מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות
חבר מתאריך: 01.05.03
גורמים בתנועה: לבני נוטה לממשלה, מיצתה הרפתקאות האופוזיציה
גורמים במפלגת התנועה טוענים כי האופציה המועדפת על היו"ר, ציפי לבני, היא כניסה
לממשלה. "זה לא יהיה בכל מחיר, אך ניתן לומר שהיא מיצתה את הרפתקאות האופוזיציה.
ממשלה עם לבני תהיה לגיטימית, ארוכה ושקטה יותר".
יש לה עוד כמה שבועות חסד מה שכן.... לרוב לחברות פרסום השלטים לוקח כמה שבועות למצוא קליינטים חדשים לשטחי הפרסום של הבחירות. זה אומר שציפי עוד תוכל להרגיש חזקה במקום היחיד בו היא הייתה חזקה... על לוחות המודעות (אפילו סמולופ נטש אותה!!!)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "גורמים בתנועה: לבני נוטה לממשלה, מיצתה הרפתקאות האופוזיציה"
למה שביבי ירצה אותה חוץ מאשר בתור עלה תאנה? מאין קישוט שמשתמשים בו כדי להראות למדינות מערב אירופה וארה"ב שאין פה ממשלה קיצונית. בנוסף, ובניגוד ללפיד, לבני תלחץ לכיוון משא ומתן מדיני ותרצה להיות מעורבת בו בצורה עמוקה. מבחינת ביבי זה כאב ראש. אני במקומו הייתי מושיב את לבני על הספסל ומעלה את לפיד על המגרש. הבעיה שלפיד לא יכנס לבד לממשלת ימין+חרדים.
אבל מסיבה לא ברורה היא תחשוב ש"מגיע לה הרבה יותר והעם אמר את דברו" (אבל את לא הבנת את הרמז...) וכל יתר השטויות שהיא אומרת כל שני וחמישי... יש לי הרגשה שאם תיכנס היא תקבל תיק חשוב בהרבה ממה שהיא ראויה לו (כי שוב, אין לביבי ברירה, הוא חייב מפלגות קטנות כדי שיהיה לו רוב גדול מ61)
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "מסכים איתך.
אבל מסיבה לא..."
כולם יודעים כמה כולן מרוויחות. אין סודות. אין סיכוי שיהיו כאלה.
ציפי לא יכולה לקבל שום דבר שהיא לא שווה אותו. בסופו של דבר היא כשלונרית סדרתית ואין לרה"מ שום סיבה בעולם ללכת לקראת הגורם היותר חלש בקואליציה שלו.
ציפי לא לבד: יש מאחוריה כמה שורדים רטובים ורועדים שרק אתמול בערב קרס מעל לחצי בניין שבו הם ישבו לבטח, והם כולם בחרדה מכך שרק בנס הם נשארו בחצי שלא קרס. גם אם ציפי רוצה לקפוץ ראש מההריסות: הם לא יתנו לה. ישנה אפשרות שהיא תתפטר (או תתפוטר). ישנה אפשרות שהיא תבלע (מה שביבי ייתן לה). וכמובן שישנה אפשרות שהליכוד יתקף בהתקף סואיסידאלי מחריד ויתן לה חבל הצלה. אישית הצלחתי כמה פעמים לצלוח ראיונות עבודה למשרות שהיו עשרה אנשים יותר מוכשרים ממני שהתמודדו עליהן. זה קרה בוודאות מאחר ומי שישבו מולי היו חובבנים. אני לא מחזיק מנתניהו חובבן.
כל אתר הימורים שמכבד את עצמו צריך להסכים לקבל הימורים של תוך כמה זמן ציפי שוב פורשת מהפוליטיקה. היא חזרה כי התקשורת וכל מיני פוליטיקאים אפסים מהעבר שכנעו אותה שיש לה פוטנציאל להיות הדבר הגדול הבא ואני משוכנע שעכשיו שהיא עומדת על סף התהום של ישיבה באופוזיציה עם ששת המנדטים המסכנים שלה כבר מתחיל לדגדג לה לחזור הביתה למיטה ולפוך.
עד לא מזמן ישבו באותה ממשלה שלושה אנשים שכל אחד מהם
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "כל אתר הימורים שמכבד את עצמו..."
חיסל בקלות את ההנחות שלך... נתניהו, ברק וליברמן. כל אחד בתורו: כל אחד לאורך הקריירה - שלושתם הוכיחו ששום חוק לא יכול להיות תקף בפוליטיקה הישראלית.
קח את ברק כדוגמא: "המוח האנליטי" נזכר לפרוש דווקא בשלב שבו אלקטוראלית כבר לא הייתה לו שום משמעות. הוא יכל לפרוש מוקדם יותר: ולהציל חלק מתומכיו. הוא יכל לרוץ עם נתניהו - ולהציל חלק (יותר קטן) מתומכיו. במקום זאת הוא פרש בקלון, והוריד את כל תומכיו למזבלה. בכל סוג של חישוב: הוא עשה כל מה ששגוי.