לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-01-2013, 13:15
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck מנהל rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות

חבר מתאריך: 01.05.03
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ck5760 שמתחילה ב "לבני על דברי אובמה: "קריאת השכמה לאזרחי ישראל""

מישהו צריך לספר ללבני שאזרחי ישראל קיבלו את קריאת ההשכמה שלהם כשפרצה מלחמת אוסלו בשנת 2000. לצערנו קיבלנו עוד קריאת השכמה אחרי ההתנתקות וכל האירועים שההתנתקות גרמה להם. ואז שוב פעם כשאולמרט הציע למכחיש השואה הצעה נדיבה מאד וקיבל בתמורה את האות שבאה אחרי ו' ולפני ח'. אם צריך לבחור בין עוד הרפתקה מדינית מבית היוצר של השמאל ההוזה וההזוי לבין בידוד בין לאומי הבחירה קלה מאד, הרי אף אחת מהמדינות שמנסות לדחוף אותנו להסכם (כולל ארה"ב) לא תנקוף אצבע כשרקטות יתפוצצו בכפ"ס, נתב"ג ות"א.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-01-2013, 19:39
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שים לב שלבני ומרצ מתחרות בדיוק אבל בדיוק על אותו קהל.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "לא רק. אני חושב ששתי ההזויות..."

קהל הסמולנים שהאובססיה שלהם על התהליך המדיני חמורה עד כדי כך עד שלא אכפת להם שום דבר אחר.לא כלכלה, לא חברה וגם ביטחון - הוא תוצר של תהליך השלום או שיקול בתוך תהליך השלום שהוא ואין בלתו.

העבודה לא נמצאת על המשבצת הזאת, יאיר לפיד לא נמצא על המשבצת הזאת - רק מרצ והתנועה. גם האנשים בתוך התנועה - מלבני שבכל מערכת בחירות נעה מעט שמאלה , דשרך פרץ משלום עכשיו, מצנע שהוא מקיצוני השמאל של מפלגת העבודה וכו וכו' כולם נקבצו ובאו לשם משתי סיבות - טרמפ לכנסת והזדמנות להכנס למפלגת המשא ומתן.

אני סבור שמאלה המתלבטים אם להצביע לבני - יש יותר כאלה שנוטים למרצ מאשר נוטים לעבודה למשל. והפוך.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 15-01-2013, 20:52
  משתמש זכר shruki shruki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.08
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "שים לב שלבני ומרצ מתחרות בדיוק אבל בדיוק על אותו קהל."

לבני מנסה למצב את עצמה ותו לא. כמו כל מוצר שמפסיק להיות חביב על הקונים, צריך למצב מחדש. העבודה נטשה את הפן המדיני ועברה להתמקד בחברתי כלכלי. לפיד גם כן מתמקד רק במעמד הביניים, והיות ומרצ היא מפלגה קיקיונית כבר כמה שנים, נותר ללבני למצב את עצמה ככמעט היחידה שמתייחסת למצב המדיני. רק חבל שמי שלימד אותה מבוא בשיווק שכח ללמד אותה שלעיתים מוצרים מאבדים את אהדת הקהל כי לקהל נמאס שמשקרים לו, וגם מיצוב מחדש לא יביא להצלחה, פרט לכמה אחוזים ספורים של מטורללים.

ישן 15-01-2013, 18:46
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "אני מאמין שיש לו רצון כנה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי צ'אקי.
אני מאמין שיש לו רצון כנה לנסות לייצג את מעמד הביניים החילוני. האם אני מבין למה? לא ממש כי הוא לא חלק ממעמד הביניים אבל הרעיונות שהוא מבטא בנאומים שלו ובמצע שלו מדברים אלי. ברור לי שגם אם "יש עתיד" הייתה מקבלת 30 מנדטים היא לא הייתה מצליחה לבצע אפילו 3/4 מהדברים שלפיד מדבר עליהם אבל אני מעדיף לתת את הקול שלי למישהו שאני מאמין שבאמת ובתמים הוא רוצה לנסות לקדם דברים שנראים לי חשובים.

אני מאמין שיש לו רצון כן להיות נציג. אני בטוח שאין לו שום כוונה לייצג.

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

ישן 15-01-2013, 20:04
צלמית המשתמש של צ'אקי.
  צ'אקי. צ'אקי. אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.01.12
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "אז אני אומר לעצמי דבר כזה- אם..."

לאף פוליטיקאי מתחיל ולאף מפלגה חדשה אין רקורד מרשים של עשייה במגרש הפוליטי. זה די בלתי נמנע...

אני הייתי אחד מאלה שמאוד נהנו לזלזל בלפיד החל מהרגע שהוא הכריז על הכניסה לפוליטיקה אבל לאורך הדרך (כשנכנסתי לכתבות עליו, לדף הפייסבוק שלו ולסרטוני יו טיוב שלו כדי להגיב בעוקצנות) קרה לי דבר שלא חזיתי אותו - הרעיונות והדעות שלו התחילו למצוא חן בעיני ולאט לאט הבשילה בי ההכרה בזה שהוא באמת ובתמים רוצה להיכנס לפוליטיקה כדי לנסות לשנות דברים שהסכמתי שיש לשנותם.

ולגבי שלח - אני מתרשם ממנו שהוא בן אדם מאוד אינטליגנטי ויש סנכרון בין הדעות שלו לדעות של לפיד בהרבה נושאים. יצא לי לצפות בשידור חי בו השניים ענו לשאלות שהופנו אליהם והייתה שם תערובת מעולה של הפגנת השקפת עולם שפויה וחוש הומור.
ישן 17-01-2013, 11:46
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
הישראלים הללו - אנשים טובים ללא ספק
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "לפי הסקרים יש לא מעט אנשים..."

מהנדסים, משלמי מיסים, מאמינים באלוהים ואפילו כותבים בפרש ומאחלים יומולדת שמיח: האנשים הללו לא מצביעים לפוסטר החיוור של מי שהקופירייטר שלה מנסה לשווק כמין ת'אצ'ר ישראלית (לא מבחינה כלכלית, אלא מבחינת התדמית של "אשת ברזל") - הם מצביעים לאנטיכרייסטוסביבי התורן. לו בראש קדימה היה עומד איזה עציץ אחר - רק לא טיפוס דמוי נגד תחזוקה כורדי כמו עכשיו - היו הרבה ציבניסטים מצביעים קדימה/יש לפיד/יש מצברוח אחר.

אין טעם להעמיד פנים שישנה אידאולוגיה מאחורי מצביעי ציבני-לפיד: הם ביביפובים/ליברמנופובים/ליכודנופובים. ודי זהו... אתה מכבד אותם יותר מדי כשאתה מייחס להם שיקולים של מעבר. רובם אנשים של:

"לו היה מועמד חילוני/ימני/קפיטליסט מתון/שלחץ יד פעמיים לאיזה אבומאזן - הייתי מצביע עבורו... אבל ביבי+רוסי+דוס? זה אני לא יכול!".

רוב מצביעי המרכז הם, כאמור, לא שונים מאלו שיוצאים עם בחורה בהתאם ל"מה אמא תגיד כשאביב אותה הביתה". אותה מטופשות. אותה עצלנות. אותה פחדנות (* גם אני פחדתי מאמא שלי. אבל אני לא מושלם כמו מצביעי יש לפיד... )

ישן 17-01-2013, 11:24
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
ואכן אזרחי ישראל האזינו לקריאת ההשכמה והבינו כי 'המתיימרת'
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ck5760 שמתחילה ב "לבני על דברי אובמה: "קריאת השכמה לאזרחי ישראל""

בוחשת כנגד מדיניותה הרשמית של מדינת ישראל ומגייסת מנהיגי מעצמות כנגד הממשלה החוקית כדי לנסות וללקט עוד כמה קולות בשמאל הסהרורי. די דומה לבן המתוסבך שמנסה לסחוט את בני הבית ומאיים כי אם לא יתנו לבריון שמעבר לדלת ולו עצמו כך כך אז הבריון יפרוץ פנימה ויהיה רע ומר לכולם ובכל פעם שנדמה לו שהבריון מתרחק הוא מוציא ראש מהחלון ומזמין אותו חזרה בקריאות שבר מדומות. ציפי היא ללא ספק אדם מסוכן וחסר מעצורים ומה הפלא ששלושה אנשים שמספסרים במה ששמעו בחדרי הדיונים הסגורים כנגד מי שלא האריך את תפקידם ועבריין מין מורשע לצד שני לוזרים שמעלו בלי למצמץ במפלגה לה הצהירו נאמנות זה עתה ובה התמודדו והפסידו הם כלי השרת שלה.

הסקרים מהיום שמראים כי הליכוד-ביתנו מתרסק/צולל/צונח/מתנפץ/מתפרק ב6% שלמים ל37 מנדטים מראים גם שציפי אגומאניה ממריאה/נוסקת/מעפילה/מזנקת/מטפסת ב 40% כלפי מטה ממה שהיה או לא היה לה.

ארבעים האחוזים הללו מתפזרים לכיוון לפיד ומרצ. אלה שרוצים להצביע לכלי ריק חושבים שלפיד הוא כלי ריק הרבה יותר משעשע וחתיכי ופחות מלא בעצמו. אלה שציפי שכנעה אותם שדרך האגף השמאל-קיצון במרצ היא הנכונה מעדיפים כבר להצביע לאורגינל. אם כבר לעשות נעים בגב לאבו מאזן זו תמצית החזון הציוני אז למה לא ללכת עם זה הלאה ולחבק את ברגותי?
ששת האחוזים שביבי מאבד הולכים אגב ימינה. לבנט שענה לה כראוי: אני מתיעץ עם רבנים [ועם בני משפחה ומקבל בסוף את ההחלטות] ואת מתיעצת עם עברין מין מורשע. זכותך.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:06

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר