27-02-2013, 20:45
|
|
|
חבר מתאריך: 14.11.06
הודעות: 3,532
|
|
אתה מתחיל לסתור את עצמך.
מצד אחד אתה אומר שמה שהאדם אכל קודם לכן לא מזיק לנו עכשיו.
נתחיל מזה שמה שהאדם צריך היום בתזונה שלו כן שונה ממה שהוא היה צריך אז.
נכון, אותה אנטומיה, אותה דרך לעכל את האוכל. אבל השימושים באנרגיה של הגוף שונים. פעם האדם היה עומל ועובד קשה מאוד כדי להשיג לעצמו חתיכת בשר, העבודות היו הרבה הרבה הרבה יותר פיזיות, והיה הרבה פחות אוכל מתועש.
מצד שני, אתה ממליץ לי על מוצרי חלב - דבר שבשום מין אחר שקיים בעולם לא קורה. האנזימים שמעכלים את החלב אמורים להשאר בגוף שלנו רק עד סוף גיל הינקות. אז לא רק שזה תופעת טבע מוזרה שאנחנו שותים חלב בבגרות, זה עוד יותר הזוי שאנחנו שותים חלב מחיה ממין אחר. חוץ ממקרים נדירים של איזה זאבה שאימצה גור שועל והניקה אותו, תופעה זאת ממש לא נפוצה בטבע.
אז אוקיי אני לא אוכלת בשר, אתה אומר לי לנסות לאכול חלבונים מלאים ע''י שילוב של אורז עם קטניות ממש כמה שורות אחרי שאתה אומר לי שכדאי לי להמנע מדגנים.
סך הכל אני רוצה כבר לסיים עם הדיון הזה כי הגיעה שעתי ללכת לישון, במשפט הבא:
זה שאני אוכלת X דברים בתפריט שלי ואתה אוכל Y דברים בתפריט שלך, לא הופך אותי לבריאה יותר ולא הופך אותך לבריא יותר. כל אחד עושה את השיקולים שלו מה לאכול וכמה. אתה מרגיש טוב עם הבריאות והגוף שלך? מעולה! כי גם אני!
ואגב, אני לא אוכלת אוכל בצבא כך שזאת לא בעיה, סמוך עלי גם שאני לא אוכלת סוכרים או שמן מעובד, ומסעדות? התכוונתי למסעדות בחוץ, סופשים, בערב וכו', בלי קשר לצבא.
וB12 כיום יש כמעט בכל קורנפלקס, מוצרי טופו, סויה, וחלב. גם אנשים שאוכלים בשר הרבה פעמים יש להם חוסרים של הויטמין, של המוגלובין ומה שבא לך.
_____________________________________
|