לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-10-2012, 18:12
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "נו, באמת..."

אז כיצד תסביר את זה איש יקר, שחודש וחצי אחרי שהוא דיבר על שלום עם סוריה וכמה ביבי רע לישראל עם התקשורת העולמית בארה"ב הפרקליטות בארץ הורידה הילוך לגבי אולמרט והתחילה לצנן את הציפיות להרשיע אותו, למרות שיש עליו קרוב ל 10 תיקים שחלקם היו או בדרך לבית המשפט? מה הם מצאו בחודש וחצי האלה שגרם להם לצנן את הציפיות להרשיע אותו?

אולמרט במערכת משפט תקינה שאיננה שייכת לשמאל, היה הולך לכלא, אבל קלון גם לא נתנו לו עם כל התיקים שלו, אם אינך זוכר את זה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-10-2012, 18:32
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
ההסבר הוא פשוט-קורלציה מזויפת
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "אז כיצד תסביר את זה איש יקר,..."

אולמרט דיבר באופן דומה כל הזמן, לא רק חודש וחצי לפני....
אז למה אז ירדו מימנו (כביכול) ולא לפני כן?
יש הרבה הסברים חלופיים שקשורים בעיקר למחדלים וקשיים של התביעה. אני בטוח ששמת לב שהתביעה מאוד מאוד נפגעה מההשתלשלות של משפט אולמרט והתוצאות.
ואגב, נידמה לי שאולמרט עדיין עומד למשפט על פרשת הולילנד כך שגורלו הפלילי טרם נסגר.
לטעמי, אולמרט היה צריך לעוף כבר אחרי מלחמת לבנון השניה על מחדליה המרובים. זה שועדת החקירה לא המליצה על כך זה בזיון למערכת. זה בציבור הישראלי יש המוכנים להצביע עבורו שוב לכנסת ולראות אותו בתפקידי הנהגה זה בזיון לעם ישראל.
מבחינה פלילית, האמת היא שלא אתה ולא אני מאה אחוז יודעים עד כמה אולמרט היה בר-הרשעה. היות והיתה לו סוללת עורכי דין מהשורה הראשונה, והיות ובמדינת ישראל באופן כללי קשה להרשיע בעבירות צווארון לבן של אנשי ציבור (ורשימת המזוכים וסגורי התיק ארוכה מאוד מאוד), התוצאה לא מאוד מפתיעה. אני עדיין מקווה שיורשע באופן חמור יותר בפרשת הולילנד. לא משום שאני צמא לדם אולמרט אלא משום שכך יובטח שלא ניאלץ לראות אותו שוב בכנסת.
ישן 26-10-2012, 19:27
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "ההסבר הוא פשוט-קורלציה מזויפת"

אני נאלץ לחלוק עליך קגנס, אני מסכים עם שרוקי. למעט חשד לעבירות על החוק ועדה צריכה לפרסם את מסקנותיה ותו לא. זה התפקיד של הרשות המחוקקת להחליט במיקרה כזה האם ללכת לבחירות מחודשות ולתת לעם, שהוא שמינה את ראה״מ, להחליט.

כמובן, ראה״מ יכול להחליט על דעת עצמו שהוא מחזיר את המנדט לעם (אההממ... כמובן, כי נבחרי ציבור ישראלים ממש רצים להתפטר כשהם מפשלים).

ורק בשביל להביא את הדברים לנקודת הרתיחה, לו אולמרט היה רץ ברשות רשימה סבירה ולו חשבתי שיש לו סכוי סביר לזכות הייתי מצביע בשבילו למרות שאם אתה שואל לדעתי הוא אכן סרח. אני מעדיף ראשי מדינה אפקטיביים על פני צדיקים דגולים. זה לא אומר שהייתי מצביע לרוצח המונים, אני סבור שאולמרט נפל על עבירות שהמשמעות הציבורית שלהן חמורה אבל לא קריטית ומנגד, במצב הביש של המדינה, הייתי רוצה לראות את האיש המוכשר ביותר בתפקיד.

מלחמת לבנון היתה, ללא ספק, החמצת הזדמנות בינ״ל נדירה ועל זה כניראה שעוד נשלם בדם. מצד שני היא רחוקה מלהיות יחידה ברשימת המחדלים הבטחוניים של ממשלות ישראל לדורותיהן והיא העניקה לנו את הגבול הצפוני השקט ביותר בשלושים השנים האחרונות! אני סבור שהשקט היחסי סביב עזה הוא תוצאה של מבצע מוצלח בו הוכיחו הן אולמרט והן צה״ל שהם מסוגלים להפיק לקחים מהכשלון היחסי של לבנון 2. אני אסיר תודה לאולמרט על חיסול הגרעין הסורי (ולא, אני לא משווה לטיפול נתניהו בגרעין האירני כי מדובר בבעיות מסדר גודל שונה אבל אני בהחלט משווה להפצצת הכור העירקי ולאולמרט מגיע לפחות אותו הקרדיט שהגיע לבגין).

אני חושב שלאולמרט יש את השילוב הנכון של שכל וביצים שדרוש לראש ממשלה ישראלי. אז לא הייתי קונה ממנו מכונית משומשת אבל כן הייתי מפקיד בידיו את האחריות לבטחונם של כל האנשים שיקרים לי. החיים מלאים פרדוקסים כאלו.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:56

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר