהן ירכוש בן צבי את נכסי מעריב, בהם עיתון מעריב, אתר NRG, רשת המקומונים, מגזינים וזיכיונות הקשורים בהם, הוצאת מעריב, זכויות הקניין הרוחני של המוכרת, יתרות לקוחות, מנויים, רישיונות ונכסים וזכויות נוספות שיפורטו בהסכם הסופי.
__________________________________________________ ________________________

מעניין אם הפעילות תאוחד עם מקור ראשון והצופה. אני ממליץ לתת לבן כספית לכתוב טור בנושאי בישול ומטבח .

"על פי מקור בכיר במסעדת "קוגל" שבהשגחת הבד"ץ, אשתו של השף מציקה לו בטלפון והוא נכנס בגללה למצב של היסטריה, המקור מוסר כי דיונים חשובים לא התקיימו במטבחון החמינו-קולינרי כבר שבועיים וקיים חשש אמיתי להתפוררות של הטשולנט"

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-09-2012, 00:31
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
לזאת יקרא: 'שם כספו על קרן בן צבי'
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "שלמה בן-צבי (בעלי מקור ראשון) עומד לרכוש את מעריב מדנקנר"

אני מניח שבן צבי הוא איש עסקים מוצלח ממני והוא חושב גם על מערך ההפצה והנכסים של העיתון וחולם להפוך את מעריב למן מקור ראשון להמונים.

אני חושב שהוא טועה. המערכת היא רקובה. בן כספית הוא לא המחלה אלא רק סימפטום. בית מעריב מלא מן הסתם מחויבויות חוזיות לאנשי מקצוע שלא שווים את מחיר הדיו שמשקיע הארגון בעטים שלהם. זמנה של העיתונות המודפסת קצוב. עוגת הפרסום מצטמצמת. כל דבר מודפס מה שאינו מוצר בוטיק לא יחזיק מעמד. בשביל קריאה מהירה יש כותרות באינטרנט.

יש בNFC קצת פרוט על העסקה: הנכסים אותם רוכש בן צבי כוללים את עיתון מעריב, אתר nrg, רשת המקומונים, מגזינים וזיכיונות הקשורים בהם, הוצאת מעריב, זכויות הקניין הרוחני של מעריב, יתרות לקוחות, מנויים, רישיונות ונכסים וזכויות נוספות שיפורטו בהסכם המכר כשייחתם....כאמור, הנכסים הנמכרים אינם כוללים את בית הדפוס של העיתון בבת ים והמתקנים הנלווים לו... אי.די.בי. תישאר עם מקרקעין (באמצעות מעריב) בבת ים בשווי הנאמד בכ-100-150 מיליון שקל (נדל"ן לבניה), ונכס חשבונאי של כמיליארד שקל, הפסדים צבורים במאזני מעריב
כלומר החוזים עם העובדים והמחויבויות להם הם לא חלק מהדיל והחובות נשארים של אי די בי. נשמע קצת פחות גרוע. בכ"ז אילו היו לי 85 מיליון ש"ח אני חושב שהייתי עושה בהם משהו אחר שאינו 'לקנות עיתון'.

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 08-09-2012 בשעה 00:46.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:34

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר