לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-12-2012, 09:06
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
אני מאוד מקווה בשבילו שהוא התכונן מראש לבירוקרטיה-ביה"ח אמריקאי זה יותר כמו בישראל
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "[QUOTE=g.l.s.h]מבחינת אסד הוא..."

תסריט אימה:

שרה פנים: אלהן וסהלן אני צריך דחוף טיפול!

פקידה: שלום אדוני, מה קרה? מה אתה מרגיש?

שרה פנים: שורף לי, אני צריך רופא דחוף. ממש שורף לי ולא עוזר הפינג'ל שפרוקה שרה נתן לי נגד זה.

פקידה: אדוני שייך לאיזו קופת חולים?

שרה פנים: מה קובת חולים? אני שייך לקופ"ח אל איסתיקלל ערבי סניף ג'בל קסיון תחתא, למה את שואלת?

פקידה: ויש לך מכתב הפניה מרופא, סייד פנים?

שרה פנים: מה הפניה? אני אומר לך שורף לי! אני רוצה דוקטור דחוף! מה זה פה? וולפסון? קפלן? אני רוצה רופא עכשיו לא בשביל זה נסעתי לפה מין דימעש' ארבע שעות.

פקידה: אדוני אני צריכה הפניה מרופא החמולה שלך, או מרופא של מלר"ם.

שרה פנים: שו האדע מלר"ם? מה זה רופא של איזה בסיס של הסיונים בת"א?

פקידה: סייד פנים, מלר"ם זה לאיפה שאתה צריך לחזור. בבקשה יש תור ארוך וטיש עוד אנשים שמחכים. יש לנו פה פציינטים מירמוק, טרבלוס ויש מישהי עם התקף חרדה בגלל עב"מ בבינת ג'בל. סייד יש מלר"ם בדימעש' ברחוב אל איובי, ממול הגמע' אל אומאידי - צמוד לכנאפה יפע. בטוח 24/7, חוץ מאשר בחג הקורבן, עיד אל פילטר, יום אל איסתיקלל, יום אל שוהדא, יום הנצחון ב 1973, יום הנצחונון ב 1982, יום הנצחונצ'יק ב 1967, יום הנצחון בחמאת, יום אל אסד, יום אל באסל ויום האשה. תלך ושמה יוציאו לך הפניה אחרת אני צריכה ערבון של מליון ורבע לאבניז' ג'ינין מזומן.

שרה פנים: תקשיבי לי טופ! אני השלישי ברשימת היורשים של ראיס את חוכום מין דמוקראסי סוריי עארבי מדינה. אני לא צריך שום טופס הפניה!

פקידה בכירה: אדוני שניה אני אנסה לעזור לך: יש כמה מקרים שבהם אפשר לקבל אותך בלי טופס:

האם אדוני בהריון אחרי חודש שמיני?

שרה פנים: לע.

פקידה בכירה: האם אדוני נפגע בתאונת דרכים?

שרה פנים: לע

פקידה בכירה: האם אדוני נפגע בזמן שהות במוסד חינוכי?

שרה פנים: לע

פקידה בכירה: האם אדוטני נפגע בזמן שימוש בתחבורה ציבורית?

שרה פנים: נראה לך אני נוסע באוטובוסים?

פקידה בכירה: האם אדוני נפגע עקב פעילות פח"ע של ארגוני הטרור?

שרה פנים: ואללה!

פקידה בכירה: אדוני, זה בסדר לא צריך התחייבות. תשב ותיכף אחות תבוא למדוד לך חום. בינתיים קח כוסית מהמגש שם ולך תתן בדיקת שתן. אני כבר פותחת לך תיק.

שרה פנים: אם ככה חיים הישראלים, אין פלא שהם נהיו כאלה קשוחים שאנחנו לא מצליחים לשבור אותם.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-12-2012, 19:41
צלמית המשתמש של gps
  gps gps אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.07.04
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי gps שמתחילה ב "לבנון-שר הפנים הסורי הגיע לביה"ח בביירות."

מטוסו של שר הפנים הסורי דיבל אישור מיוחד להגיע ממיקאטי אישית.

وزير الداخلية السورية حطّ بطائرة عاجلة في لبنان بعد موافقة ميقاتي لأسباب إنسانية

الخميس 20 كانون الأول 2012
كشفت محطة "ام.تي.في." ان التكتم الشديد ما زال يحوم من قبل مسشتفى الجامعة الأميركية في بيروت بشأن الحال الصحية لوزير الداخلية السوري محمد الشعار وسط الاجراءات الأمنية المشددة التي كانت قد اتخذت منذ الأمس".
واشارت المعلومات الى أنه تم عزل القسم الذي يعالج فيه الشعار عن باقي الأقسام في المستشفى، إلا أن إدارة المستشفى من المتوقع أن تتفدم ببيان عن حاله".
وأفادت أنه "حط بطائرة عاجلة في مطار رفيق الحريري الدولي بعدما سمح رئيس الحكومة نجيب ميقاتي بذلك لأسباب إنسانية".

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:08

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר