05-11-2012, 01:08
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 19.04.04
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "אריה אלדד על זוג האופנוענים שנהרג : זו הפקרות ואנוכיות"
צודק לחלוטין, ומבחינת ראייה ציבורית אפילו חכם באמרו זאת למרות שבארץ יקבל על הראש פוליטית.
זה בדיוק מה חשבתי לעצמי ברגע ששמעתי על התאונה.
כן החיים מסוכנים, בארץ, בשטחים, בתחביבים אבל כל אדם צריך לעשות ניהול סיכונים לעצמו. בטח שזוג הורים לילדים קטנים, הרוכבים על אותו אופנוע ולא כנסיעה לעבודה (לא שאלו פחות גרועות).
גם אני עושה די הרבה דברים הכוללים סיכון כחלק מתחביבי ובאחריותי, אבל אין לי גורמים התלויים בי.
היום בנסיעה רגילה באיילון, כמו כל פעם בכביש הזה, ספרתי לפחות 4 אופנוענים שברגע אחד היו נהרגים או נפצעים קשה עקב רשלנות פושעת - אנשים שחושבים שהשוליים הם נתיב מיוחד עבורם כמו גם מטר הרווח בין נתיבים בזמן שיש מכוניות בשני הצדדים. תנועה אחת קלה, פעוטה, של התחמקות ממהמורה או סטייה קטנה לשוליים שזהו תפקידם עבורי, והייתי הורג אותם מבלי לדעת שהם שם. אני לא טוען שיש קשר לתאונה הזו, אבל באופנוע אין לך מרווח טעות, אין כרית אוויר, אין קורות ריסוק איו כלום. כן, גם רכב יכול להיקלע לתאונה, גם מטוס, אבל הכל קשור להסתברות, לניהול הסיכונים וסיכויי ההישרדות. השיקולים והאחריות של אדם עצמאי שונים מאד משני הורים, שעולים על אותו כלי ללא כל מקדם ביטחון והגנה.
מזל שאני לא איש ציבור
John Kennedy Toole
נערך לאחרונה ע"י GrimReaper בתאריך 05-11-2012 בשעה 01:20.
|