20-12-2012, 09:06
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
|
אני מאוד מקווה בשבילו שהוא התכונן מראש לבירוקרטיה-ביה"ח אמריקאי זה יותר כמו בישראל
תסריט אימה:
שרה פנים: אלהן וסהלן אני צריך דחוף טיפול!
פקידה: שלום אדוני, מה קרה? מה אתה מרגיש?
שרה פנים: שורף לי, אני צריך רופא דחוף. ממש שורף לי ולא עוזר הפינג'ל שפרוקה שרה נתן לי נגד זה.
פקידה: אדוני שייך לאיזו קופת חולים?
שרה פנים: מה קובת חולים? אני שייך לקופ"ח אל איסתיקלל ערבי סניף ג'בל קסיון תחתא, למה את שואלת?
פקידה: ויש לך מכתב הפניה מרופא, סייד פנים?
שרה פנים: מה הפניה? אני אומר לך שורף לי! אני רוצה דוקטור דחוף! מה זה פה? וולפסון? קפלן? אני רוצה רופא עכשיו לא בשביל זה נסעתי לפה מין דימעש' ארבע שעות.
פקידה: אדוני אני צריכה הפניה מרופא החמולה שלך, או מרופא של מלר"ם.
שרה פנים: שו האדע מלר"ם? מה זה רופא של איזה בסיס של הסיונים בת"א?
פקידה: סייד פנים, מלר"ם זה לאיפה שאתה צריך לחזור. בבקשה יש תור ארוך וטיש עוד אנשים שמחכים. יש לנו פה פציינטים מירמוק, טרבלוס ויש מישהי עם התקף חרדה בגלל עב"מ בבינת ג'בל. סייד יש מלר"ם בדימעש' ברחוב אל איובי, ממול הגמע' אל אומאידי - צמוד לכנאפה יפע. בטוח 24/7, חוץ מאשר בחג הקורבן, עיד אל פילטר, יום אל איסתיקלל, יום אל שוהדא, יום הנצחון ב 1973, יום הנצחונון ב 1982, יום הנצחונצ'יק ב 1967, יום הנצחון בחמאת, יום אל אסד, יום אל באסל ויום האשה. תלך ושמה יוציאו לך הפניה אחרת אני צריכה ערבון של מליון ורבע לאבניז' ג'ינין מזומן.
שרה פנים: תקשיבי לי טופ! אני השלישי ברשימת היורשים של ראיס את חוכום מין דמוקראסי סוריי עארבי מדינה. אני לא צריך שום טופס הפניה!
פקידה בכירה: אדוני שניה אני אנסה לעזור לך: יש כמה מקרים שבהם אפשר לקבל אותך בלי טופס:
האם אדוני בהריון אחרי חודש שמיני?
שרה פנים: לע.
פקידה בכירה: האם אדוני נפגע בתאונת דרכים?
שרה פנים: לע
פקידה בכירה: האם אדוני נפגע בזמן שהות במוסד חינוכי?
שרה פנים: לע
פקידה בכירה: האם אדוטני נפגע בזמן שימוש בתחבורה ציבורית?
שרה פנים: נראה לך אני נוסע באוטובוסים?
פקידה בכירה: האם אדוני נפגע עקב פעילות פח"ע של ארגוני הטרור?
שרה פנים: ואללה!
פקידה בכירה: אדוני, זה בסדר לא צריך התחייבות. תשב ותיכף אחות תבוא למדוד לך חום. בינתיים קח כוסית מהמגש שם ולך תתן בדיקת שתן. אני כבר פותחת לך תיק.
שרה פנים: אם ככה חיים הישראלים, אין פלא שהם נהיו כאלה קשוחים שאנחנו לא מצליחים לשבור אותם.