לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-10-2012, 15:23
  משתמש זכר Smilop Smilop אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.08.12
ניצחון למתנגדים בליכוד: צפויה הצבעה חשאית לאיחוד

חברי מרכז הליכוד הצליחו לאסוף היום (א') 400 חתימות שמספיקות בכדי לקיים הצבעה חשאית בוועידת הליכוד בכדי להביא לאישור או לדחות את האיחוד בין" ישראל ביתנו" ל"ליכוד". נתניהו וליברמן החלו בסבב פגישות עם הפעילים בנסיון לעצור את ההתארגנות.

מחר אמור איחוד הסיעות "הליכוד-ביתנו" להיות מובא לאישור חברי הוועידה. על פי תקנון המפלגה דרושות חתימות של 10% מחברי המרכז כדי לקיים בחירות חשאיות, כיוון שישנם 3,700 חברי מרכז, 400 החתימות יספיקו, אך על כל החותמים להיות נוכחים בוועידה עצמה.

בעקבות כוונת חברי מרכז הליכוד לערוך הצבעה חשאית, קרא ראש הממשלה לחברי מפלגתו לבוא מחר בשעה 17:00 לגני התערוכה בתל אביב ולתמוך בהצעה להביא רשימה משותפת לכנסת של הליכוד וישראל ביתנו.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/...1&cat=404&loc=1
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-10-2012, 16:38
צלמית המשתמש של צ'אקי.
  צ'אקי. צ'אקי. אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.01.12
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Smilop שמתחילה ב "ניצחון למתנגדים בליכוד: צפויה הצבעה חשאית לאיחוד"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Smilop
400 החתימות יספיקו, אך על כל החותמים להיות נוכחים בוועידה עצמה.

כלומר מספיק שנתניהו יצליח ללחוץ על אדם אחד לא להגיע לוועידה או שלאדם אחד יהיה פנצ'ר בגלגל של האוטו בשביל שההצבעה לא תהיה חשאית? נראה שההצבעה החשאית לא מובטחת.

אני אישית מקווה שהאיחוד הזה לא ייצא לפועל. אני התכוונתי להצביע לליכוד ועכשיו אני לא יודע מה לעשות. ליברמן מעורר אצלי תחושות לא טובות למרות שאני לגמרי תומך בכל מיני מהלכי חקיקה שהוא ניסה לקדם. זה כמו כשמגיע אליך לעסק מישהו שאתה מרגיש בעצמות שלך שמשהו בו לא בסדר ועדיף לא לנהל איתו עסקים.

פשוט יש לי מאין תחושת בטן שאסור לתת לאיש הזה להתמקם בתור היורש של ביבי וזה שיום אחד יעמוד בראש מחנה הימין.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:30

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר