לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-01-2013, 13:49
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
"סימנים חיוביים" בבדיקות של אריאל שרון

שביב של תקווה לשיפור במצבו של אריאל שרון? בדיקות רפואיות שעבר ראש הממשלה לשעבר שלשום (יום ה') בבית החולים סורוקה בבאר שבע הניבו "סימנים חיוביים" - כך דיווחה היום (שבת) סוכנות הידיעות הצרפתית מפיו של רענן גיסין, ששימש יועצו של שרון.

כל העדכונים, ההצבעה המלאה והפרשנויות באתר הבחירות של ynet

"הבדיקה הייתה שגרתית, אבל התוצאות לא היו לגמרי כאלו", אמר גיסין לסוכנות. היועץ לשעבר ציין כי "היו שם סוג של סימנים חיוביים", אך הבהיר כי אין בידיו פרטים נוספים. מהמרכז הרפואי שיבא בתל השומר, שם מאושפז שרון מאז האירוע המוחי שבו לקה לפני שבע שנים, נמסר שלשום כי הוא ערך באותו יום בדיקה שנקבעה מראש.
__________________________________________________ _____________________

מפורום החווה נמסר, כי לפי כל הסימנים, הפנסיות מהצבא ומהממשלה ממשיכות לזרום לחשבון הבנק של שרון באופן עצמוני

אריאל שרון מוחזק במצב הזה מכיוון שהוא אריאל שרון ובתי החולים מעדיפים שלא לנתק אותו מהמכשירים כדי לא לעורר מהומות. לדעתי משפחתו מנצלת באופן ציני את תחושת האבל של חלקים בציבור ואת משאבי המדינה ומתעללת בגופתו. לדעתי לפי כל מבחן מוסרי האיש מת. לעולם לא תחזור תודעתו , גם אם הוא מונשם באופן מלאכותי.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-01-2013, 01:09
צלמית המשתמש של looklook

בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "[QUOTE=looklook]אריאל שרון..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי sheep
לדעתי התיאוריה שלך שגויה משתי סיבות:
1. החלטה לנתק ממכשירים בנסיבות מתאימות ממילא עושה המשפחה ולא רק הרופאים, גם אם זה לא שרון.
2. הוא לא חולה שנוטה למות, והוא לא מת מוות מוחי. אז גם אם המשפחה שלו הייתה מאשרת לרופאים - אני לא רואה לפי איזה חוק מותר לרצוח אותו ע"י ניתוק ממכשירים.

אני מוכן שיתקנו אותי.

1. קיבלתי. אז המשפחה מחזיקה אותו בחיים בשביל להמשיך לקבל את הפנסיות. העניין הוא שרוב המשפחות יפסידו הון עתק מהניסיון לשמר אדם במצבו בחיים, המשפחה של שרון מרוויחה הון עתק מאותה סיטואציה.

2. כאן אני כבר לא מסכים, ניתוק ממכשירים אינו רצח. הוא אינו מת מיד עם הניתוק'. זו מניעת טיפול ומניעת טיפול איננה רצח, אחרת כל בתי החולים היו מתפוצצים מרוב אנשים ב - "מצבו"

ישן 27-01-2013, 20:10
  eshely77 eshely77 אינו מחובר  
מנהל פורום סטודנטים

חבר מתאריך: 03.09.08
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "ישראל ישראלי לו היה נמצא באותה סיטואציה היה היום עדיין מחובר למכשירים?"

במידה והמשפחה הייתה רוצה אז אף אחד לא היה מנתק מהמכשירים, להפך, גם אם המשפחה לא הייתה רוצה הניתוק מהמכשירים הוא מאוד מורכב מבחינה אתית וחוקית.

לעומת זאת אדם רגיל היה מקבל טיפול הרבה פחות טוב ולכן יש סבירות גבוהה יותר שהיה נפטר מסיבוכים של הנשמה ממושכת. למרות שאתה מוזמן להסתובב בבתי חולים ובמוסדות שיקומיים ותמצא שם אנשים שהיו מונשמים לפני שאריאל שרון עבר אירוע מוחי והם עדיין מונשמים עד עצם היום הזה.

הציניות שאתה מייחס לילדים של אריק שרון היא מכוערת בעיניי.
קשה לי מאוד להאמין שהם חושבים שאבא שלהם סובל ובשביל 40 אלף שקל בחודש הם ממשיכים את הסבל שלו.
אבל זה ראוי כמו התאוריות המכוערות שהסיבה שביבי לא רוצה את בנט בממשלה זה כי היה לו רומן עם איילת שקד. לך תוכיח שאין לך אחות.

ישן 27-01-2013, 20:20
צלמית המשתמש של looklook

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי eshely77 שמתחילה ב "במידה והמשפחה הייתה רוצה אז..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי eshely77
במידה והמשפחה הייתה רוצה אז אף אחד לא היה מנתק מהמכשירים, להפך, גם אם המשפחה לא הייתה רוצה הניתוק מהמכשירים הוא מאוד מורכב מבחינה אתית וחוקית.

לעומת זאת אדם רגיל היה מקבל טיפול הרבה פחות טוב ולכן יש סבירות גבוהה יותר שהיה נפטר מסיבוכים של הנשמה ממושכת. למרות שאתה מוזמן להסתובב בבתי חולים ובמוסדות שיקומיים ותמצא שם אנשים שהיו מונשמים לפני שאריאל שרון עבר אירוע מוחי והם עדיין מונשמים עד עצם היום הזה.

אני באמת ובתמים מתקשה להאמין שיש אנשים כאלה. מונשמים יותר זמן ממנו? כן. אנשים שמצבם המוחי זהה/דומה למצב מוחו של שרון ומונשמים כל כך הרבה זמן? לזה אתה מתכוון? אני מתקשה להאמין.

הציניות שאתה מייחס לילדים של אריק שרון היא מכוערת בעיניי.
קשה לי מאוד להאמין שהם חושבים שאבא שלהם סובל ובשביל 40 אלף שקל בחודש הם ממשיכים את הסבל שלו.

כאמור, אבא שלהם לא מודע לסבלו, אולי זה מה שהם מספרים לעצמם. עובדתית, הם ממשיכים את הסבל "שלו". אם זה לא בשביל הכסף , מדוע לא שמענו שהם מחזירים את הכסף למדינה או לפחות מממנים בעצמם את הנשמתו של אביהם?

אבל זה ראוי כמו התאוריות המכוערות שהסיבה שביבי לא רוצה את בנט בממשלה זה כי היה לו רומן עם איילת שקד. לך תוכיח שאין לך אחות

אני בטוח שאתה מוצא קשר בין התאוריות האלה.

.

ישן 27-01-2013, 20:28
מנהל פורום סטודנטים

בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "[QUOTE=eshely77]במידה והמשפחה..."

האחרון שראיתי במצב דומה לשלו היה לפני שלוש שנים.
עבדתי בחברה של אמבולנס פרטי שנתנה שירות למוסד רפואי שנקרא "רעות" יושב בשכונת יד אליהו. (לא זוכר בדיוק את הכתובת).
המקום מלא בכאלו.
האחד הספציפי הזה לקחתי לטיפול בתל השומר בפצעי לחץ. כשלקחתי אותו הוא היה כמעט בן 60 כאשר בגיל 40 הוא עבר אירוע מוחי מאוד קשה.
אשתו ישבה לידו.
היא לא מרוויחה מזה כסף, אין לה שום אינטרס, החיים שלה נעצרו כמעט 20 שנה קודם לאירוע.
המין האנושי הוא מעט פחות שבלוני וחד ערכי ממה שאתה מצייר.

כפי שכתבתי מעל, ההתייחסות של האנשים למוות מפתיעה אותי כל פעם מחדש
לפני שנה אימא של אחד הרופאים הבכירים בבית החולים בו אני לומד גססה. הבן פשוט לא נתן לה למות. היא עברה לפחות 3 החייאות מלאות במהלך אשפוזה הארוך. כאשר הבן, רופא בכיר ומבין עניין, לא מסוגל להרפות מהאם ולתת לה לנוח.

הקשר בין ההאשמה שלך להאשמה המופרכת של זה שהכל התחרבש בין ביבי לבנט זה בגלל רומן עם איילת שקד ובגלל זה שרה לא מוכנה שהם יהיו בקשר עם בעלה.
זה שאת שתי ההאשמות אין לך ולי דרך להזים אבל הם מצליחות להשיג אפקט של השמצה שמשרת אג'נדה מסוימת.
אצלך זאת השנאה למשפחת שרון.
בדוגמה שאני נתתי זה לכאלו ששונאים את ביבי לא משנה מה.

ישן 27-01-2013, 20:37
צלמית המשתמש של looklook

בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי eshely77 שמתחילה ב "האחרון שראיתי במצב דומה לשלו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי eshely77
האחרון שראיתי במצב דומה לשלו היה לפני שלוש שנים.

כאן אתה מודה שמדובר במשהו חריג ביותר וגם החריג הזה צעיר משרון בלא מעט שנים. (אני מניח שאתה מסתובב הרבה בבתי חולים

עבדתי בחברה של אמבולנס פרטי שנתנה שירות למוסד רפואי שנקרא "רעות" יושב בשכונת יד אליהו. (לא זוכר בדיוק את הכתובת).
המקום מלא בכאלו.
האחד הספציפי הזה לקחתי לטיפול בתל השומר בפצעי לחץ. כשלקחתי אותו הוא היה כמעט בן 60 כאשר בגיל 40 הוא עבר אירוע מוחי מאוד קשה.

שוב : האם מצבו המוחי של אותו אדם (שלדעתי הטיפול בו הוא חריג) הוא גרוע באותה מידה כמו מצבו המוחי של אריאל שרון?

אשתו ישבה לידו.
היא לא מרוויחה מזה כסף, אין לה שום אינטרס, החיים שלה נעצרו כמעט 20 שנה קודם לאירוע.
המין האנושי הוא מעט פחות שבלוני וחד ערכי ממה שאתה מצייר.

היא לא מרוויחה מזה כסף, הבנים של שרון כן. או במילותיו של המלך החדש. "איפה הכסף"? למה הם ממשיכים לקבל את הפנסיות האלה ? האם כך ראוי? מדוע אינם מממנים את אישפוזו של אביהם? האם הם ממשיכים לשכור לשכה ומזכירות על חשבון הציבור כפי שהחוק מאפשר לראשי ממשלה לשעבר?

כפי שכתבתי מעל, ההתייחסות של האנשים למוות מפתיעה אותי כל פעם מחדש
לפני שנה אימא של אחד הרופאים הבכירים בבית החולים בו אני לומד גססה. הבן פשוט לא נתן לה למות. היא עברה לפחות 3 החייאות מלאות במהלך אשפוזה הארוך. כאשר הבן, רופא בכיר ומבין עניין, לא מסוגל להרפות מהאם ולתת לה לנוח.

כל עוד הנר דולק אפשר לתקן. אבל לפעמים הנר כבה

הקשר בין ההאשמה שלך להאשמה המופרכת של זה שהכל התחרבש בין ביבי לבנט זה בגלל רומן עם איילת שקד ובגלל זה שרה לא מוכנה שהם יהיו בקשר עם בעלה.
זה שאת שתי ההאשמות אין לך ולי דרך להזים אבל הם מצליחות להשיג אפקט של השמצה שמשרת אג'נדה מסוימת.
אצלך זאת השנאה למשפחת שרון.

גגם את ההאשמה לפיה אני שונא את משפחת שרון בגלל אג'נדה ,לא ניתן להזים. אני יכול גם לכתוב שאתה עוסק בתליית חתולים בחצר. עסקינן פה בדברים המעלים יותר מחשד להתנהלות .. שפלה

בדוגמה שאני נתתי זה לכאלו ששונאים את ביבי לא משנה מה.

ישן 27-01-2013, 21:00
מנהל פורום סטודנטים

בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "[QUOTE=eshely77]האחרון שראיתי..."

עוד הפעם, לא חריג בצורה יוצאת דופן.
הוא כן מקבל טיפול יותר טוב ממר ישראל ישראלי.
או כמו שלפני שנתיים אמר מנהל תה"ש הוא מקבל את הטיפול שמקבל ראש ממשלה.
אבל למרות שנורא נוח לך להאמין בזה, בתי חולים בארץ מחזיקים אנשים מונשמים תקופות ארוכות בכל גיל.
אז לא, במהות, זה לא חריג.

לא יכול להעריך את מצבו של אף אחד משני האנשים. לא את של שרון, כי יש לי את אותו המושג שיש לך. ולא את של החולה ששנעתי בבטחה לטיפול בפצעי לחץ, כי אני לא נוירולוג או הרופא המטפל, בסך הכל נהג/פרמדיק. (אני חושב שחבשתי באותה הנסיעה את כובע הפרמדיק)
אבל בשיחה עם אשתו, אז לפחות מבחינתנו, ברמה שלנו הוא היה צמח.
והסיבה שלא ראיתי כזה, זה כי בעבודה ובלימודים אני לא נחשף לזה.
אם תרצה להרגיש מועיל וללמוד את הנושא, סביר להניח שבמקום הקרוב לביתך יש בית חולים שיקומי כזה. תציע את עצמך כמתנדב ותראה איפה הכסף.

לפעמים אתה מפתיע אותי, ציינתי שהיא לא מרוויחה מזה כסף ובכל זאת היא רוצה שבעלה יישאר בחיים. ניסיתי להגיד לך שההתנהגות של המין האנושי ביחס למוות של קרובים שלהם היא מפתיעה.
ומאותה סיבה נתתי לך את הדוגמה של הרופא, ובמקרה שלו, המצב שלה היה כנראה גרוע משל אריאל שרון. (דגש על המילה כנראה, וברמה כזאת או אחרת היא קיבלה טיפול יותר מאופטימאלי)
ולכן הציניות שלך, שאותה אתה משליך על הבנים של שרון דורשת הוכחה קצת יותר טובה.

ולא, גם אני לא הייתי מחזיר את הכסף. הוא חי, ככה לפחות הם רואים את זה. (מקפידים לבקר אותו לעיתים מאוד תכופות, לשבת לידו לקרוא לו לספר לו) והוא מקבל את הפנסיה שמגיעה לאדם חי.

ישן 27-01-2013, 21:40
צלמית המשתמש של looklook

אם אתם צודקים אז מה שאתם כותבים מאוד מצער
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "כמה מבין האנשים האלה"

אני תופס את החיים כתודעה. כלומר, אני לא מוצא טעם לחיים של מישהו שאין לו את היכולת לשוב לחשוב ולתקשר עם סביבתו. הוא אדם מבחינה טכנית בלבד.

אבי היה חולה במשך יותר מעשור, עשינו מה שאפשר עבורו, עוד טיפולים ועוד טיפולים ואשפוזים אינסוף. אני תמיד דחפתי אותו לנסות הכל ולא לוותר.

רק בסוף התהליך אבי איבד את יכולותיו השכליות , הקוגניטיביות וההכרתיות , כשזה קרה - הרופא אמר לנו שניתן להאריך את חייו אבל שזה יגרום לו סבל ומצבו לא ישתפר - ההפך. כשהבנו את זה הסכמנו להעביר אותו להוספיס. אם מישהו היה אומר לי שאפשר להשאיר את אבי ב"חיים" על ידי חיבור למכונה כלשהי, בלי שתהיה לו תבונה, תודעה, קשר עם הסביבה , בלי תקווה לשוב יום אחד (גם בעוד שלושים שנה) ולתפקד - לא הייתי מסכים בשום אופן.

ישן 27-01-2013, 21:46
מנהל פורום סטודנטים

בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "אם אתם צודקים אז מה שאתם כותבים מאוד מצער"

ראשית, משתתף בצערך.
שנית, אתה לא יכול לגזור את ההתייחסות שלך לחיים לכלל הציבור.
גם לי היה מאוד מפתיע לראות את התנהלות הרופא הבכיר שספרתי לך עליו. היו רגעים שרציתי להגיד לו משהו כמו "אבל מה אתה מצפה שיקרה, ולמה אתה חושב שזה מועיל"
אבל לא ככה עובדת המערכת, לא יודע אם זה טוב או רע, אבל לא ההתנהגות של הילדים של אריק שרון ולא ההתנהגות של המערכת היא יוצאת דופן בצורה קיצונית.

שלא תבין לא נכון הוא מקבל טיפול של סלב-על. הוא לא נמצא רגע בחיתולים צואים, הופכים אותו כמה שצריך וכל שינוי בתרופות בטח חושבים עליו המון. אבל גם זה חלק מהדרך בה המערכת עובדת. (ראיתי סלב-על שכזה מקבל פעם טיפול)

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:19

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר