30-11-2012, 23:50
|
|
אדמין לשעבר
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
"ויתור על ההתנחלויות, לא בהכרח נסיגה"? אז עכשיו אתה גם מציע להפקיר רבבות יהודים? גירוש זה לא עונש מספיק גרוע עבורם מבחינתך?
אין לי מושג למה אתה טוען שמתייחסים אליך כאל קריקטורה. אתה כותב שעקירת/הפקרת רבבות יהודים היא תשועתו של עם ישראל מפני מצב שבו יכפו עלינו את אזרוח מליוני ערביי יש"ע - אבל משום-מה החרדות הדמוגרפיות שלך נשארות מעבר לקו הירוק. מסתבר שמרגע שאתה גר בברטעה הנכונה, אזי אתה מפסיק להיות בעייה דמוגרפית (למרות שדווקא המערבי, זה שאינו בעייתי מבחינתך, הוא בעל זכות הבחירה בישראל כבר היום...). די קשה לקחת ברצינות הזדעקות בדבר בעייה דמוגרפית, כאשר ישנה התעלמות ממליון וחצי ערבים שכבר עכשיו גרים בתוך הקו הירוק, מהווים רוב מוצק באזורים גדולים מהמדינה, ומהווים נקודת יעד לזליגה תמידית של ערביי שטחים (כאשר אזרוחם במסגרת של איחוד משפחות, הגדיל מספרם ברבבות עד לתיקון זמני בחוק - שעומד כל הזמן תחת התקפות ניפיות בבג"ץ).
אין לי מושג ירוק אם יש לך מושג מהם בנטוסטאנים, אבל ברור שלא הצעתי בנטוסטאנים. ממשלת דרא"פ היא שהכתירה את שליטי הבנטוסטאנים, בעוד שאותי בכלל לא מעניין מי ישלוט במובלעות הפלסטיניות, כל זמן שלא יוצא משם טרור. הטענה כאילו הצעת פחות ממני, בשעה שאתה מוכן לגרש/להפקיר רבבות יהודים ולהעביר את השטח הנ"ל לידי הפלסטינים - היא כמעט מצחיקה. היא לא מצחיקה רק בגלל שמדובר על בני עמי, ודי כואב לי לראות שמישהו משלנו מחפש לקנות רצון טוב מצד אוייביו באמצעות התעמרות בבני עמי.
כשיבישלו התנאים להסדר עם הפלסטינים, זה יהיה כאשר יהיו חזקים מספיק להרוג את כולנו, או שכאן יקרה הנס הגדול שלך, ותקום כאן ממשלה שמוכנה להתאבד ולאזרח אותם (או לחילופין לגרש/להפקיר רבבות יהודים, אגב יצירת איום פלסטיני ישיר על גוש דן וי-ם, וחיבור רצף אסלאמי ישיר מפקיסטאן ועד כפר סבא..,).
|