לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-09-2012, 13:37
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck מנהל rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות

חבר מתאריך: 01.05.03
ח"כ א-סאנע על המהומות בעולם המוסלמי: הציונים אשמים

בעקבות הסרט המעליב את הנביא מוחמד, חבר הכנסת טאלב א-סאנע (רע"ם-תע"ל) מאשים היום (חמישי) את הציונים ב"העצמת השנאה לאסלאם ויצירת אסלאם פוביה משיקולים פוליטיים", לדבריו. "מדינות המערב נושאות באחריות כאשר הן מעודדות יצירת דמוניזציה של המוסלמים והאסלאם", האשים. [...] בדבריו, א-סאנע מיישר קו עם הגורמים הקיצוניים ביותר בעולם המוסלמי. נכון להיום, אף גורם רשמי לא האשים את ישראל בהפצת הסרטון. אמנם בכמה כלי תקשורת ערביים התייחסו אל במאי הסרט, שהציג עצמו כסאם באסיל, כאל "ישראלי", אך לא דובר על מעורבות המדינה בהפצת השנאה.

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=925352

------------------------------------------------------------------------------------

לכולם יש את הזכות לחופש ביטוי, אפילו לאסנע השקרן, חוץ למי שמעיז לדבר על מוחמד. אחרי זה יש אנשים שלא מבינים למה יש כאלה שמפחדים מהאיסלם וממוסלמים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-09-2012, 05:44
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי רועי AZ שמתחילה ב "התכוונתי - היום הם מכנים אותנו "ציונים" אבל השנאה היא על רקע דתי"

הם שונאים את הציונים ואת המדינה שלנו ומי שתומך בנו (ארה"ב) ולא את היהודים וה"אהבה" אותה רשמת ליהודים הגיעה בגלל מדינת ישראל בעיקר.

לפני קום המדינה היהודים חיו במדינות של הערבים והיו להם חיים טובים ולא היו להן בעיות עם הערבים,ולמעשה היו ליהודים יותר זכויות מאשר באירופה ופחות רדפו אותם.

הם אוהבים מאוד את יהודי הקרן החדשה וחסידי קרתא,ואפילו נתנו לחסידי קרתא לעשות את הפסח באירן ולהכניס אלכוהול לחג לאירן,וכאיש ימין אתה אמור לדעת דברים כאלה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 14-09-2012, 06:19
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "הם שונאים את הציונים ואת..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי linuxsboot
לפני קום המדינה היהודים חיו במדינות של הערבים והיו להם חיים טובים ולא היו להן בעיות עם הערבים,ולמעשה היו ליהודים יותר זכויות מאשר באירופה ופחות רדפו אותם.
.

וואלה?, אתה, בטוח?

ישן 14-09-2012, 07:55
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי רועי AZ שמתחילה ב "[QUOTE=linuxsboot]לפני קום..."

זה לא היה בכל האיזורים של עיראק והמידע מויקי לא נכון ב 100% סתם לידע כללי...
בעיר בעיראק שהמשפחה של אבא שלי הגיעה ממנה,היהודים חיו שם בשקט ולא היו להם בעיות באותה עיר עד שהם התחילו להתנגד לשילטון. חלקם גם היו פקידים בכירים ואף אחד לא שלח אותם הביתה בניגוד למקור של הטיעון שלך שטועה לגבי אותה עיר בגדול.

היהודים שחיו באותה עיר ועדיין איתנו פרסמו על הנושא הזה ונושאים אחרים ספר לפני כמה שנים למרות שיש חלקים ממנו שלא נכונים,אבל רוב המידע נכון ועדיין הספר הזה יותר מדוייק מויקי לגבי אותה עיר,ויש להם עמותה וחלקם קרובים מדרגה ראשונה של סבא וסבתא שלי ז"ל למקרה ותמשיך להצדיק את הטיעון של ויקי ולבטל את שלי לגבי אותה עיר.
ויכוחים מי תרם יותר גרמו לריבים בין המשפחות שעלו לארץ ופגעו באמינות של חלק קטן מהמידע בספר,כאשר הסרט "צמות" גם עשה הרבה צרות,כי ניפחו שם את הסיפור והוא על אישה שהיא קרובה מדרגה 1 לסבא וסבתא שלי ז"ל,ככה שאל תנסה ללמד אותי מה קרה באותה עיר.

המידע שרשום בויקי לא נכון לגבי אותה עיר,ולכן הוא יכול להיות גם לא נכון לגבי ערים אחרות בעיראק,ולכן אני לא מקבל את הטיעון שלך.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:15

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר